..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Mike, taka drobna sugestia- dobrze by było, żebyś przesłał Kindze płytkę z PHM, z której ma być film odtwarzany podczas MJowiska- trzeba sprawdzić, czy się czyta itp. , żeby nam się kiszka nagle nie zrobiła :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Płytka juz jest najprawdopodobniej na mojej poczcie ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

siadeh_ pisze:Płytka juz jest najprawdopodobniej na mojej poczcie ;-)
Superancko :party:
I can't wait to see you all there! :dance:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

A jeśli ktoś nie posiada własnego konta w banku a nie chce fatygować rodziców, to opcja zapłacenia gotówką na zlocie nadal jest wykluczona?
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Gdybym była miliarderka i mogła za Was wszytskich załozyć to w gruncie rzeczy moglibyście mi nawet wogóle nie oddawać, a co! Ale nie jestem. Musze czyms zapłacić za kino, za sale (jakikolwiek by to nie był klub, na piekny usmiech i oczęta to mi raczej nikt sali nie wynajmie...), za tort i szampana i a kilka innych rzeczy, któr sa niezbedne by zlot sie odbył, a ktore tzreba załatwic wczesniej.
Jesli ktoś ma ogromny problem to niech sie do mnie odezwie - moze cos poradze, ale nie obiecuję, bo - mimo ogromnej sympatii do Was wszystkich - tylko niektórych znam na tyle, by im zaufać i wyłozyc za nich własne pieniądze.

Pozdrawiam licząc na zrozumienie.
Kinga

* * *
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Kingoosia pisze:A jeśli ktoś nie posiada własnego konta w banku a nie chce fatygować rodziców, to opcja zapłacenia gotówką na zlocie nadal jest wykluczona?
Cóż, w sumie nie, ale pomyśl, jak by tak wszyscy chcieli na zlocie dać kase, to za co ja bym miał te płyty kupić?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Buszmen

Post autor: Buszmen »

A jeśli ktoś nie posiada własnego konta w banku a nie chce fatygować rodziców, to opcja zapłacenia gotówką na zlocie nadal jest wykluczona?
To zawsze jest przekaz pocztowy, znajomi ... no ja nie wiem, ludzie - kombinujcie, w końcu jesteście z Polski! ;-)
Cóż, w sumie nie, ale pomyśl, jak by tak wszyscy chcieli na zlocie dać kase, to za co ja bym miał te płyty kupić?
No mam nadzieję, że ta płyta nie jest wliczona w kasę na zlot, bo ja np. za płytę podziękuję.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Buszmen pisze:No mam nadzieję, że ta płyta nie jest wliczona w kasę na zlot, bo ja np. za płytę podziękuję.
Spokojnie Buszmen, to odrębne pieniądze.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

...a to niby to pytanie Kingoosi bylo do Mike'a? Pogubiłam się... glupija
Swoją drogą wpłacanie kilku zlotych na konto to jest mało logiczne rozwiązanie... No,ale to tylko moje zdanie, a ze innego rozwiązania nie wymysliłam to juz sie zamkne bo chyba za duzo wina wypiłam i bredze :cool:

* * *
Awatar użytkownika
Kingoosia

siadeh_ pisze:...a to niby to pytanie Kingoosi bylo do Mike'a? Pogubiłam się... Głupi głupi...
:smiech: :smiech: :smiech: Jakoś mi się zapomniało zacytować :smiech: Jaa nie mogeee. Nie wpadłabym na to :smiech:
To ja proponuję takie fajne rozwiązanie, żeby chętni dorośli wpłacali na konto, a chętni niedorośli mogli zapłacić osobiście :party: .
Buszmen

Kingoosia pisze:To ja proponuję takie fajne rozwiązanie, żeby chętni dorośli wpłacali na konto, a chętni niedorośli mogli zapłacić osobiście :party: .
Moim zdaniem, to niepoważny pomysł. Skoro Kinga przewidziała, że musi być minimum 40 osób, z których każda płaci 40 zł, to cała impreza musi kosztować minimum 1600 zł. Wierzcie mi, Kinga na tym nie zarabia czy coś, więc nie ma żadnych nadwyżek. Nie zapłaciło jeszcze ok 10 osób, więc jak takie 10 osób deklaruje się, że zapłaci osobiście, to znaczy, że Kinga musi założyć za nich (czyli wydać z własnej kieszeni już teraz na przygotowania) ok 400 zł!!! No sorry, ale nie żyjemy w świecie fantazji, gdzie pieniądze rosną na drzewach!

Jest bardzo dużo metod przekazania pieniędzy, tylko się Wam po prostu nie chce. I to jest przykre, bo to znaczy, że nie doceniacie jaka odpowiedzialność ciąży na organizatorze takiego przedsięwzięcia. :smutek:
Awatar użytkownika
Kingoosia

Booooże, Buszmen, mi chodzi o te płyty :wariat: :wariat: :wariat: . Czy ja naprawdę piszę tak nielogicznie?

Jeśli chodzi o mnie, to jako jedna z pierwszych się zgłosilam i zapłacilam za MJowisko ;-)
Buszmen

Kingoosia pisze:Booooże, Buszmen, mi chodzi o te płyty :wariat: :wariat: :wariat: . Czy ja naprawdę piszę tak nielogicznie?

Jeśli chodzi o mnie, to jako jedna z pierwszych się zgłosilam i zapłacilam za MJowisko ;-)

Ok, sorrrrrrrry. Ale fakt....niezrozumieliśmy się. japrosic
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Busz...Ty też pijesz wino? :wariat:

* * *
Buszmen