Butterfly26 - Uploads

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

butterfly26 pisze: Daj znać czy się udało.

Ok, już wszystko w porządku z tym materiałem Entertaiment Kingdom. Dziękuję za pomoc :)
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
butterfly26

Post autor: butterfly26 »

60. Private Recording DVD No.1

ObrazekObrazekObrazekObrazek

1 z 7 DVD z prywatnymi nagraniami fanów.
DVD No. 1 zawiera:

- Munich 1999 part 1
- Munich 1999 part 2
- MTV Backstage
- Gary Indiana
- Romanian Police
- New York Party

Uwaga u mnie DVD odtwarza się tylko w Windows Media Playerze.

Linki:

PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5 PART 6 PART 7 PART 8 PART 9 PART 10 PART 11

PART 12 PART 13 PART 14 PART 15 PART 16 PART 17
Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2009, 16:12 przez butterfly26, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

butterlfy26 pisze:42. Jacksons First Family Of Pop (Famous Families FOX)
Mam problemy z ostatnia czescią, ktorej nie moge sciagnac. Czy bylaby mozliwosc jej ponownego uploadu? Chodzi tylko o ostatni link.
Z gory dziekuje!
Awatar użytkownika
butterfly26

Mam problemy z ostatnia czescią, ktorej nie moge sciagnac. Czy bylaby mozliwosc jej ponownego uploadu? Chodzi tylko o ostatni link.
Sprawdziłam i u mnie wszystkie linki działają. Może spróbuj ściągnąć jeszcze raz ten ostatni link, czasami tak bywa że jakiś link jest chwilowo niedostępny. Ja sprawdziałam przed chwilą i wygląda na to że wszystkie linki są aktywne. Jakby jednak Ci się nie udało to wrzucę jeszcze raz ten link ale w tej chwili jestem poza domem i nie mam dostępu do swoich plików więc mogę to zrobić dopiero w sobotę. Spróbuj jeszcze raz, powinno się udać.
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

50. CNN Presents Michael Jackson Man In The Mirror - ściągnęło sie poprawnie, wszystko ładnie cacy ale... nie ma dźwięku! :-/ Nie wiem o co chodzi, dokument wydaje się fajny, ale nic nie słychać, rozpakowywanie zakończone pomyślnie.
Mam jeszcze dwa pytanka:
1. Czy posiadasz wersje wywiadów która jest zamieszczona tutaj: http://mjwideokolekcja.blogspot.com/200 ... ction.html ? Albo jakąś podobną by było dużo wywiadów na jednej płycie DVD? Bo na tej stronie nie można chyba ich ściągnąć.
2. Czy posiadasz jakąś płytę DVD ze wszystkimi videoklipami MJ'a jakie wyszły w TV? Chciałabym mieć kompilację wszystkich w jednym miejscu.

Dzięki z góry i pozdrawiam
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
polishblacksoul

butterfly26 pisze:Sprawdziłam i u mnie wszystkie linki działają. Może spróbuj ściągnąć jeszcze raz ten ostatni link, czasami tak bywa że jakiś link jest chwilowo niedostępny. Ja sprawdziałam przed chwilą i wygląda na to że wszystkie linki są aktywne. Jakby jednak Ci się nie udało to wrzucę jeszcze raz ten link ale w tej chwili jestem poza domem i nie mam dostępu do swoich plików więc mogę to zrobić dopiero w sobotę. Spróbuj jeszcze raz, powinno się udać.
Niestety. Mam wciąż ten sam problem, tj. wchodzę w link, wpisuję kod na Megaupload, czekam 45 sekund, klikam na "zwykłe pobieranie" i... wracam do początku, tzn. strona się sama odświeża i kolejny raz mam wpisywać kod, czekać 45 sekund...
Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś po powrocie do domu wrzuciła tę ostatnią część jeszcze raz. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
butterfly26

karin861
50. CNN Presents Michael Jackson Man In The Mirror - ściągnęło sie poprawnie, wszystko ładnie cacy ale... nie ma dźwięku!
Możliwe że brakuje Ci jakichś kodeków, spróbuj ściągnąć i zainstalować Mega K-lite Codec Pack za strony A próbowałaś odtworzyć ten materiał w innych playerach? Spróbuj i ściągnij te kodeki, jakby nie zadziałało, będziemy się dalej zastanawiać...

Czy posiadasz wersje wywiadów która jest zamieszczona tutaj: http://mjwideokolekcja.blogspot.com/200 ... ction.html
Niestety nie, mam dużo różnych wywiadów ale niestety tylko jako osobne pliki, nie jako jedno DVD.
2. Czy posiadasz jakąś płytę DVD ze wszystkimi videoklipami MJ'a jakie wyszły w TV?
Co do teledysków to mam chyba jakieś niewydane tylko, nie pamiętam za bardzo bo trochę mam tych różnych nagrań a nie bardzo mogę sprawdzić bo jestem w tej chwili poza domem i nie mam dostępu do swojego komputera. Jak wrócę to sprawdze idam Ci znać.

Edit: Jeśli chodzi o teledyski to mam tylko dokładnie to samo DVD co na tej stronie http://mjwideokolekcja.blogspot.com/sea ... l/Download Patrz Unreleased Music Videos Możesz sobie od razu z tej strony ściągnąć jakbyś chciała ;-)

Również pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2009, 16:14 przez butterfly26, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
butterfly26

polishblacksoul
Niestety. Mam wciąż ten sam problem, tj. wchodzę w link, wpisuję kod na Megaupload, czekam 45 sekund, klikam na "zwykłe pobieranie" i... wracam do początku, tzn. strona się sama odświeża i kolejny raz mam wpisywać kod, czekać 45 sekund...
Hmm, to rzeczywiście dziwne, nie wiem dlaczego tak się dzieje... O.k to jak wrócę do zuploaduje jeszcze raz tą część. Ach... ale dla jasności, chodzi Ci o ostatni link na liście czy ostatnią część? Bo linki nie są wklejone po koleji i nie bardzo teraz wiem...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
polishblacksoul

butterfly26 pisze:Ach... ale dla jasności, chodzi Ci o ostatni link na liście czy ostatnią część? Bo linki nie są wklejone po koleji i nie bardzo teraz wiem...
Ostatni link, przepraszam za nieprecyzyjne wyslowienie sie. I dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i pozytywny odzew :)
Awatar użytkownika
karin861

No nie wiem, kodeków mam zainstalowane na komputerze z 3 pack'i.Wszystkie inne filmy, muzykę odtwarza bez problemu. Ten dokument odtwarza dzwięk na początku jak ejst reklama chyba tego kto to udostępnił 9lub coś takiego) - tam jest dźwięk, a potem jest "głucho".
Co do DVD tych niewydanych videoklipów to wiem, że takie jest, chodziło mi o te wydane, bo chciałam sobie jak nie ściągnąć gotową płytę DVD to sama zrobić ze zlepków różnych videoklipów. Nie wiesz może gdzie można full version takich videoclipów ściągnąć? Bo tutaj na forum nie widziałam ;) A Unreleased Music Videos też ściągne, narazie zajęłam się innymi downloadami :) Dzięki za odp! :)

Polishblacksoul - ja czasami tez mam taki program (używam firefox), w tym wypadku uruchamiam jeszcze raz nowe okno przeglądarki i wklejam linka i wtedy po wpisaniu kodu wszystko elegancko się ściąga. To nie jest wina błędnego linku! :)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
butterfly26

No nie wiem, kodeków mam zainstalowane na komputerze z 3 pack'i.Wszystkie inne filmy, muzykę odtwarza bez problemu. Ten dokument odtwarza dzwięk na początku jak ejst reklama chyba tego kto to udostępnił 9lub coś takiego) - tam jest dźwięk, a potem jest "głucho".
W takim razie niestyty nie wiem jak Ci pomóc z tym dokumentem, u mnie wszystko jest z nim o.k
wiesz może gdzie można full version takich videoclipów ściągnąć? Bo tutaj na forum nie widziałam ;)
Niestety nie wiem, na forach raczej ich nie znajdziesz ponieważ obowiązuje raczej powszechny zakaz zamieszczania materiałów oficjalnie wydanych. W tym wypadku mogę jedynie doradzić zakup oficjalnych wydawnictw tj. Michael Jackson - Dangerous: The Short Films (1993) lub Michael Jackson - Video Greatest Hits - HIStory 1995 czy Michael Jackson - History on Film, Vol. 2 (1997)
Awatar użytkownika
butterfly26

polishblacksoul
Ostatni link, przepraszam za nieprecyzyjne wyslowienie sie. I dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i pozytywny odzew :)
Nie ma sprawy :) Póki co może warto skorzystać ż rady karin861
Polishblacksoul - ja czasami tez mam taki program (używam firefox), w tym wypadku uruchamiam jeszcze raz nowe okno przeglądarki i wklejam linka i wtedy po wpisaniu kodu wszystko elegancko się ściąga. To nie jest wina błędnego linku! :)
Również mi się wydaje że problem nie leży niestyty w samym linku ale gdyby i to nie zadziałało to napewno go wrzucę jeszcze raz.
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Oł jea, zadziałało! :)) Dzieki serdeczne za rade, karin! Wszystko gra, dziekuje jeszcze raz za pomoc :)
Awatar użytkownika
butterfly26

Oł jea, zadziałało! :)) Dzieki serdeczne za rade, karin! Wszystko gra, dziekuje jeszcze raz za pomoc :)
No to problem z głowy :)
Awatar użytkownika
karin861

No to trudno, najwyżej nie obejrzę ;-) Świat się nie zawali. Ale dziękuję Ci za chęć pomocy, odpowiedzi no i to, że wrzucasz to wszystko! :mj:
Co do tych wideoklipów, to masz rację, poszukam jeszcze uważniej, ale jak nie znajdę (choć ludzie na youtube wrzucają, nie wiem skąd :-/ ) to kupie oficjalne płyty.
Obrazek
ODPOWIEDZ