Beyonce Knowles

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQ ... ture=feedu
Tym o to sposobem mamy teledysk do Best Thing I Never Had .
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

hah co do tekedysku ladna suknia slubna ;) bardzo strojna a ja takie lubie ;) a teraz ogolnie to ladnie przedstawiona historia ale jakos ten teledysk slabo wychodzi przy wcxesniejszych jak dla mnie ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
BadM

Post autor: BadM »

Wydaje mi się, że Beyonce stać na lepszą promocję niż śmiganie z gołym tyłkiem po planie teledysku, niby nie ma w tym nic wulgarnego, ale mi się nie podoba. Sama piosenka jest OK, ale początek teledysku jak spot filmy bieliźniarskiej :-/
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Inka

Post autor: Inka »

W którym roku wzięła ślub z Jay-Z?
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

w kwietniu 2008 ;)
adula.8

Post autor: adula.8 »

już jest, teledysk do piosenki 1+1

http://www.youtube.com/watch?v=BbU4mA43 ... ded#at=242
Awatar użytkownika
AzzIzz

Post autor: AzzIzz »

nie rozumiem, czemu ona wybiera najgorsze, najbardziej przecietne kawalki na single. klip wizualnie ciekawie wyglada, ale po raz kolejny wieje nuda. Podjezdza mi troche Gaga i Rihanna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

A mnie się podoba ten wybór. Piosenka na dłuższą metę jest trochę nużąca, ale to jeden z lepszych kawałków. Teledysk ciekawy, pasuje do niej.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

mI TO PRZYPOMINA DŁUŻSZĄ REKLAMĘ JEJ PERFUM. sĄ TAM ICH WSZYSTKIE KOLORY (NIEBIESKI, CZERWONY I POMARAŃCZOWY). bRAKUJE TYLKO FLAKONÓW ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Teledysk fajny i piosenka też ok , ale to nie ta Beyonce której oczekiwałam.
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Justine1304 pisze:mI TO PRZYPOMINA DŁUŻSZĄ REKLAMĘ JEJ PERFUM. sĄ TAM ICH WSZYSTKIE KOLORY (NIEBIESKI, CZERWONY I POMARAŃCZOWY). bRAKUJE TYLKO FLAKONÓW ;)
hehe, mi też przychodzi na myśl ta reklama jej perfum..dziwne? ;) Piosenka oczywiście pokazuje możliwości głosowe Beyonce, ale sama w sobie mnie nie porusza, teledysk też jest jak dla mnie nieciekawy. Myślę że piosenkarka jej pokroju mogłaby połasić się na coś ambitniejszego. Best Thing I Never Had też mi się nie podoba. Wieje nudą..
Talitha

Post autor: Talitha »

Wcześniej gdy słuchałam piosenki 1+1 przeszkadzały mi wysokie brzmienia głosu pod koniec każdej wyśpiewywanej frazy, teraz już tak nie jest.
Hipnotyzujący obraz, dawno nie widziałam czegoś podobnego. Uważam, że reżyser tego teledysku stworzył coś wartego uwagi i zapamiętania. Bardzo podobają mi się refleksy świetlne, mam wrażenie jakby były namalowane farbą olejną, zbyteczne są tylko sceny w bieliźnie ;)
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Talitha pisze:zbyteczne są tylko sceny w bieliźnie ;)
Ale w refrenie powtarza się fraza "Make love to me" więc sceny namiętności są jak najbardziej na miejscu ;-).
Myślę że piosenkarka jej pokroju mogłaby połasić się na coś ambitniejszego. Best Thing I Never Had też mi się nie podoba. Wieje nudą..
To pewnie miała być w założeniu jedna z jej ambitniejszych produkcji. Wyszło tak mniej więcej na pół gwizdka, jednak plus za "normalny" podkład w którym wreszcie nie przekrzykuje się z instrumentami.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

Margareta pisze:Ale w refrenie powtarza się fraza "Make love to me" więc sceny namiętności są jak najbardziej na miejscu
Nie chodzi raczej o subtelne sceny namiętności z modelem, tylko o bieliznę w panterkę...
no ale bez golizny przecież się nie obejdzie, jak wyznaje, że chce... to musi pokazać co ma.
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

UWAGA! Beyonce jest w ciazy!! :)
Obrazek
ODPOWIEDZ