butterfly26 pisze: Daj znać czy się udało.
Ok, już wszystko w porządku z tym materiałem Entertaiment Kingdom. Dziękuję za pomoc :)
Mam problemy z ostatnia czescią, ktorej nie moge sciagnac. Czy bylaby mozliwosc jej ponownego uploadu? Chodzi tylko o ostatni link.butterlfy26 pisze:42. Jacksons First Family Of Pop (Famous Families FOX)
Sprawdziłam i u mnie wszystkie linki działają. Może spróbuj ściągnąć jeszcze raz ten ostatni link, czasami tak bywa że jakiś link jest chwilowo niedostępny. Ja sprawdziałam przed chwilą i wygląda na to że wszystkie linki są aktywne. Jakby jednak Ci się nie udało to wrzucę jeszcze raz ten link ale w tej chwili jestem poza domem i nie mam dostępu do swoich plików więc mogę to zrobić dopiero w sobotę. Spróbuj jeszcze raz, powinno się udać.Mam problemy z ostatnia czescią, ktorej nie moge sciagnac. Czy bylaby mozliwosc jej ponownego uploadu? Chodzi tylko o ostatni link.
Niestety. Mam wciąż ten sam problem, tj. wchodzę w link, wpisuję kod na Megaupload, czekam 45 sekund, klikam na "zwykłe pobieranie" i... wracam do początku, tzn. strona się sama odświeża i kolejny raz mam wpisywać kod, czekać 45 sekund...butterfly26 pisze:Sprawdziłam i u mnie wszystkie linki działają. Może spróbuj ściągnąć jeszcze raz ten ostatni link, czasami tak bywa że jakiś link jest chwilowo niedostępny. Ja sprawdziałam przed chwilą i wygląda na to że wszystkie linki są aktywne. Jakby jednak Ci się nie udało to wrzucę jeszcze raz ten link ale w tej chwili jestem poza domem i nie mam dostępu do swoich plików więc mogę to zrobić dopiero w sobotę. Spróbuj jeszcze raz, powinno się udać.
Możliwe że brakuje Ci jakichś kodeków, spróbuj ściągnąć i zainstalować Mega K-lite Codec Pack za strony A próbowałaś odtworzyć ten materiał w innych playerach? Spróbuj i ściągnij te kodeki, jakby nie zadziałało, będziemy się dalej zastanawiać...50. CNN Presents Michael Jackson Man In The Mirror - ściągnęło sie poprawnie, wszystko ładnie cacy ale... nie ma dźwięku!
Niestety nie, mam dużo różnych wywiadów ale niestety tylko jako osobne pliki, nie jako jedno DVD.Czy posiadasz wersje wywiadów która jest zamieszczona tutaj: http://mjwideokolekcja.blogspot.com/200 ... ction.html
Co do teledysków to mam chyba jakieś niewydane tylko, nie pamiętam za bardzo bo trochę mam tych różnych nagrań a nie bardzo mogę sprawdzić bo jestem w tej chwili poza domem i nie mam dostępu do swojego komputera. Jak wrócę to sprawdze idam Ci znać.2. Czy posiadasz jakąś płytę DVD ze wszystkimi videoklipami MJ'a jakie wyszły w TV?
Hmm, to rzeczywiście dziwne, nie wiem dlaczego tak się dzieje... O.k to jak wrócę do zuploaduje jeszcze raz tą część. Ach... ale dla jasności, chodzi Ci o ostatni link na liście czy ostatnią część? Bo linki nie są wklejone po koleji i nie bardzo teraz wiem...Niestety. Mam wciąż ten sam problem, tj. wchodzę w link, wpisuję kod na Megaupload, czekam 45 sekund, klikam na "zwykłe pobieranie" i... wracam do początku, tzn. strona się sama odświeża i kolejny raz mam wpisywać kod, czekać 45 sekund...
Ostatni link, przepraszam za nieprecyzyjne wyslowienie sie. I dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i pozytywny odzew :)butterfly26 pisze:Ach... ale dla jasności, chodzi Ci o ostatni link na liście czy ostatnią część? Bo linki nie są wklejone po koleji i nie bardzo teraz wiem...
W takim razie niestyty nie wiem jak Ci pomóc z tym dokumentem, u mnie wszystko jest z nim o.kNo nie wiem, kodeków mam zainstalowane na komputerze z 3 pack'i.Wszystkie inne filmy, muzykę odtwarza bez problemu. Ten dokument odtwarza dzwięk na początku jak ejst reklama chyba tego kto to udostępnił 9lub coś takiego) - tam jest dźwięk, a potem jest "głucho".
Niestety nie wiem, na forach raczej ich nie znajdziesz ponieważ obowiązuje raczej powszechny zakaz zamieszczania materiałów oficjalnie wydanych. W tym wypadku mogę jedynie doradzić zakup oficjalnych wydawnictw tj. Michael Jackson - Dangerous: The Short Films (1993) lub Michael Jackson - Video Greatest Hits - HIStory 1995 czy Michael Jackson - History on Film, Vol. 2 (1997)wiesz może gdzie można full version takich videoclipów ściągnąć? Bo tutaj na forum nie widziałam ;)
Nie ma sprawy :) Póki co może warto skorzystać ż rady karin861Ostatni link, przepraszam za nieprecyzyjne wyslowienie sie. I dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i pozytywny odzew :)
Również mi się wydaje że problem nie leży niestyty w samym linku ale gdyby i to nie zadziałało to napewno go wrzucę jeszcze raz.Polishblacksoul - ja czasami tez mam taki program (używam firefox), w tym wypadku uruchamiam jeszcze raz nowe okno przeglądarki i wklejam linka i wtedy po wpisaniu kodu wszystko elegancko się ściąga. To nie jest wina błędnego linku! :)