Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
maryska17 pisze:lub film 'Upiór w operze'- TVN o 21:10
Jak dla mnie za bardzo rozbudowany ten wątek miłosny. Moim zdaniem ten film powinien się raczej skupić na przeżyciach upiora, który przez cały prawie film był jakby z boku. A postać tej Christine zmieniła całą akcję na romansidło, których to ja zupełnie nie trawię. Można było go naprawdę ciekawiej zrobić. Ale jednak warto obejrzeć. No i polecam książkę, która jest jakby 'przedłużeniem' tej historii (Upiór Manhattanu). Wydaje mi się ona ciekawsza niż film.
A na 'dobranoc' wciągnął mnie jeszcze jakiś francuski film pot tytułem - 'Aptekarz'. Niesamowicie pokazana jest tam postać tego głównego bohatera-mordercy. Przyznam, że ostatnio zaczynam doceniać francuskie filmy fabularne i kryminały.
Ja polecam dzisiaj "Za szybcy za wsciekli" z Paulem Walkerem i Evą Mendes...ogladalam go juz ze 3 razy i nadal mnie bardzo ciekawi Nie ukrywam ze ogladam go ze wzgeldu na głównego aktora xD
Nie wiem czy mi się zdawało ale mam wrażenie że na 1ce lub 2ce miał lecieć "Frasier" w wakacje a nie leci. Szkoda bo miałam ochotę pośmiać się bez zobowiązań. Wie ktoś czy leci czy nie? W programie niby nie ma a zwiastun widziałam, chętnie bym nawet ściągneła kilka odcinków któregos z amerykańskich starszych seriali komediowych ale lista rzeczy do ściągnięcia jest juz wystarczająco dluga.
Smooth_b pisze:Jutro bedzie "Truposz"z Johnnym na 2ce o 00.20 i obejrze bo nie ogladalam.
O! Jutro tzn. dzis! Dzieki za cynka! Generalnie brakuje mi ostatnio w TV pozycji magnesowych, ale to wybitnie mnie przyciagnie ;]
Sorry, ze dopiero teraz
Smooth_b pisze:hehe cicha i jak podobal sie Truposz? Ja się przyznaje że zasnęlam na fotelu zwinieta w kłębek;)
Tzn ja juz ogladalam wczesniej Truposza (Thx Erna ), ale tu byla okazja z PL lektorem. Obrazek senny i nielatwy w odbiorze, ale wytrwalam do konca mimo nieprzecietnie poznej pory;)
Ostatnio zmieniony wt, 26 sie 2008, 12:50 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
bo Linda jest troche nadwiślańskim Alem Pacino- wyjdzie mu jak nie gra siebie. I dlatego nie wszyscy lubią. Obejrzyj bo warto, nawet Pazura nie pajacuje tylko gra.
nie wiem czy ktoś jest zainteresowany, ale TVN zaczął puszczać jedną z najlepszych wg mnie pozycji od paru lat, mianowicie serial Dexter.
co wtorek o 23:30, TVN.
polecam gorąco, myślę, że kaem tez poleci, co robił już nie raz.
niestety tłumaczenie TVNu pozostawia wiele do życzenia, serial wiele traci dzięki 'wygładzonemu' językowi, dlatego polecałbym jednak obejrzenie prywatnie.