Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Agnes:*, jasne. A jak coś, to dzwoń ;)

EDIT:

1. Radio Zet - pani z sekretariatu powiedziała, że raczej nie reklamują imprez, ale jeśli chcę, to mogę jej wysłać maila z linkiem do imprezy. Moooożeee ich zainteresuje, ale ona raczej wątpi.
Mail wysłany. Zero odzewu.

2. Radio Eska Łódź - bardzo przyjemnie rozmawiało się z panem z Eski. Zainteresował się tematem i nawet mu się spodobał. Poprosił o maila z linkiem i szczegółami dotyczącymi imprezy. Dziś zamiast niego odpisała mi Sylwia Kurzela. "Poinformujemy o imprezie w naszych Imprezkowych Rozkładach Jazdy i na www (...) Niestety nie możemy objąć patronatem imprezy "ScreaMJam", troszeczkę muzycznie nie pasuje do Eski". Wygląda więc na to, że słuchając Eski Łódź, możecie się spodziewać info o imprezie w IRJ :) Natomiast logo radia nie zostanie umieszczone na plakacie promującym naszą imprezę.

3. Express Ilustrowany - byłam w redakcji, opowiedziałam jakiejś pani w recepcji(?), w czym rzecz. Zadzwoniła do p. red. Jedlińskiej, przekazała informację i zapytała, czy ta jest zainteresowana. Pani redaktor poprosiła, żebym wysłała jej mailem szczegóły.
Wysłałam, czekam. W razie czego, mam jej numer telefonu, a ona ma mój.

4. Dziennik Łódzki - znów redakcja. Tu również przywitała mnie recepcjonistka(?). Tylko, że ta wysłała mnie prosto do kierownika działu kultury. Jeeezu, jeśli nie widzieliście, musicie kiedyś zobaczyć redakcję od środka. Ekhm, no więc, p. red. Pawłowski również poprosił o maila lub telefon, podając swoją wizytówkę, ponieważ dziś ma "gorący dzień". Tak, ja wiem, że gorący, bo tymi gazetami, które oni redagują, to ja się co drugi tydzień zajmuję, jak tylko wyjeżdżają w nocy z drukarni i owszem, czwartek/piątek to urwanie głowy.
Mail wysłany, oczekuję odpowiedzi. Jeśli jutro nie będzie, zadzwonię.

Nie wiem, czy jest się z czego cieszyć, ale raczej nie ma dramatu. Mam wrażenie, że ci ludzie byli raczej pozytywnie nastawieni.
W każdym razie, jutro od rana walczę dalej.
Ostatnio zmieniony czw, 18 lut 2010, 21:33 przez niespodzianka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Marta (tu należy wstawić emotkę, rozdziawiającą gębę i przecierającą oczy, której forum nam nie zafundowało:P) Normalnie podziw :) (tu emotka składająca pokłony) ;D
vkmaxx pisze:Na spotkaniu wszyscy mówili że mają zdjęcia w avatarch i co :smiech:
Wszyscy? :D A myślałam, że tylko ja się przyznałam, co z resztą wywołało ogólne zdziwienie :D W sumie to chyba pora facjatę swą stąd usunąć jednak, bo jeszcze kogoś odstraszę ;D

Będzie ktoś jutro w Manu wcześniej? Bo ja do 16 pracuję i oszaleję przez te dwie godziny nenene
Awatar użytkownika
blanket

Post autor: blanket »

po-cichu ja będę wcześniej, ale dokładnie nie wiem o której ;P :)
...to know that woman
Is about to kill. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

po-cichu pisze:Marta (tu należy wstawić emotkę, rozdziawiającą gębę i przecierającą oczy, której forum nam nie zafundowało:P) Normalnie podziw :) (tu emotka składająca pokłony) ;D
Nic wielkiego, serio ;p
po-cichu pisze:Będzie ktoś jutro w Manu wcześniej? Bo ja do 16 pracuję i oszaleję przez te dwie godziny
Ja kończę o 15, więc jakoś przed 16 pewnie będę ;) Zdzwonimy się na miejscu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Czyli Szanowne MJówki i Szanowni MJówkowie- widzimy się jutro o godzinie 18 przy kanapach koło wejścia do Manufaktury (niedaleko Van Graffa). Zgadza się?
Obrazek
michaśka

Post autor: michaśka »

fajnie macie... ja nadal uziemiona przez nogę...;/;/;/
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
niespodzianka

Elen pisze:Czyli Szanowne MJówki i Szanowni MJówkowie- widzimy się jutro o godzinie 18 przy kanapach koło wejścia do Manufaktury (niedaleko Van Graffa). Zgadza się?
Tak, oficjalnie się zgadza. Ale pewnie też będziesz wcześniej po pracy, nie? ;)
michaśka pisze:fajnie macie... ja nadal uziemiona przez nogę...;/;/;/
Ale wydobrzejesz do 26-go? ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

niespodzianka

Będę pół godziny wcześniej, no chyba że uda mi się jakoś wcześniej wyjść z pracy (na co po cichu liczę;) ). Jakby co jesteśmy w kontakcie, będziemy się szukać :):)
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

po-cichu pisze:
vkmaxx pisze:Na spotkaniu wszyscy mówili że mają zdjęcia w avatarch i co :smiech:
Wszyscy? :D A myślałam, że tylko ja się przyznałam, co z resztą wywołało ogólne zdziwienie :D
No tak, tylko ja myślałem o zdjęciach po których można kogoś (roz)poznać nenene

Byłem wczoraj w klubie, DJ wydaje się spoko, kierownik jest jeszcze milszy. Bardzo pozytywnie nastawiony, wymyślaliśmy jeszcze parę atrakcji, wyszło na to że klub ma jeszcze parę zabawek które mogą wyciągnąć… no i zaczepiliśmy o ScreaMJam2 :)

A tak w ogóle to będziemy mieli próbę wszystkich atrakcji w przyszłym tygodniu.

Będę miał ze sobą intro do imprezy :)
michaśka

Post autor: michaśka »

niespodzianka pisze:Ale wydobrzejesz do 26-go? ;)
mam nadzieję że tak chociaż dzisiaj założyli mi gips, ale wytargowałam z lekarzem zdjęcie go w piątek o 13;p;p
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
vkmaxx

Lekko złożona lista ma 3h 30min. (myślę że dobijemy do 4h). Jeśli ktoś ma jakieś szczególne upodobania/typy to czekam na PW.
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

vkmaxx pisze:Lekko złożona lista ma 3h 30min. (myślę że dobijemy do 4h).
lista? z listy będziecie songi puszczać?
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

777 pisze:lista? z listy będziecie songi puszczać?
Nie, z głośników ;-)

Jeśli chodzi o długość listy to jest to po prostu zsumowaną długość wszystkich* podstawowych utworów, nie licząc powtórzeń czyli wykonań scenicznych/koncertowych. Czyli ile jest czystego materiału. Nie liczę tego co ma sam Lizard.
*lista jest niepełna.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

A czy to nie chodzi o listę teledysków/video? Bo już się gubię.
Awatar użytkownika
vkmaxx

A to osobna lista :)
ODPOWIEDZ