After po THRILLER LIVE 10-12-09 -Potwierdzone

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
roberto

Post autor: roberto »

Już pewnie to pisałem ale lepszych imprez niż Mjowych to niema. tego klimatu niema nigdzie indziej. ludzie pozytywnie zakręceni to podstawa udanej imprezy . było super jak na każdej imprezie z tego forum :mj: dziewczyny wy wszystkie jesteście super :love: Erwinku ty też ;-) a 600ta ciekawa zmiana image ;-)

intelmet koleżanko o tobie trochę ostanio słyszałem i ty też jesteś zarąbiście zakręcona na tym parkiecie. oczywista oczywistość glupija wymiatacie dziewczyny aż miło popatrzeć :dance:
a koleżance Estrella dziękuję za popilnowanie mojego kapelusza i nietylko za to ... ;-)
chciałbym bardzo podziękować sylwuni jej siostrze i jej kolęzanką koleżane Asi badsusie i koleżance Oli które jest z poza forum za to że wytrzymały ze mną od początku do samego końca :calus:
a także billiejeab89 że zniosła moje docinki podczas podróży na dw.centralny glupija
i dziękuję dziewczynom z bad teamu że były :-) może kiedyś uda mi się was poznać wszystkie:diabel: niestety wy ciągle trzymacie się razem i nie chcecie poznać takiego miłego człowieka jak ja :wariat:

a i bym zapomniał dzięki kolego który mi wódeczke postawiłeś ,ale odstawiłęm żeby nie było :-) tylko zapomniałęm jaki masz pseudonim więc sorry kolego. ale wporządku z ciebie facet nenene

generalnie dziękuję wszystkim że byli i zrobili mega klimat .
to kiedy następna imprezka? :mj: dziś? :wariat:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Wiecie co mi się najbardziej podobało z tej imprezy.. We are the world. To piękne jak jeden człowiek potrafi zjednoczyć ludzi. Ledwo co powstrzymałam łzy... Dzięki ! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

hej hej! ja wiem, że jestem zakręcona, ale gdzie są te hardcory co robily nam foty. ja chcę!!! Proszę na priva jesli możliwe i jakiś link może??? Musze to komuś dalej pokazać, nie???
Zglaszam swoja kontuzję: w piekny piątkowy wieczór odczuwam stopy a siniaki na kolanach kwitną. Czy tylko mnie to dotyczy??? O gardle nie wspomnę. 600`a czy Twoje gardlo daje radę po tym wszystkim co robiyśmy??
Erwin: dzięki za Shout, spelnileś moje marzenie. Dzięki!!!
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

ponoc fotki maja byc na profilu klubu na FB, czyli TU. Ale poki co jeszcze ich nie ma ;-)

EDIT:
Fotki sa juz TUTAJ - musicie sie zarejestrowac.
Ostatnio zmieniony sob, 12 gru 2009, 2:11 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Intelmet, SZEŚĆSETBANIEK, Noemi.best za towarzystwo i wszystko co się w klubie działo bardzo Wam dziękuję ;-)
kto powiedział, że kobiety nie potrafią się same bawić w (niemal) jednorodnym towarzystwie? :wariat:

Bad Team miło Was było znów zobaczyć ;-)

Erwin... coś Ty z nami zrobił? szefowa jak mnie rano zobaczyła to powiedziała żebym do domu poszła :hahaha:
Udało Ci się wycisnąć z nas więcej niż się spodziewałam, że to możliwe.. Dziękuję..

Intelmet zawsze chętnie pomożemy bić nowe rekordy pojemności Twojego auta... i zrób coś z tą rejestracją... nenene
Noemi.best pisze:Magda - no Ty juz wiesz nenene
roberto pisze:koleżance Estrella dziękuję za popilnowanie mojego kapelusza i nietylko za to ...
Czy jest coś czego ja nie pamiętam a o czym lepiej nie pisać? :nerwy:

roberto Twój kapelusz sam się pilnował szalejąc ze mną przy muzyce Michaela ;-)
i tak na marginesie.. przejrzałam trochę forum.. czuję się niesłusznie posądzona o ataki na Twoją osobę nenene
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Dziękuje za wspaniałą impreze :mj: japrosic było tak niesamowicie :dance: cudownie sie tanczylo i rozmawialo. :-) :-)
Dziekujemy Erwin.Wybawilismy sie wszyscy :banan:
Dziekuje mojej siostrze Anulce001 ,Oli z ktorymi przyszłam na impreze oraz fanów ktorych poznałam Billiejean89 ,Badsusie, Robertowi.Tacy sympatyczni jestescie.Jakbym Was znała od zawsze :mj:
Wszyscy na sali super tanczyli :dance: Mam nadzieje ze niedlugo sie spotkamy.Czekam z niecierpliwoscią :happy:
Olica ciekawe czy znalazlas tą taxowke na Bemowo?Pozdrowienia Dla kolegi w okularkach ktory z nami tanczyl w kółku (niestety nie wiem jak masz na imie)
Ciesze sie ze moglam poznac takich fajnych ludzi japrosic
Sciskam wszystkich bardzo mocno ;-)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

SylwuniA pisze:Dziekuje mojej siostrze Anulce001 ,Oli z ktorymi przyszłam na impreze oraz fanów ktorych poznałam Billiejean89 ,Badsusie, Robertowi.Tacy sympatyczni jestescie.Jakbym Was znała od zawsze :mj:
Ja mam to samo odczucie:). To niesamowite,że Michael tak łaczy ludzi. Dziekuje,dziekuje, dziekuje i prosze o wiecej:D:D:D imprez w waszym gronie.
Awatar użytkownika
billiejean89

badsusie pisze:
SylwuniA pisze:Dziekuje mojej siostrze Anulce001 ,Oli z ktorymi przyszłam na impreze oraz fanów ktorych poznałam Billiejean89 ,Badsusie, Robertowi.Tacy sympatyczni jestescie.Jakbym Was znała od zawsze :mj:
Ja mam to samo odczucie:). To niesamowite,że Michael tak łaczy ludzi. Dziekuje,dziekuje, dziekuje i prosze o wiecej:D:D:D imprez w waszym gronie.
podpisuję się pod Wami :) ta impreza była najlepszą w moim życiu :) poważnie, nie przypominam sobie, żebym była na lepszej. MJ rządzi bez wątpienia :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Dziękuję wszystkim którzy byli na imprezie za wspaniałą wspólną zabawę. Cieszę się ogromnie, że podobało Wam się. Również się wybawiłem, może nie tak jak Wy ale zawsze.

Intelmet – jak ona mnie przeklinała, za te wszystkie utwory MJa, które to nie pozwalały jej zejść z parkietu.
A nasza nowa sobowtórko-DJka 6-seta, normalnie wymiatała w totalnie BADowskim stylu.
<mały brat jest pod wielkim wrażeniem>

Zdjęcia już wkrótce w wiadomy serwisie ;-)

Kilka osób podchodziło do mnie aby puścić im jakieś ich ulubione songi. Nie każdemu dogodziłem, czas ograniczony itp. więc nie miejcie żalu.
Billie Jean było na deser, faktycznie późny ten deser. Ale za to mogliście się przekonać ile to smacznych przekąsek zafundował Wam sam MJ w między czasie.
Prawdziwi fani wiedzą, że MJ nie składa się z BJ, Beat It i Thrillera.
Bawiliście się świetnie przy każdym utworze i z tego jestem zadowolony. Moja praca nie idzie na marne, poziom samooceny i realizacji wzrasta, za co jestem Wam wdzięczny.
billiejean89 pisze:ta impreza była najlepszą w moim życiu :) poważnie, nie przypominam sobie, żebym była na lepszej.
Miło mi to słyszeć, dziękuję. Jeden z najlepszych komplementów jaki kiedykolwiek słyszałem. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda się tak poprowadzić imprezę.

Niestety z tego co mi wiadomo nie wszyscy, którzy zapisali się na listę przybyli do klubu. Następnym razem będę zmuszony zrobić prawdziwą przedpłatę na konto.

A następna impreza to 5 luty w klubie Hipnoza w Toruniu.
Więcej info na www.michaeljackson.pl oczywiście. W dziale imprezy a także na www.klubowa.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

A przewidujecie jakąs imprezę w najbliższym czasie ale w stolicy? :)
Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

Noemi.best pisze:haha! no mi jako tej 9tej w samochodzie bylo srednio wygodnie, malo sie nie udusilam, ale co tam szykujmy sie lepiej do pobicia tego rekordu
dziewczyny ja generalne mogę wam pomóc pobić ten rekord :diabel: 9 dziewczyn i ja w jednym samochodzie dla takiego przeżycia to mogę nawet do Zgorzelca się przejechać :-)
[b]billiejean89 pisze:[/b]Wiecie co mi się najbardziej podobało z tej imprezy.. We are the world. To piękne jak jeden człowiek potrafi zjednoczyć ludzi.
kurde czemu mnie tam nie było ???? tak uwielbiam ten utwór i te kółeczko w którym wszycy trzymają się za ręce :surrender: niewiem gdzie ja wtedy byłem że mnie tam nie było eh glupija
Estrella pisze:przejrzałam trochę forum.. czuję się niesłusznie posądzona o ataki na Twoją osobę
przepraszam pomyliłem cię z koleżanką okussa .jeszcze raz sorki :calus:
Estrella pisze:kto powiedział, że kobiety nie potrafią się same bawić w (niemal) jednorodnym towarzystwie?
jak na was wszytkie patrzyłem to widzę że można ,ale koleżanko sympatyczna miałem duże wrażenie że jednak nie dokońca wystarcza ci towarzystwo jednorodne nenene
Estrella pisze:Czy jest coś czego ja nie pamiętam a o czym lepiej nie pisać?
hm , o tym co miałem na myśli napisze ci na PW ok :diabel:

quote="roberto"]a także billiejeab89 że zniosła moje docinki podczas podróży na dw.centralny [/quote]
za tego kosmonaute to masz u mnie piwo ok glupija

PS zapomniałem napisać o Banka-s za co chciałbym bardzo przeprosić. Blanko jesteś bardzo wporzadku koleżanką i naprawdę niewiem jak to się stało :surrender: dziękuję że już od 20:00 byłaś na spotkaniu i że razem ze mną i Badsusie żeśmy razem znaleźli ten klubik. masz tu ode mnie :calus: a następnym razem jak na imprezie MJowej wysiądą ci stopy to daj mi znać , to jakiś mały masażyk będzie gratis od jednoosobowego good teamu :-) Blanka dziękuje za wszystko :hug:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
billiejean89

kosmonauta :smiech: dobra, trzymam Cię za słowo :)
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

No cóż... ja mam już trochę latek i muszę przyznać, że naprawdę była to najlepsza impreza w życiu, chociaż wyeksploatowałam się już trochę na TL :dance:
Zwykle na imprezach bywało tak, że zawsze jakichś mankamentów można się było doszukać. A tutaj... no po prostu brak słów.
Dziękuję wszystkim za przemiłe towarzystwo!
Erwin Tobie szczególnie za Will You Be There na koniec ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
E2

Post autor: E2 »

Tak jak pisałam wcześniej impreza super, nie da się opisać słowami tego cudownego klimatu. Mam tylko jedną prośbę, czy można prosić o następną imprezę w weekend? Niestety następnego dnia musiałam być w pracy o 7 i nie mogłam zostać do końca a strasznie żałuję, zwłaszcza gdy słyszę co mnie ominęło :(
Olica

Post autor: Olica »

SylwuniA pisze: Olica ciekawe czy znalazlas tą taxowke na Bemowo?
Tak, dotarłam cała i zdrowa :) nawet wstałam rano do pracy i byłam na pełnych obrotach, do 1 w nocy a następnego dnia wstałam o 6 i jeszcze funkcjonowałam ;P
ODPOWIEDZ