..::MJOWISKO 2007::..
Mike, taka drobna sugestia- dobrze by było, żebyś przesłał Kindze płytkę z PHM, z której ma być film odtwarzany podczas MJowiska- trzeba sprawdzić, czy się czyta itp. , żeby nam się kiszka nagle nie zrobiła 

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Gdybym była miliarderka i mogła za Was wszytskich załozyć to w gruncie rzeczy moglibyście mi nawet wogóle nie oddawać, a co! Ale nie jestem. Musze czyms zapłacić za kino, za sale (jakikolwiek by to nie był klub, na piekny usmiech i oczęta to mi raczej nikt sali nie wynajmie...), za tort i szampana i a kilka innych rzeczy, któr sa niezbedne by zlot sie odbył, a ktore tzreba załatwic wczesniej.
Jesli ktoś ma ogromny problem to niech sie do mnie odezwie - moze cos poradze, ale nie obiecuję, bo - mimo ogromnej sympatii do Was wszystkich - tylko niektórych znam na tyle, by im zaufać i wyłozyc za nich własne pieniądze.
Pozdrawiam licząc na zrozumienie.
Kinga
Jesli ktoś ma ogromny problem to niech sie do mnie odezwie - moze cos poradze, ale nie obiecuję, bo - mimo ogromnej sympatii do Was wszystkich - tylko niektórych znam na tyle, by im zaufać i wyłozyc za nich własne pieniądze.
Pozdrawiam licząc na zrozumienie.
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Cóż, w sumie nie, ale pomyśl, jak by tak wszyscy chcieli na zlocie dać kase, to za co ja bym miał te płyty kupić?Kingoosia pisze:A jeśli ktoś nie posiada własnego konta w banku a nie chce fatygować rodziców, to opcja zapłacenia gotówką na zlocie nadal jest wykluczona?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

To zawsze jest przekaz pocztowy, znajomi ... no ja nie wiem, ludzie - kombinujcie, w końcu jesteście z Polski!A jeśli ktoś nie posiada własnego konta w banku a nie chce fatygować rodziców, to opcja zapłacenia gotówką na zlocie nadal jest wykluczona?

No mam nadzieję, że ta płyta nie jest wliczona w kasę na zlot, bo ja np. za płytę podziękuję.Cóż, w sumie nie, ale pomyśl, jak by tak wszyscy chcieli na zlocie dać kase, to za co ja bym miał te płyty kupić?
Spokojnie Buszmen, to odrębne pieniądze.Buszmen pisze:No mam nadzieję, że ta płyta nie jest wliczona w kasę na zlot, bo ja np. za płytę podziękuję.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

...a to niby to pytanie Kingoosi bylo do Mike'a? Pogubiłam się...
Swoją drogą wpłacanie kilku zlotych na konto to jest mało logiczne rozwiązanie... No,ale to tylko moje zdanie, a ze innego rozwiązania nie wymysliłam to juz sie zamkne bo chyba za duzo wina wypiłam i bredze

Swoją drogą wpłacanie kilku zlotych na konto to jest mało logiczne rozwiązanie... No,ale to tylko moje zdanie, a ze innego rozwiązania nie wymysliłam to juz sie zamkne bo chyba za duzo wina wypiłam i bredze

"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *
- Kingoosia
siadeh_ pisze:...a to niby to pytanie Kingoosi bylo do Mike'a? Pogubiłam się... Głupi głupi...

To ja proponuję takie fajne rozwiązanie, żeby chętni dorośli wpłacali na konto, a chętni niedorośli mogli zapłacić osobiścieCóż, w sumie nie, ale pomyśl, jak by tak wszyscy chcieli na zlocie dać kase, to za co ja bym miał te płyty kupić?

To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
Moim zdaniem, to niepoważny pomysł. Skoro Kinga przewidziała, że musi być minimum 40 osób, z których każda płaci 40 zł, to cała impreza musi kosztować minimum 1600 zł. Wierzcie mi, Kinga na tym nie zarabia czy coś, więc nie ma żadnych nadwyżek. Nie zapłaciło jeszcze ok 10 osób, więc jak takie 10 osób deklaruje się, że zapłaci osobiście, to znaczy, że Kinga musi założyć za nich (czyli wydać z własnej kieszeni już teraz na przygotowania) ok 400 zł!!! No sorry, ale nie żyjemy w świecie fantazji, gdzie pieniądze rosną na drzewach!Kingoosia pisze:To ja proponuję takie fajne rozwiązanie, żeby chętni dorośli wpłacali na konto, a chętni niedorośli mogli zapłacić osobiście.
Jest bardzo dużo metod przekazania pieniędzy, tylko się Wam po prostu nie chce. I to jest przykre, bo to znaczy, że nie doceniacie jaka odpowiedzialność ciąży na organizatorze takiego przedsięwzięcia.