MANIFESTACJA!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

siadeh_ pisze: Zastanówmy sie tylko czy to bedzie mialo sens? Tydzień po wydaniu wyroku nasza manifestacja bedzie miala na celu pokazaniu ludziom, których nasze media dezinformuja, jak sie sprawa skończyła naprawde. To bedzie nasza manifestacja radości z tego, ze sprawiedliwośc wygrała...a czym to bedzie miesiąc po? Troche jakby spóźnionym krzykiem radości czy przejawem naszej desperacji i głupiego przyzwyczajenia, ze fan MJa niewazne co sie dzieje wokół musi iśc i walczyc? ...ale wtedy juz nie bedzie z kim walczyć tak generalnie rzecz biorac...:wariat:

Nom bedzie to akt naszej radości dlaczego NIE? jajejstem jak najbardziej ZA , dlaczego nei mielibysmy sie cieszyc :>? takie pokazanei siebie na przyszlosc pokaznei mediom ze tak jak pisze powyzej Szmito z tymi hasłami aby zaczeli wkoncu mowic prawde :>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Schmittko pisze:moje propozycje transparentów: ;-)

Fuckt. O tym się mówi.

Co się stało z waszymi faktami? Piesek zjadł?

"THEY SAY, he's homosexual..."

"Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni"

Nie chcemy sensacji - chcemy prawdy

Dlaczego nikt nie mówi o vitiligo?

hie hie...
"Św.Mikołaja już nie będzie ! nie chcemy pedofili!"

"Matko! nie kąp własnego dziecka ! chyba że lubisz sąd"

alre z tym Viteligo mi sie zajebiscie podoba
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

siadeh_ pisze:Zastanówmy sie tylko czy to bedzie mialo sens? Tydzień po wydaniu wyroku nasza manifestacja bedzie miala na celu pokazaniu ludziom, których nasze media dezinformuja, jak sie sprawa skończyła naprawde. To bedzie nasza manifestacja radości z tego, ze sprawiedliwośc wygrała...a czym to bedzie miesiąc po? Troche jakby spóźnionym krzykiem radości czy przejawem naszej desperacji i głupiego przyzwyczajenia, ze fan MJa niewazne co sie dzieje wokół musi iśc i walczyc? ...ale wtedy juz nie bedzie z kim walczyć tak generalnie rzecz biorac...:wariat:
I to jest, niestety, racja :/

Trzeba chyba będzie ustalić jakieś termin pomiędzy 12 a 24 czerwca (co i tak jest chyba zbyt późno).

Transparenty trzeba rzeczywiście najlepiej krótkie (max. 5-10 słów - komu podczas relacji w takim TVN udałoby się więcej przeczytać, jak oni wszystko skracają? :) ), rozbrajające i... nienaiwne.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

siadeh_ pisze:
Mazi pisze: mysle ze w imieniu wkieszosci prosze o przesłuneicie terminu 1 Lipca? tez bedzie an beizaco po sprawie boz kad wioemy ile ona jeszcze bedzie trwała . lepiej aby sie odbyło pózniej niz wcale takei jest moje zdanie ...prosze o przesunięcie
Zastanówmy sie tylko czy to bedzie mialo sens?
Propozycja Maziego wynika z tego, ze póki co nie ma za wiele osób, które by mogły pojechać. Owszem, manifestacja tydzień po to przejaw radości. Ale jak to ma być trzyosobowa manifestacja, to nie wiem... Jakbym to zobaczyła tak z boku, to bym pomyślała, ze "oho, w lutym zeszłego roku było ich trzydziestu, też nie dużo..ale teraz? Oho..tylko tylu ich od tego czasu zostało...".

Ja jestem za manifą 18 /chociaz mnie nie będzie, ale cóż, nie moge być egoistką/ ale pod warubkiem, ze to faktycznie będzie manifestacja. Uważam, że tzreba brać pod uwagę fakt, ze może być nas za mało. I teraz tylko pytanie, czy jak nas będzie mało, to czy manife lepiej zupełnie odwołać, czy też ją jednak przesunąć. A jezli ma to wyglądać na spóźniony zapłon, to może zrobić w ogóle tą manifę na jego urodziny i rozciąnąć cały ten zlot sierpniowy? Nie, nie wiem jak to zrobić technicznie. Bo niewątpliwie nocleg by się przydał... Jednego dnia amnifa, potem impreza, bo dwie zrezcy jednego dnia nie przejdą. Nie wiem, może ja mam głupie pomysły, ale burzę mózgów sobie robię. Eee...no raczej mózgu. Mam tylko jeden. Taki malutki :]
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Ja się zgadzam że z miesięcznym opóźnieniem to tak dziwnie jakoś ale dla mnie wcześniejsze terminy odpadają. Jak już mówiłem Maziemu, cała nadzieja w przysięgłych że będą obradować długo :-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Własnie w tym jest największy problem...jesli ma byc manifestacja to 18tego,ale z naprawde dużą liczba osób, a jesli ma być tylko kilka MJówek to chyba jednak lepiej to odwołac a nie robic nagle zamieszanie wokół sprawy, o ktorej wszyscy juz zapomnieli!

Pomysl z manifestacją tudzież wesołym korowodem ;-) przed zlotem to jest mysl :-)

...pzdr
siadeh_zaniepokojona_stanem_rzeczy_..._tez_chyba_sobie_to_wino_otworzę_:wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Mazi

Nie głupi wcale pomysł wcale MJowitka z ta dwudniową impreza w Łodzi :> mysle ze wiecej było by chetnych całą Piotrkoska :) ?

przypomina mi sie cytat pana Kryszaka jak czytam niegłupi:

"Balcerowicz..ooo nie głupi człowiek ..o nie głupi ..ludzie ...ohh zeby zebysmy balcerowicza nei wylali z kąpielą ... nie głupi gość ..ztym że mądrcyh to już tam wcale nie ma"

tak tylko an rozluznienei bo jzu mnei głowa boli
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

18 mnie niestety nie ma. Tzn. jestem, ale gdzie indziej. Nie do odwołania.
Mój pomysł na hasło to mój stary podpis z buszowego forum:
"Kto następny? Święty Mikołaj??"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Ja mam sesję 24-26 czerwca, a także 1-3 lipca.
Wczesniej zaliczenia 10-12 czerwca.
Jedyny wolny weekend to 17-19 czerwca :(

Jak to Aneta powiedziała dziś... dziwne terminy sobie wybierają... albo mróz i zimno, albo wszyscy mają sesję...

ja to i tak będę mieć chyba masę poprawek - kicha na maxa :\
prosze nie zwracać na mnie teraz uwagi...
...
thewiz

Post autor: thewiz »

Popieram pomysl i mam nadzieje,ze uda sie to zorganizowac.Jezeli chodzi o mnie to moge sie W-wie pojawiec tylko do 16 tego czerwca,potem juz po piwie :smutek:,uciekam z tego kraju na dlugie miesiace.... Mam nadzieje,ze uda Wam dograc termin tak ,by nie bylo za pozno i by ludzie byli w stanie wpasc do W-wy.Ten czerwiec jest jednak wyjatkowo perfidny ,watpie by studenci w trakcie sesji dopisali.Tymczasem dluzszy zlot z noclegiem (lub fakultatywnie jednodniowy dla tych o skromniejszych funduszach) to swietny pomysl.Niestety tez nie dla mnie. :smutek:
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Kochani!
Skoro to wszystko wygląda tak , jak wygląda to ja sie teraz musze z tym przespac... (osobiscie wolałabym sie przespac z czyms (kims...) znacznie przyjemniejszym, no ale trudno ;-) ).
Jutro w pelni sił (chyba...:wariat: ) przysiąde do tematu (mam nadzieję, ze nie sama) i zobaczymy, co z tego wyniknie.

Na dzień dzisiejszy mówie DOBRANOC albowiem ani wyroku w wiadomej sprawie ani żadnych nowych pomyslów z mojej strony już nie bedzie :ziew:

...pzdr
siadeh_zdezorientowana_

* * *
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

THRILLER pisze:Ja się zgadzam że z miesięcznym opóźnieniem to tak dziwnie jakoś ale dla mnie wcześniejsze terminy odpadają. Jak już mówiłem Maziemu, cała nadzieja w przysięgłych że będą obradować długo :-)
A ja mam nadzieje ze proces zakończy się już lada moment bo wyobrażam sobie jak michael cierpi........ludzie!!!!!!!on juz powoli wyglšda jak cień człowieka........wychudzony smutny.....niech sie ten koszmar już wreszcie skończy......
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Tak..własnie. Dla nas byc moze lepiej byloby gdyby proces się ciagnał (w odniesieniu do manifestacji),ale zwazywszy na nerwy Michaela, na jego ból, a także na nasze samopoczucie- niech to sie skończy już TERAZ... manifestacja jest sprawa drugorzedną, priorytetem- przynajmniej dla mnie- jest zdrowie Michaela...

teraz juz naprawde DOBRANOC

siadeh_ :ziew:

* * *
Awatar użytkownika
Yoda

Post autor: Yoda »

Przepraszam , czy mogę?
Tak?Więc termin manifestacji podczas sierpniowego zlotu uważam za idealny!!!Ponieważ 18 czerwiec to sesja i tak dalej, a sierpień to co innego i w końcu wszystkich poznam.Dziękuję za uwagę. :macha:
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

18 czerwca mi raczej pasuje, jakby ustalono o jeden dzień wcześniej to już bym nie mogła, 17 mam egzamin potem już mogła bym sobie pozwolić na wypad do Warszawy. Natomiast 1-4 lipca znowu będzie u mnie cienko!
Szkoda, że wielu nie może przyjechać więc jestem za tym, aby przełożyć bo frekwencja jest najważniejsza! Chociaż rozumiem, że celem jest, aby zrobić manifestacje jak najszybciej po ogłoszeniu wyroku!

Tak przy okazji jak dam rade przyjechać-jakakolwiek zostanie ustalona data to chętnie zrobię taki "amatorki" reportaż fotograficzny z naszej akcji!
ODPOWIEDZ