Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

No to bardzo się cieszę, że znowu was zobaczę :) To jutro 19.30 już się nie mogę doczekać :)
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ja też sala 1 rząd L
mam nadzieję, że Was poznam :happy:
na forum jestem od niedawna
szkoda, że w Szczecinie nie zrobimy tak jak zrobili w tribut Sztokholmie
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
kaja-unbreakable

Post autor: kaja-unbreakable »

Witam Was. :)

Też wybieram się na koncert do Galaxy. Będę z przyjaciółką i z mamą ( :-/ musi nas przetransportować ze Stargardu do Szczecina i spowrotem...) Mam miejsca 2,3,4 w kichowatym rzędzie F. będę siedziała na miejscu nr. 3 . Będzie ktoś w pobliżu...?
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Też postaram się być na spotkaniu o 19.30 :) Ale że do Szczecina mam ponad 80 km, a koleżanka, z którą jadę jest raczej 'świeżym' kierowcą, możemy nie dotrzeć na czas ;P Poz
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

witam wszystkich ktorych znam i nie znam:)jutro jestem z aleksem mysle ze go wpuszcza?pod kinem 19,30 do jutra papapapap
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

edyta_76 pisze:jutro jestem z aleksem mysle ze go wpuszcza?
Edytko chyba nie będzie problemu ze mną będzie mój 13-letni bratanek!!
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Będę z Wer o 19:30 przed multikinem mam nadzieje że Was znajdziemy!!! Do zobaczenia!! Nie mogę się doczekać!! :happy: :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Ja to juz dzisiaj powiem wam szczeze mam pietra:(ten klimat to wiem ze to bedzie cos nie zapomnianego tylko dlaczego dopiero teraz?????do wieczora
Obrazek
Pavlos

Post autor: Pavlos »

edyta_76 pisze:Ja to juz dzisiaj powiem wam szczeze mam pietra:(ten klimat to wiem ze to bedzie cos nie zapomnianego
Zdecydowanie tak - bilety mam juz od kilku dni ale z ciekawości sciągnąlem ten koncert z torrentów i musze przyznać (choć oglądałem go tylko pobieżnie) że koncert jest GENIALNY !!!! Michael w życiowej formie, a to co on zrobił przy "Billie Jean" to istny kosmos!! Kapitalne wykonanie Thillera, Black or White czy Smooth Criminal... A przy Man in the mirror radzę zaopatrzyć się w chusteczki, sam się wzruszylem. Do zobaczenia o 20 :))
Awatar użytkownika
Kama

zaczynam się strasznie denerwować jak to będzie dzisiaj
są 4 sale i wszystkie prawie pełne na szybko licząc jest około 1000 zarezerwowanych bądź już wykupionych biletów
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
Izabela

Kama pisze:zaczynam się strasznie denerwować jak to będzie dzisiaj
Nie martw się, ja też mam jakieś dziwne nerwy choć nie wiem dlaczego :(
Awatar użytkownika
alexis

Post autor: alexis »

Kama pisze:zaczynam się strasznie denerwować jak to będzie dzisiaj
są 4 sale i wszystkie prawie pełne na szybko licząc jest około 1000 zarezerwowanych bądź już wykupionych biletów
Mam to samo :smiech: Nie wiem czemu ale się stresuje ... nie wiem czym, tym tłumem czy po prostu zobaczeniem Michael'a na wielkim ekranie :knuje: Narazie nie umiem sobie wyobrazić jak to wszystko będzie wyglądac....
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
Awatar użytkownika
Kama

to będzie bardzo niesamowite
nie dość że na dużym ekranie to jeszcze ten dźwięk i jego głos
boję się, że będę ryczeć aż mi szkła kontaktowe wypłyną :(
strasznie się denerwuję i chyba będę o 19,00 Multikinie
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

no witam!!!!!jak po koncercie?kama dalas rade?mnie dzis o9obudzono:(wstanal z wielkim bolem glowy i zapuchnietymi oczami.oj......dalej mi ciezko!no na teledyskach wszyscy juz byli wypompowani!!!!!ale wiecie co........bede to pamietac..... :tancze: pozdrawiam i buziaki.
Obrazek
Awatar użytkownika
alexis

Post autor: alexis »

Przyznawać się teraz które to tak pięknie krzyczały z tyłu ;-) Ja już ponarzekałam trochę w Hydeparku...rozumiem, że to było kino itd, itp, żeby się nie dziwić, że ludzie sztywno siedzieli, bo w końcu po to się do kina przychodzi...ale ludzie no to nie był film tylko koncert a to chyba można bylo potraktować jako różnicę ;-)
Trochę się rozczarowałam tą stypą ale przynajmniej przy Heal The World coś się ruszyło...Swojego drętwego rzędu nie skomentuję...ale jeszcze raz podziękowania dla dziewczyn z tyłu, że pokazałyście kogo na ekranie oglądamy ;-)
Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała :mj:
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
ODPOWIEDZ