Całkowicie się zgadzam z tą wypowiedzią. Michael ma teraz "drugie muzyczne życie". Choć okoliczności bolą, jest tak jak mówiła Kinga na MJowisku 2009: "Odejście Michaela to dopiero początek. Początek, dla tego wspólnego czasu, kiedy możemy wszyscy razem w pełni celebrować jego muzykę, to co po sobie zostawił. To co Michael zostawił nam w sercach, nie umrze nigdy...Dopiero teraz Michael jest bliżej nas niż kiedykolwiek wcześniej".M.Dż.* pisze: mam jakby deja vu- Michaelomania powróciła po niemal 20 latach.
To niesamowity kontrast w porównaniu z latami 2003-2005 kiedy bycie fanem Michael'a uważane było za "obciach". Wtedy występy takie, jak Wasze były niesamowitą rzadkością, a w zasadzie.... nie było ich wcale....
Choć żałuję okoliczności, to jednak cieszę się, że te czasy minęły, że znów Twórczość Michael'a porywa ludzi- również tych, którzy nie mogą pamiętać czasów największej Jego świetności.
Święta racja i oby to trwało.
M.Dż.* pisze: Najpierw siedzę przez dwie godziny i się do siebie uśmiecham, a potem stwierdzam, że nie mam już siły i zasypiam tam, gdzie usiadłam![]()

A to słodkie.
Jak to dobrze, że na tym świecie istnieją jeszcze tacy ludzie, którzy jak sobie coś założą, to to spełniają i dzięki osiągnięciu najpierw własnego celu i satysfakcji, dają radość także innym. A pewnie owe dialogi są pełne uroku i szkoda by było, gdyby ich świat nie poznałsiadeh_ pisze: Kasiu (M.Dż.*) – 7,5 roku temu, czytając wywiad z Tobą w jakimś czasopiśmie, postanowiłam sobie, że Cię spotkam i stworzymy coś razem. Dziś już wiem, że to COŚ przeszło moje najśmielsze oczekiwania i choć poziom abstrakcji, jaki czasem przedstawiają nasze dialogi mógłby świadczyć o tym, że należałoby nas izolować od siebie i ludzi :P właśnie to jest dla mnie gwarantem, że MJ PT jeszcze wiele lat będzie zaskakiwać :)

M.Dż.* pisze:![]()
Mam już nowe pomysły![]()

Dobrze to wróży na przyszłość.
Chorować co prawda każdy może...i nikomu nie odbierajmy tego "przywileju" ale jednak zdrówka życzęM.Dż.* pisze: No.... To teraz mogę sobie pochorować. Jak wszyscy to i ja również

Aga, dlaczego hehe . Po takich zwierzeniach, okazuje się że nawet ONI mają zwyczajne potrzebyGusia_19 pisze:kończcie już opowiadać o tych wychodkach, bo padne ze śmiechu, nie sądziłam ze będziecie pisać takie... zwierzenia

A to można jeszcze więcej hehe?gosieq pisze:To, co napisałaś jest dla nas TAKIM kopem, że będziemy miały 10x więcej energii
To chyba nastepnym razem, jeden przedział nie wystarczy, bo go rozsadzicie, co MadziaMadziaLenka pisze: Fakt faktem, dawno nie było w zespole takiego poruszenia, tylu nowych pomysłów, TAKIEJ chęci do dalszej pracy