ale wszystko zmierza w dobrą stronę ;) trzeba mobilizować chłopaka a nie karcić,bo się zniechęci ;) a za jakiś czas będzie śmigał perfekcyjnie :) wg mnie i tak jest bardzo bardzo dobrze :)
Pomysł na filmik ciekawy a moonwalk i sidewalk tez niezły ;) ja w Twoim wieku robiłem podobnie owe ruchy. Reasumując ćwicz, ćwicz i oby nie zabrakło Ci zapału do tańca i pomysłów na Filmiki .
Szkoda, że nie wyrzucam śmieci w domu....
A moja nauka Tańca Michaelowego, trwała niedługo, bo jakiś misiąc, może półtora, i nauczyłam się tylko moonwalka, tego obrotu o 360 stopni, paru (chyba 14- 18) różnych ruchów i na tym poprzestałam z nauką. Jakoś nie mogę się sidewalku nauczyć. Ale co się dziwić, jak mam pokój 2 metry na 8 ?
Wrzuciłeś to już chwilę temu,ale dopiero teraz oglądnęłam i....
Muszę powiedzieć,że ubawiłam się przednio;D Całkiem fajnie się ruszasz:) Dobry pomysł na filmik.Pozdrawiam.
Szucia pisze:No ładnie- jak się w końcu nauczę wszystkich kroków, i wyjde tak na ulice, albo pójde moonwakliem na przystanek to chyba złapie mnie policja.
Taa, i zaaresztuje z zarzutami "fanowania przestępcy"
A u mnie cienko z takim wyrzucaniem śmieci, po w drodze do śmietnika idę po chodniku na którym za cholerę nie da się poślizgać Zostaje mi żwir na placu zabaw
Niestety...mission failed. Wiesz ... wszyscy się obawiali, że śmietnik ukradną więc wolałam nie ryzykować kolejną misją: Znaleźć śmietnik.
Co za duzo to niezdrowo