DVD Private Home Movies (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Willy pisze:Z TAKE 2 nie zrezygnowałem, kiedyś będzie ale raczej nie prędko. Kupe roboty jest przy tym wszyskim także miło widzieć wszelakie oznaki uznania.
Spokojnie Willy nie spiesz się :)
Jak człowiek ma pewność, że warto - to zawsze tą odrobinę cierpliwości wyszpera z zakamarków jakichś - choćby nie wiem co ;)
Jest jeszcze szansa, że i tak wyprzedzisz Michaela z jego nową płytą...
Dziękujemy za poświęcony czas, za Twoje chęci, energię! Odwalasz kawał porządnej roboty!
My wszystko doceniamy i... na kolejne kąski czekamy - nie powiem przecież, że nie ;) Pozdrawiam.

:party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

ok nasciagalam sie i co z tego?,odtwarza mi ale nie moge uruchomic napisow,zwyczjnie manu nie dziala,poza tym w pewnych momentach nie ma glosu,odtwarzalam juz wieloma odtwarzaczami i to samo....jest wiec sens nagrywac na plyte? prosze o pomoc
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Daiana pisze:ok nasciagalam sie i co z tego?,odtwarza mi ale nie moge uruchomic napisow,zwyczjnie manu nie dziala,poza tym w pewnych momentach nie ma glosu,odtwarzalam juz wieloma odtwarzaczami i to samo....jest wiec sens nagrywac na plyte? prosze o pomoc
Jakimi odtwarzaczami? W jaki sposób? Jak poprawnie nagrać płytę dvd instruują te tutoriale:
http://www.dvd-guides.com/content/view/40/59/
http://www.dvdshrink.info/nero-video.php

Po krótce, najpierw w nero należy wybrać rodzaj zapisu (DVD-Video), potem całą zawartość folderu VIDEO_TS z rozpakowanej paczki należy przerzucić do folderu VIDEO_TS który pokazał nam się w nero w oknie po lewej stronie. Potem postępujemy już jak przy nagrywaniu płyty z danymi wybierając raczej wolniejsze prędkości nagrywania np. 4x.
Taką płytę można także otworzyć bez nagrywania na nośnik w programowym odtwarzaczu dvd np. WinDVD 8. W tym celu należy przeciągnąć cały rozpakowany folder zawierający katalogi VIDEO_TS I AUDIO_TS na okno programu.
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

ok,faktycznie to wina power dvd a jak nagralam na plytke tak jak napisales to wszystko dziala :-) dzieki za pomoc Willy
Awatar użytkownika
ssilence

Post autor: ssilence »

Willy, czy mógłbyś sprawdzić co sie dzieje z częścią 14? Od dwóch dni mam informację że plik "chwilowo" niedostępny. I z góry dziękuje za całość japrosic
Awatar użytkownika
Willy

ssilence pisze:Willy, czy mógłbyś sprawdzić co sie dzieje z częścią 14? Od dwóch dni mam informację że plik "chwilowo" niedostępny.
To jest główna przypadłość megaupload. Niestety ta chwilowa niedostępność może trwać równie dobrze 5 minut jak i kilka tygodni ale warto sprawdzać dość często o różnych porach dnia czy nawet nocy bo chwilowa niedostępność może sie zmieniać w chwilową dostępność. Plików rar już nie posiadam ale może u kogoś jeszcze leżą na dysku i mógłby Cię poratować wrzutem.
martaab

Michael Jackson - Private Home Movies

Post autor: martaab »

Wiem, że już wiele razy zostawały zakładane tematy o tym, ale nie mogę znaleźć żadnych działających linków do ściągnięcia PHM. Ściągnęłam wszystkie party uplodu Williego OPRÓCZ 14 części, bo link został skasowany z megaupload!
Jestem wściekła, bo tak się nastawiłam, że sobię obejrzę, a tu nic bo nie mogę ściągnąć 14 części ;(
Mógłby ktoś reuplodować? PROSZĘ.

Willy pisze:Druga pozcja z serii MJPT Przedstawia.:] Co prawda miało być TAKE 2 ale na razie włożyłem je do szuflady, tym bardziej, iż nie dostałem do tej pory trzeciej części tłumaczenia, które zobowiązała się dostarczyć nie powiem kto. :>
Nie ma TAKE 2 ale jest PHM. Za bazę do napisów posłużyło mi tłumaczenie cichej pobrane ze strony Mike'a. Zostało ona jednak w dość znacznym stopniu przeze mnie zmodyfikowane. Tym razem nie ma żadnych dodatków, tylko PHM z możliwością wyboru rozdziału i opcją włączenia/wyłączenia napisów. Całość waży 4,26 GB. Linki będą dodawane sukcesywnie przez najbliższe kilka dni, pierwsze najprawdopodobniej dziś wieczorem/w nocy.

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

DOWNLOAD
[Part01] [Part02] [Part03] [Part04] [Part05] [Part06] [Part07] [Part08]
[Part09] [Part10] [Part11] [Part12] [Part13] [Part14] [Part15] [Part16]

:smutek:
Awatar użytkownika
Willy

martaab pisze:Ściągnęłam wszystkie party uplodu Williego OPRÓCZ 14 części, bo link został skasowany z megaupload!

Niestety 14 część już chyba się nie podniesie. Będę musiał całość wrzucić jeszcze raz.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

martaab pisze:a tu nic bo nie mogę ściągnąć 14 części
no nie,ja właśnie jestem w trakcie sciągania,już mam 11 częsć :-/

Willy pisze:Będę musiał całość wrzucić jeszcze raz
japrosic
Obrazek
lebelle

Post autor: lebelle »

Można jakoś tą 14 część wrzucić ? Bo jż od dwóch tygodni jak klikam to ciągle jest niedostępna.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Willy pisze:Niestety 14 część już chyba się nie podniesie. Będę musiał całość wrzucić jeszcze raz.
Moim zdaniem jest możliwe uploadowanie tylko 14 części...a niekoniecznie całości. Musi być tylko spełniony warunek: podział pliku na tym samym kompie, co za tym pierwszym razem, na dokładnie te same rozmiary...wtedy nie powinno być problemu z nowym (ale identycznym z pierwotnym) podziałem i dorzuceniem tylko 14 części do pozostałych (aktywnych) części...spróbuj zrobić taki eksperyment...
Jestem w 100% pewna, że nie będzie żadnego problemu z rozpakowaniem...
Willy pisze:chciałem raczej uniknąć takich kombinacji alpejskich.
A, to Ty już przerobiłeś taki eksperyment...szkoda, że nie wypaliło idealnie, ale...można się pocieszyć, że te kombinacje akurat nie są takie skomplikowane.
EDIT: Właśnie ściągam tą 14 część i sprawdzę czy wszystko działa jak należy.
No i jak poszło?
Ostatnio zmieniony pt, 17 paź 2008, 19:06 przez cicha, łącznie zmieniany 6 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
martaab

Willy pisze:Niestety 14 część już chyba się nie podniesie. Będę musiał całość wrzucić jeszcze raz.
God bless you. japrosic
Awatar użytkownika
Willy

cicha pisze:Moim zdaniem jest możliwe uploadowanie tylko 14 części...a niekoniecznie całości. Musi być tylko spełniony warunek: podział pliku na tym samym kompie, co za tym pierwszym razem, na dokładnie te same rozmiary...wtedy nie powinno być problemu z nowym (ale identycznym z pierwotnym) podziałem i dorzuceniem tylko 14 części do pozostałych (aktywnych) części...spróbuj zrobić taki eksperyment...
Jestem w 100% pewna, że nie będzie żadnego problemu z rozpakowaniem...
Próbowałem wskrzesić ją w ten sposób i przetestowałem z kimś komu brakowało tej feralnej czternastki. Sukces był połowiczny bo przy rozpakowywaniu okazało się że są problemy z częścią 15. Więc albo ta metoda jest nietrafiona albo ten ponowny podział nie był idealnie taki sam. Błąd w 15 uniemożliwiał wypakowanie czwartego voba, którego wrzuciłem ponownie. Udostępnię linki do tej odtworzonej 14 części i 4 voba w pierwszym poście i niech inni spróbują dokończyć download w ten sposób ale chciałem raczej uniknąć takich kombinacji alpejskich.
martaab

Willy pisze: Próbowałem wskrzesić ją w ten sposób i przetestowałem z kimś komu brakowało tej feralnej czternastki. Sukces był połowiczny bo przy rozpakowywaniu okazało się że są problemy z częścią 15. Więc albo ta metoda jest nietrafiona albo ten ponowny podział nie był idealnie taki sam. Błąd w 15 uniemożliwiał wypakowanie czwartego voba, którego wrzuciłem ponownie. Udostępnię linki do tej odtworzonej 14 części i 4 voba w pierwszym poście i niech inni spróbują dokończyć download w ten sposób ale chciałem raczej uniknąć takich kombinacji alpejskich.
No to wsadzaj tą 14 część. :)

A tak a propos dla tych którzy bardzo chcą mieć PHM na kompie, to znalazłam linki do ściągnięcia na geniusmichaeljackson + napisy PL

PART 1: http://momupload.com/files/64143/Privat ... 1.rar.html
PART 2: http://momupload.com/files/64088/Privat ... 2.rar.html
PART 3: http://momupload.com/files/63793/Privat ... 3.rar.html

NAPISY PL: http://www.geniusmichaeljackson.com/mul ... Movies.txt

Lepsze to niż nic. Ale i tak czekam na nowe linki od Williego, bo bardzo chcę mieć takie DVD :)

EDIT: Właśnie ściągam tą 14 część i sprawdzę czy wszystko działa jak należy.
Awatar użytkownika
Willy

martaab pisze:EDIT: Właśnie ściągam tą 14 część i sprawdzę czy wszystko działa jak należy.
I jak, dało radę dokończyć w ten sposób czy lipa?
ODPOWIEDZ