Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?
-
O! W Lublinie? A gdzie, co, jak, po co? Nic nie wiem. Co tam będziemy robić? Kiedy, od kiedy, po ile, czy trzeba coś wziąć? nic nie wiem O_O czy ktoś mnie olśni? ;d

Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Podałam linka na Facebooka, gdzie są wszelkie informacje :)
Bilety przy wejściu po 10 zł. Impreza odbędzie się w Kaziku, start o godzinie 20. Jest to impreza taneczna (z tego co mi wiadomo) przy muzyce Michaela. Wiem też, że mile widziane są osoby przebrane w stylu Michaela.
Co dokładnie jest przewidziane w programie, tego nie wiem. Trzeba przyjść i zobaczyć :)
Bilety przy wejściu po 10 zł. Impreza odbędzie się w Kaziku, start o godzinie 20. Jest to impreza taneczna (z tego co mi wiadomo) przy muzyce Michaela. Wiem też, że mile widziane są osoby przebrane w stylu Michaela.
Co dokładnie jest przewidziane w programie, tego nie wiem. Trzeba przyjść i zobaczyć :)

O fajnie..by było.. ale cóż pewnie też za mało osób było tak jak u nas. Jak ja chciałam zorganizować spotkanie w Lublinie fanów z naszego województwa, to odpowiedziało zaledwie kilka osób, a z resztą to nie musi być przecież pokaz tańca czy inny, to może być poprostu spotkanie, wspominanie Michaela, wspólna zabawa w jakimś klubie przy muzyce Michaela, albo uzgodnienia z którymś kinem w Lublinie aby tego dnia wyemitowano film "This is it" ( tak jak robią to fani w Krakowie)albo coś innego i wspólnie byśmy go obejrzeli, też było by fajnie.
Rzeczywiście dobry pomysł z kinem.Jakby coś się działo w sprawach to piszcie 

"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
mikado z okolic czy nie, do Lublina wszyscy mamy dojazd i tam albo w innym miejscu np. w Nałęczowie, w Kazimierzu gdziekolwiek możemy się spotkać któregoś weekendu i takie spotkania możemy powtarzać co jakiś czas, w końcu jesteśmy jedna rodziną czy tak? :)
Co wy na to? Nie musi być to rocznica Michaela, jego urodziny, każda okazja jest dobra aby powspominać Michaela i coś razem zrobić;D
Co wy na to? Nie musi być to rocznica Michaela, jego urodziny, każda okazja jest dobra aby powspominać Michaela i coś razem zrobić;D