Odsłonięcie tablicy pamiątkowej, Bemowo, 26.09.2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

M.Dż.* pisze: mam jakby deja vu- Michaelomania powróciła po niemal 20 latach.
To niesamowity kontrast w porównaniu z latami 2003-2005 kiedy bycie fanem Michael'a uważane było za "obciach". Wtedy występy takie, jak Wasze były niesamowitą rzadkością, a w zasadzie.... nie było ich wcale....
Choć żałuję okoliczności, to jednak cieszę się, że te czasy minęły, że znów Twórczość Michael'a porywa ludzi- również tych, którzy nie mogą pamiętać czasów największej Jego świetności.
Całkowicie się zgadzam z tą wypowiedzią. Michael ma teraz "drugie muzyczne życie". Choć okoliczności bolą, jest tak jak mówiła Kinga na MJowisku 2009: "Odejście Michaela to dopiero początek. Początek, dla tego wspólnego czasu, kiedy możemy wszyscy razem w pełni celebrować jego muzykę, to co po sobie zostawił. To co Michael zostawił nam w sercach, nie umrze nigdy...Dopiero teraz Michael jest bliżej nas niż kiedykolwiek wcześniej".
Święta racja i oby to trwało.
M.Dż.* pisze: Najpierw siedzę przez dwie godziny i się do siebie uśmiecham, a potem stwierdzam, że nie mam już siły i zasypiam tam, gdzie usiadłam :wariat:
:smiech:
A to słodkie.
siadeh_ pisze: Kasiu (M.Dż.*) – 7,5 roku temu, czytając wywiad z Tobą w jakimś czasopiśmie, postanowiłam sobie, że Cię spotkam i stworzymy coś razem. Dziś już wiem, że to COŚ przeszło moje najśmielsze oczekiwania i choć poziom abstrakcji, jaki czasem przedstawiają nasze dialogi mógłby świadczyć o tym, że należałoby nas izolować od siebie i ludzi :P właśnie to jest dla mnie gwarantem, że MJ PT jeszcze wiele lat będzie zaskakiwać :)
Jak to dobrze, że na tym świecie istnieją jeszcze tacy ludzie, którzy jak sobie coś założą, to to spełniają i dzięki osiągnięciu najpierw własnego celu i satysfakcji, dają radość także innym. A pewnie owe dialogi są pełne uroku i szkoda by było, gdyby ich świat nie poznał :-) .
M.Dż.* pisze: :hug:
Mam już nowe pomysły :happy:
:happy:
Dobrze to wróży na przyszłość.
M.Dż.* pisze: No.... To teraz mogę sobie pochorować. Jak wszyscy to i ja również :wariat:
Chorować co prawda każdy może...i nikomu nie odbierajmy tego "przywileju" ale jednak zdrówka życzę :-).
Gusia_19 pisze:kończcie już opowiadać o tych wychodkach, bo padne ze śmiechu, nie sądziłam ze będziecie pisać takie... zwierzenia
Aga, dlaczego hehe . Po takich zwierzeniach, okazuje się że nawet ONI mają zwyczajne potrzeby ;-)
gosieq pisze:To, co napisałaś jest dla nas TAKIM kopem, że będziemy miały 10x więcej energii
A to można jeszcze więcej hehe?
MadziaLenka pisze: Fakt faktem, dawno nie było w zespole takiego poruszenia, tylu nowych pomysłów, TAKIEJ chęci do dalszej pracy
To chyba nastepnym razem, jeden przedział nie wystarczy, bo go rozsadzicie, co Madzia :smiech:
1958 - forever...
KinGa *

Post autor: KinGa * »

buziaczek pisze:Gusia_19 napisał:
kończcie już opowiadać o tych wychodkach, bo padne ze śmiechu, nie sądziłam ze będziecie pisać takie... zwierzenia

Aga, dlaczego hehe . Po takich zwierzeniach, okazuje się że nawet ONI mają zwyczajne potrzeby
W końcu to też ludzie (i cherubinek) :smiech:
Piszcie, piszcie.
Próbuję się dowiedzieć co straciłam patrząc tylko na scenę i kilkakrotnie wbijając za nią, jako menedżer megi1013, tylko po to by móc zobaczyć się z M.Dż*
M.Dż.* pisze:Najpierw siedzę przez dwie godziny i się do siebie uśmiecham, a potem stwierdzam, że nie mam już siły i zasypiam tam, gdzie usiadłam
Ja się tak uczę fizyki :knuje:
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

buziaczek pisze:
gosieq pisze:To, co napisałaś jest dla nas TAKIM kopem, że będziemy miały 10x więcej energii
A to można jeszcze więcej hehe?
Gwarantuję :cool:
buziaczek pisze:
MadziaLenka pisze: Fakt faktem, dawno nie było w zespole takiego poruszenia, tylu nowych pomysłów, TAKIEJ chęci do dalszej pracy
To chyba nastepnym razem, jeden przedział nie wystarczy, bo go rozsadzicie, co Madzia :smiech:
Spoko-mam oko, dwum też damy radę.
KinGa * pisze:
M.Dż.* pisze:Najpierw siedzę przez dwie godziny i się do siebie uśmiecham, a potem stwierdzam, że nie mam już siły i zasypiam tam, gdzie usiadłam
Ja się tak uczę fizyki :knuje:
Też się tak uczyłam fizyki! ...z tym, że ja się do siebie nie uśmiechałam wtedy, oj nie.
M.Dż.* pisze: No.... To teraz mogę sobie pochorować. Jak wszyscy to i ja również :wariat:
Mimo wszystko, ZDROWIEJ, Kasik! :hug:

A żeby cały post nie był jednym wielkim offtopem... wrzucam Wam swoje (i nie tylko) zdjęcia nenene

Moje:
http://www.megaupload.com/?d=T7GL6XX5 <- konkursy
http://www.megaupload.com/?d=6E3U8K7A <- megi
http://www.megaupload.com/?d=SUMJSKGH <- TWYMMF – MJ Szczecin Team
http://www.megaupload.com/?d=PW54T8SH <- DaX
http://www.sendspace.com/file/fxqbu1 <- tancerz
http://www.megaupload.com/?d=ZKCRD5ZM <- Kasia

Foty z 2. aparatu, ani jedna z nich nie jest mojego autorstwa :-) Oddałam w tzw. dobre ręce
http://www.megaupload.com/?d=M3NXVFTM

Enjoy! ;-)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

Zbyt dobrym "mówcą" to ja nie jestem ale chciałem podziekować wszystkim co byli na Bemowie a szczególnie:

Kasi - Za wspaniały występ (dałaś czadu i mam nadzieję że to nie ostatni raz kiedy będę widział twój występ na żywo ;D) oraz za wspólne zdjęcie. ;)

Kindze (naszej kochanej mamusi ;) )- za wspaniałe prowadzenie koncertu oraz za wybaczenie tego "incydentu" (jeszcze raz bardzo bardzo przepraszam)

Michałowi (tancerzowi)- za wspólne zdjęcie, wspaniały występ(naprawdę jesteś super ) oraz za wywiad podczas którego plątał mi się język glupija.

Gosi - za wspaniały występ ty także jesteś niesamowita w (dwa miesiące to się moonwalka uczylem :hahaha:) rób dalej to co robisz i nie przestawaj bo dajesz czadu :mj: no i za wspaniałe tańce za obok sceny :) oraz wspólne zdjęcie :).

Dziewczyną z MJ Cracow Dance Team- za wspólne zdjęcia ( i to duuuużo zdjęć :-) ) no i oczywiście za wspaniały performace beat it :D.

Piotrkowi (Scholl'owi) - po tylu miesiącach rozmowy na GG wreszcie mogliśmy się spotkać i porozmawiać na żywo ;-)

MJcrew - za wspaniałe wykonanie Drill'a i They don't care about us jesteście wspaniali ( Piotrek ty też :)).

Wojtkowi i MJ Szczecin Team
- Wojtek świetnie tańczysz (wspaniale wykonałeś TWYMMF) :)

Mike'owi i Erwinowi- za nagrywanie całego koncertu i zamienienie chociaż paru słów:)

Oraz wielu innym pamiętajcie "It's all for L.O.V.E" :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kaem pisze:Pank, pochwal się!
Zaplecze post:

Obrazek

Stawiam desperadosa osobie, która rozwiąże zagadkę czym jest HIC.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

buziaczek pisze:MadziaLenka napisał:

Fakt faktem, dawno nie było w zespole takiego poruszenia, tylu nowych pomysłów, TAKIEJ chęci do dalszej pracy

To chyba nastepnym razem, jeden przedział nie wystarczy, bo go rozsadzicie, co Madzia
Jak Dzwonek wchodzi w reakcję MadziąLenką to klękajcie narody. xD

Next time I'll be there! ;-)

No i mamy już nowego pomysła w związku z fazą na youtuba, która to narodziła się z mojej inspiracji i pomocy cudownego dziecka internetu jakim jest MadziaLenka. :mj:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Dzwoneczek MJJ pisze:cudownego dziecka internetu jakim jest MadziaLenka. :mj:
:smiech:
Nie można się nie zgodzić...określenie pasuje jak ulał.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Dzwoneczek MJJ pisze:No i mamy już nowego pomysła w związku z fazą na youtuba, która to narodziła się z mojej inspiracji i pomocy cudownego dziecka internetu jakim jest MadziaLenka.
ale o tym SZAAAAAAA bo to tajemnica na razie :-) :-)
Dzwons pamiętaj że to ma być suprise dla całego MJówkowego narodu ;-)

PS. co do dzieci internetu: "stuk stuk stuk stuk (...) klap klap" <hahaha>
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

No dobrze, dziewczyny sobie pogadały troszkę ;-) a ja się zapytam, czy ktoś ma może więcej fotencji z zeszłotygodniowego koncertu? Tyle było aparatów przecież, że nawet japońskim turystom trudno byłoby nam dorównać hah.
..... swoją drogą, to już tydzień, czas leci zdecydowanie za szybko :surrender:

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

madisson pisze:Dzwoneczek MJJ napisał:
No i mamy już nowego pomysła w związku z fazą na youtuba, która to narodziła się z mojej inspiracji i pomocy cudownego dziecka internetu jakim jest MadziaLenka.

ale o tym SZAAAAAAA bo to tajemnica na razie
Dzwons pamiętaj że to ma być suprise dla całego MJówkowego narodu
No przecież nic nie piszę tylko wzbudzam nutkę podniecenia. xD Póki co powiedziałam tylko Naszej 3 i sobie (ale to w sekrecie). :smiech:

madisson pisze:PS. co do dzieci internetu: "stuk stuk stuk stuk (...) klap klap" <hahaha>
Okrzyki Brooke z mns miażdżą :smiech:

A jak się nazywał ten kolo od krokodyli...? glupija :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
thewiz

Post autor: thewiz »

Pank pisze:
kaem pisze:Pank, pochwal się!
Zaplecze post:

Obrazek

Stawiam desperadosa osobie, która rozwiąże zagadkę czym jest HIC.
Kasia, Aneta i Kinga nenene .
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

No nieee. Co najwyżej kac by wyszło.
Graliśmy w scrabble w drodze do Warszawy na odsłonięcie tablicy właśnie, w przedziałach z dziurami wielkości lustra w ścianach i Pank , korzystając z zaspania uczestników, ułożył takie słowo. Potem udawał niewiniątko, no cherubinka, jak w Twoim poście wcześniej. Nawet udowadniał, że taki skrót istnieje, bo skróty dopuszczaliśmy.
I nic nie pobije momentu, jak Jowita, mając dość kolejnej rundki scrabble, powiedziała że jej się znudziło, a Pank- świeży właściciel gry w wersji turystycznej zapytał figlarnie: "To tak można?".
Bo kolega to definitywnie scrabbleholik.
No ale.. To już dalece prywatne opowieści, zupełny offtop i wątpię, by kogoś interesowały. Ale ileż można z mafii żartować? ;)
No to hic!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
thewiz

Post autor: thewiz »

To co, na Desperadosa nie mam szans? Ble :war: .

W sumie to ja i tak Coronę preferuję :smiech:
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

M.Dż.* pisze:A widzisz.... To dla Ciebie miało być "sto lat"
Zastanawiałam się która to z Was....
Ponieważ oddawałam się w tamtym momencie wątpliwej przyjemności siedzenia w garderobie.... Wszystkiego najlepszego również ode mnie
Bardzo dziękuję :)
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

wspomnienie wspaniałego magicznego wieczoru 26 września 2010
tym razem filmiki z kamery

The Way You Make Me Feel
http://www.youtube.com/watch?v=p9HswFVySGQ

Thriller w wykonaniu MJ Szczecin Team & MJ Cracow Dance Team
http://www.youtube.com/watch?v=1l6rRUKA3q0
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
ODPOWIEDZ