..::MJOWISKO 2008::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

To świetnie że MJowisko jednak się odbędzie! :dance:
A ja mam jedno pytanie.. Jest konkurs taneczny, a konkurs wokalny będzie ;)?
[*]
MJ <33
ABmoonwalker

Post autor: ABmoonwalker »

Kingoosia pisze:Nie, 30 w sobotę.
Czyli skończy się 31 sierpnia rano???? Niech to!!!! Tego dnia mam The Human Race 10k!! Właśnie straciłem szansę na swój pierwszy zlot fanów w życiu!!!!!! :komp: :beksa:
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

tancerz pisze:
siadeh_ pisze:- około godziny 1.00 konkurs taneczny. Tym razem wszyscy tancerze, którzy zglosza sie do konkursu będą tańczyc w tym samym czasie do tego samego utworu. Dopiero wybrana w drodze głosowania trójka najlepszych bedzie sie mogła pokazać indywidualnie (mysle, ze taka forma konkursu pozwoli nam uniknac przedłużenia konkursu).
Znowu 1 w nocy??? Kinga wiesz ja tam nic nie mówie ale ostatnio wszyscy tancerze narzekali ze za pozno nikt nie miał sił tanczyc po tylu godzinach balowania na parkiecie z fanami. Nie dałoby sie to przeniesc na wczesniejsza godzinę? Proponuje w hali kina ok 23:30 japrosic lol :) taka tam moja prosbicka :).Najpierw konkurs a potem zabawa do rana ;)

P.S. Na liście jest niezwykła liczba 33 iście Jezusowa :D .

BTW super że się zdecydowałas zrobic jednak ten zlot:) DZIĘKUJĘ!!!
Tez pozwole sobie zabrac glos w tej sprawie :). 1:00 w zeszlym roku trzeba przynac troche pozna pora, zwazywszy na to ze impreza zaczela sie troche wczesniej "%" (niz jak widze bedzie to w tym) . Wiec jak dla mnie 1:00 nie jest źle ...trzeba sie rozgrzac wczesniej bo jako juz prawie mgr WF stwierdzam ze rozgrzewka "%" jest obowiazkowa :). Jak by co to ja jak zwykle nie jestem konfliktowy i nie ma dla mnie wiekszej roznicy o ktorej co sie odbywa ;)

Tak pozatym podoba mi sie forma tej wspolnej piosenki ... tylko mam nadzieje ze odpowiednia ilosc msc bedzie , bo jak wiadomo fani MJ'a potrafia byc wyskokowi :). Niedoczytalem albo nie zobaczylem jak ma wygladac forma glosowania ...oby nie te oklaski ktore ciezko ocenic ;/;). Na ktoryms zlocie pojawily sie karteczki do glosowania i mysle ze to bylo najbardziej obietywne, od taka propozycja.

Reasumujac bardzo ciesze sie jak zreszta na kazde inne spotkanie z ludzmi MJ'a i chyle czola przed Toba, Kinga za to ze nie stracilas jeszcze checi do tego typu imprez.

Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

W najczarniejszych koszmarach nie sniło mi się że zostanie wybrany film GHOST.Ale jak widzę wszystko czego nie przewiduję zaczyna się dziać.Obawiam się że moje hmm.. ... mogłoby nie wytrzymać tych emocji zwłaszcza na dużym ekranie.To tak na marginesie.Miło słyszec że zlot się odbędzie.Kiniu jesteś wielka.A może jednak zdecydujecie się na inny filmik?? ;-) ;-) ;-)
Obrazek
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani,
wszytsko juz wiem i z ogromna przyjemnością oglaszam ostateczny plan tegorocznej imprezy oraz jej koszt, ktory - mam nadzieje - bedzie atutem na tyle, by delikatnie mówiąc niezachwycająca liczba osób na liście (34) conajmniej sie podwoiła.

Plan ..::MJOWISKa 2008::.. 30.08.2008 [sobota]
- 20.15 - otwarcie zlotu, hall kina BALTYK, ul Narutowicza 20.
- 20.30 - 21.45 - pizza, pogaduchy oraz tort i szampan
- 22.00 - 22.45 - seans filmu GHOST
- po projekcji i krotkiej przerwie konkurs taneczny. Tym razem wszyscy tancerze, którzy zglosza sie do konkursu będą tańczyc w tym samym czasie do tego samego utworu (jaki to utwór podam niebawem). Dopiero wybrana w drodze głosowania trójka najlepszych bedzie sie mogła pokazać indywidualnie (mysle, ze taka forma konkursu pozwoli nam uniknac przedłużenia konkursu, głosowanie kuponami). Nagrodami w konkursie są podwójne bilety do wykorzystania w sieci kin CF HELIOS oraz KINOPLEX oraz plyty DVD z filmem "MARZYCIEL", który - jak chyba wszyscy wiedzą- swietnie wpasowuje sie w klimat spotkania fanów MJa.
- od 23.30 - zabawa na hallu kina do godziny 6.00-7.00 rano (do naszej dyspozycji jest barek z tym wszystkim , co mozna kupic w kinie + barek piwny (cena piwa to 5zł), zdjecia kina mozesz znaleźc na stronie http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/OpisKina/ )

CENA ZLOTU TO
25 zł (w dniu imprezy 30 zł )

Przypominam, że w tym roku tak, jak poprzednio, podczas imprezy zbierac będę pomoce szkolne i zabawki, ktore następnie przekażę w imieniu MJ PT wybranemu Domowi Dziecka

Jeśli ktoś jeszcze nie jest na liscie a zdecyduje się na przyjazd, bardzo proszę o przesłanie mi mailem swoich danych (imie, nazwisko, wiek) oraz wpłatę pieniędzy na poniższe konto:
Kinga Zaborowska
Rymanowska 13 m. 22
93-526 Łódź
nr rachunku
PKOBP Oddział 1 w Łodzi al.Kościuszki 15, 90-920 Łódź
48 1020 3352 0000 1102 0045 3423

Liczę, ze dobijemy chociaz do 60 osób....

Pozdrawiam,
Kinga
Ps. jesli ktoś szykował występ wokalny - na pewno znajdzie sie chwila, by mógł zaprezentowac swój talent :)

Ostatnio zmieniony śr, 16 lip 2008, 21:20 przez siadeh_, łącznie zmieniany 2 razy.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Dobra, dobra... Czy ja mam koszmar, czy pisze, że to w Łodzi ma być? 30? Nie wiem, czy tata jeszcze będzie w Anglii :/ Bo jeśli go nie będzie, to ja nie mam szans :( Ale ja muszę tam być! :P Chociaż jak to bliżej będzie, to może coś wykombinuję :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Zawsze jest w Łodzi...

* * *
Awatar użytkownika
Karottka

No to kicha... Cała nadzieja w wujkach i ciotkach :D Więc do 29 powinno się wszystko wyjaśnić ;D
Tylko jeszcze jedno pytanie - są jakieś ograniczenia wiekowe? Bo się domyślam, że takie długie imprezy to conajmniej od 15-16 lat są...
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Jak Cie rodzice puszczą, bedziesz miala ich zgode na pismie to mozesz wejśc...najlepiej jakby sie rodzice ze mna skontaktowali jesli miałabys byc sama. Wole wiedziec, ze sa swiadomi gdzie bedziesz 30.08.

* * *
Awatar użytkownika
Karottka

Aha, no to fajnie. Pozostaje tylko problem z dojazdem, ale coś się znajdzie. Zawsze ;)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Po kontakcie z organizatorem stwierdziłem że płacąc 80 zł pierwotnie za zlot
teraz gdy wstęp kosztuje 25 zł mogę pozwolić sobie na sponsorowanie 2 pierwszym osobom jeszcze nie zdecydowanym wejście na zlot!

Tak więc niezdecydowane dusze, szybko proszę o kontakt z Kingą. Ona już wszystko wie. Ja płacę wstęp wy tylko dojeżdżacie na swój koszt. I bez ściemy. Wuja stawia. Nie ważny wiek, płeć itp.

Atakować do organizatora!

Proszę tylko osoby zdecydowane na 100% i proszę się w kontakcie z Kingą powołać na tego posta!

Do zobaczyska na zlocie :diabel:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Mandey pisze:Po kontakcie z organizatorem stwierdziłem że płacąc 80 zł pierwotnie za zlot
teraz gdy wstęp kosztuje 25 zł mogę pozwolić sobie na sponsorowanie 2 pierwszym osobom jeszcze nie zdecydowanym wejście na zlot!

Do zobaczyska na zlocie :diabel:

Kurna ze tez ja juz zapłąciem ;/ nenene ale możesz mi postawic piwo na zlocie WUJKU chcesz :smiech: ? Na to jestem na 100% zdecydowany! :smiech:

Kurcze ludziska taka okazja zgłaszajcie sie !!!!!
Ostatnio zmieniony śr, 16 lip 2008, 22:28 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Mandey

tancerz pisze:piwo
ekhm... ja piwko rzadko...
bardziej wódzię :knuje:

albo kubusie :smiech:
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Mandey pisze:
tancerz pisze:piwo
ekhm... ja piwko rzadko...
bardziej wódzię :knuje:

albo kubusie :smiech:
:knuje: Aaaa Pysie? Dobra koniec offtopu bo zniknie nam wiadomosc Kini o zlocie glupija

Powtórze aby było czytelnie Okazja zlot tylko 25 zł !!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony śr, 16 lip 2008, 22:34 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Mandey

tancerz pisze:Aaaa Pysie?
w "pysie" to my zaraz dostaniemy od Kingi że tu OT robimy glupija
ODPOWIEDZ