Ah i mam jeszcze tylko malutką kwestię, nie wiem czy ktoś już ją poruszał. Chodzi o żarełko... mam nadzieję, że znajdzie się kawałek bezmięsnej pizzy dla wegetarian? W sumie to mało ważna kwestia, ale czasami o pomijana, więc pytam.

Czyli LaToya.homesick pisze:ja bede ta od dlubania w nosie.
nocoty... A kto niby będzie mieć partię Diany Ross?siadeh_ pisze:Ale to juz zostawiam Wam te kwestie, bo do tego chyba Wam potrzebna nie jestem
Zaśpiewajcie I just can't stop loving you w duecie razemNatka pisze:śpiewajjj!Bartuu pisze:Natko =) faktycznie, chcialbym cos zaspiewac...im więcej osób tym lepiej
hihi
Hehe to do pociągu wsiadajcie tyłem, bo inaczej cienko Wasz dojazd widzę.Buszmen pisze:Jadymy ze Ślunskim Drim Timem (coś czuję, że ten pociąg podjedzie do Łodzi moonwalkiem
Pamiętaj, że nie wszyscy są audiofilami i co najwyżej przyniasą Ci pendrive'a z WMA, albo płytkę z mp3 lub kombinację.777 pisze:Hehe to do pociągu wsiadajcie tyłem, bo inaczej cienko Wasz dojazd widzę.Buszmen pisze:Jadymy ze Ślunskim Drim Timem (coś czuję, że ten pociąg podjedzie do Łodzi moonwalkiem
Osoby chcące coś zaśpiewać, prosiłbym o kontakt lub o przywiezienie utworu instrumentalnego na CD - Audio. Może być CD-R.
Odradzam w postaci mp3 oraz na CD-RW.
Ale, że mam trochę utworów instrumentalnych więc wystarczy kontakt najlepiej dziś i jutro.
No to jak przyniosą to będą mieć problem. Co najwyżej odtwarzacz MP3 z wejściem mini-jack, bo mam taki kabel do mixera.Buszmen pisze:Pamiętaj, że nie wszyscy są audiofilami i co najwyżej przyniasą Ci pendrive'a z WMA, albo płytkę z mp3 lub kombinację.
Koopciu, gdyby tylko to ode mnie zależało...majkelzawszespoko pisze:nawet mnie nie denerwuj...Mistiness pisze:mnie niestety z powodów osobistych nie będzie.
No ba, my już bydymy od rana balować.Buszmen pisze:Jadymy ze Ślunskim Drim Timem (coś czuję, że ten pociąg podjedzie do Łodzi moonwalkiem dancing Michael Jackson ).
To ja chcę być za Tinę Turner,albo nie... lepiej... za Dan'a Aykroyd'a, on był tylko w chórkach,w tle,wiec nie będę psuć występu, jak nie będę mieć solówki.kaem pisze:Z podziałem na role? Kto będzie kim?