Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

no to lecimy, kto chętny niech podpisze się pode mną!
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

O! W Lublinie? A gdzie, co, jak, po co? Nic nie wiem. Co tam będziemy robić? Kiedy, od kiedy, po ile, czy trzeba coś wziąć? nic nie wiem O_O czy ktoś mnie olśni? ;d
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
Shara

Post autor: Shara »

Podałam linka na Facebooka, gdzie są wszelkie informacje :)
Bilety przy wejściu po 10 zł. Impreza odbędzie się w Kaziku, start o godzinie 20. Jest to impreza taneczna (z tego co mi wiadomo) przy muzyce Michaela. Wiem też, że mile widziane są osoby przebrane w stylu Michaela.
Co dokładnie jest przewidziane w programie, tego nie wiem. Trzeba przyjść i zobaczyć :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

i jak tam ta impreza? ;)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Ivet

Post autor: Ivet »

Ja również jestem z lubelskiego, dokładnie 30 km od Lublina w stronę Nałęczowa. Gdybyście planowali spotkanie dajcie znać. Omówili byśmy kwestie rocznicy Michaela. Mam kilka pomysłów ale nie wiem ile osób by na nie przystało. Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

Szykuje sie cos na 25 czerwca.? jakies spotkanie albo impreza.? czy moze wyjazd do stolicy(nie wiem czy wypali bo zalalo)
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Ivet

złotko- nic nie zrobimy na 25 czerwca w Lublinie bo jest nas raptem kilka osób, więc jak już coś to trzeba będzie pojechać gdzieś gdzie coś będzie się działo np. w Krakowie. Co do Wa-wy to nic nie wiem ale tam tez na pewno coś będzie.
Awatar użytkownika
złotko

To dawajcie znać jakby się coś działo ;)
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Ja słyszałem że jakaś grupa 25.06 miała dawać w Lublinie pokaz i szukali tancerzy, ale coś nie wypaliło nie wiem dlaczego...
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Ivet

O fajnie..by było.. ale cóż pewnie też za mało osób było tak jak u nas. Jak ja chciałam zorganizować spotkanie w Lublinie fanów z naszego województwa, to odpowiedziało zaledwie kilka osób, a z resztą to nie musi być przecież pokaz tańca czy inny, to może być poprostu spotkanie, wspominanie Michaela, wspólna zabawa w jakimś klubie przy muzyce Michaela, albo uzgodnienia z którymś kinem w Lublinie aby tego dnia wyemitowano film "This is it" ( tak jak robią to fani w Krakowie)albo coś innego i wspólnie byśmy go obejrzeli, też było by fajnie.
Awatar użytkownika
złotko

Dobry pomysł z tym kinem ;) chciałbym obejrzeć na dużym ekranie koncert z Bukaresztu albo z Japonii :mj:
Awatar użytkownika
MJ-ka

Post autor: MJ-ka »

Rzeczywiście dobry pomysł z kinem.Jakby coś się działo w sprawach to piszcie ;-)
"We can`t take it,
We arledy had Enough."

The legend never die...MJ 1958-2009

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
mikado

Post autor: mikado »

Cześć,
Czy jest któs z okolic Zamościa, kto miałby ochotę się spotkać w sobotę albo w niedzielę? Data do ustalenia
mika
Awatar użytkownika
Ivet

mikado z okolic czy nie, do Lublina wszyscy mamy dojazd i tam albo w innym miejscu np. w Nałęczowie, w Kazimierzu gdziekolwiek możemy się spotkać któregoś weekendu i takie spotkania możemy powtarzać co jakiś czas, w końcu jesteśmy jedna rodziną czy tak? :)
Co wy na to? Nie musi być to rocznica Michaela, jego urodziny, każda okazja jest dobra aby powspominać Michaela i coś razem zrobić;D
Awatar użytkownika
złotko

skoro wszyscy będą mówić że dobry pomysł jest to nikt nie podejmie się tego żeby to zorganizować...
ODPOWIEDZ