Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
alenia pisze:" Kiedy ktoś ciebie kocha, w inny sposób wymawia twoje imię. A ty wiesz, że twoje imię jest w jego ustach bezpieczne"
Dzieci są szczere i wszystko co mówią jest takie prawdziwe...
My dorośli powinniśmy się od nich uczyć uczuć...
To najpiękniejsza odpowiedź na pytanie "Czym jest miłość?" jaką kiedykolwiek widziałam.
Erna Shorter pisze:alenia napisał:
" Kiedy ktoś ciebie kocha, w inny sposób wymawia twoje imię. A ty wiesz, że twoje imię jest w jego ustach bezpieczne"
Dzieci są szczere i wszystko co mówią jest takie prawdziwe...
My dorośli powinniśmy się od nich uczyć uczuć...
To najpiękniejsza odpowiedź na pytanie "Czym jest miłość?" jaką kiedykolwiek widziałam.
Piękne po prostu...
Kiedy ktoś ciebie kocha,inaczej też na ciebie patrzy.A jak twój wzrok spotka się ze wzrokiem nieszczerego uczucia,to jakby coś przeszywało cie na wylot.To tak od trochę większego dziecka na temat czym miłość być nie powinna...
bardzo ladnie tu piszecie naprawde ... hehe tylko ze teraz rodzi sie takie pytanie czy milosc tak naprawde istnieje:) tzn u mnie akurat sie rodzi:D
ktos napisal ze nie mozna pisac/mowic o milosci wsrod mlodych ludzi, ze czlowiek dazy do milosci cale zycie a jesli bedzie tak dazyl i dazyl i umrze sam.. wkoncu jest wiele osob zyjacych samotnie:) zreszta w takim razie na czym polegaja te zwiazku ktore po kilku latach padaja jak muchy po jakims srodku owadobojczym:) jak mozna kochac a 2 dnia nagle przestac:) takie dziwne pytania kore od dawna mnie nurtuja:D ogolnie chyba nie ma odpowiedzi na pytanie czym jest milosc:) to takie cos tak strasznie dla mnie niepojete:)