Też wybieram się na koncert do Galaxy. Będę z przyjaciółką i z mamą ( musi nas przetransportować ze Stargardu do Szczecina i spowrotem...) Mam miejsca 2,3,4 w kichowatym rzędzie F. będę siedziała na miejscu nr. 3 . Będzie ktoś w pobliżu...?
Też postaram się być na spotkaniu o 19.30 :) Ale że do Szczecina mam ponad 80 km, a koleżanka, z którą jadę jest raczej 'świeżym' kierowcą, możemy nie dotrzeć na czas ;P Poz
edyta_76 pisze:Ja to juz dzisiaj powiem wam szczeze mam pietra:(ten klimat to wiem ze to bedzie cos nie zapomnianego
Zdecydowanie tak - bilety mam juz od kilku dni ale z ciekawości sciągnąlem ten koncert z torrentów i musze przyznać (choć oglądałem go tylko pobieżnie) że koncert jest GENIALNY !!!! Michael w życiowej formie, a to co on zrobił przy "Billie Jean" to istny kosmos!! Kapitalne wykonanie Thillera, Black or White czy Smooth Criminal... A przy Man in the mirror radzę zaopatrzyć się w chusteczki, sam się wzruszylem. Do zobaczenia o 20 :))
zaczynam się strasznie denerwować jak to będzie dzisiaj
są 4 sale i wszystkie prawie pełne na szybko licząc jest około 1000 zarezerwowanych bądź już wykupionych biletów
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Kama pisze:zaczynam się strasznie denerwować jak to będzie dzisiaj
są 4 sale i wszystkie prawie pełne na szybko licząc jest około 1000 zarezerwowanych bądź już wykupionych biletów
Mam to samo Nie wiem czemu ale się stresuje ... nie wiem czym, tym tłumem czy po prostu zobaczeniem Michael'a na wielkim ekranie Narazie nie umiem sobie wyobrazić jak to wszystko będzie wyglądac....
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
to będzie bardzo niesamowite
nie dość że na dużym ekranie to jeszcze ten dźwięk i jego głos
boję się, że będę ryczeć aż mi szkła kontaktowe wypłyną :(
strasznie się denerwuję i chyba będę o 19,00 Multikinie
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
no witam!!!!!jak po koncercie?kama dalas rade?mnie dzis o9obudzono:(wstanal z wielkim bolem glowy i zapuchnietymi oczami.oj......dalej mi ciezko!no na teledyskach wszyscy juz byli wypompowani!!!!!ale wiecie co........bede to pamietac..... pozdrawiam i buziaki.
Przyznawać się teraz które to tak pięknie krzyczały z tyłu Ja już ponarzekałam trochę w Hydeparku...rozumiem, że to było kino itd, itp, żeby się nie dziwić, że ludzie sztywno siedzieli, bo w końcu po to się do kina przychodzi...ale ludzie no to nie był film tylko koncert a to chyba można bylo potraktować jako różnicę
Trochę się rozczarowałam tą stypą ale przynajmniej przy Heal The World coś się ruszyło...Swojego drętwego rzędu nie skomentuję...ale jeszcze raz podziękowania dla dziewczyn z tyłu, że pokazałyście kogo na ekranie oglądamy
Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(