Mini Zlocik w Krakowie/Katowicach?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

MJowitek pisze:
Justysia pisze:Mam pyatnko do was czemu nigdy nie robicie zjazdow w gdansku moglabym zalatwic nocleg 4 osobom, jest ladnie moge oprowadzic
No to organizuj :party:
Ja chętnie bym przyjechała:]
Po prostu załóż sobie wątek i zapytaj czy nie ma kogos chętnego w mniej więcej tym a tym terminie /ja cały lipiec mam wolny i moge robić co cchę/. I czekać, kto sie odezwie :]

Ja się na Gdańsk jak najbardziej piszę - jeszcze z noclegiem - BOMBA! :party:

Nie mam dziś nastroju, by pisać na forum :surrender:... za kilka dni wyjeżdżam nad morze, i już się raczej nie odezwę, więc ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH, SŁONECZNYCH, WYJĄTKOWYCH WAKACJI :-)

P.S. Cieszcie się chwilą... życiem... tym co macie... Doceniajcie, tych których kochacie... bo nie znacie dnia, ani godziny...

P.S. 2 Proszę nie pytać o co chodzi :smutek:

To była taka refleksja na dobranoc...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Lika pisze:Nie mam dziś nastroju, by pisać na forum :surrender:... za kilka dni wyjeżdżam nad morze, i już się raczej nie odezwę, więc ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH, SŁONECZNYCH, WYJĄTKOWYCH WAKACJI :-)
Wszystkiego dobrego, Liko! :hug:
Wracaj do nas zdrowa, opalona i szczęśliwa :-)
Lika pisze:P.S. Cieszcie się chwilą... życiem... tym co macie... Doceniajcie, tych których kochacie... bo nie znacie dnia, ani godziny...

P.S. 2 Proszę nie pytać o co chodzi :smutek:
Nie pytamy, bo jako ludzie inteligentni się domyślamy :surrender:
Trzymaj się, Liko, ciepło :macha:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

..::BuSzMeN::.. pisze:W centrum jest jak zwykle Schmittko, więc to u niego pewnie wszystko będzie i do niego proszę kierować skargi i zażalenia!

no cóż... ale ja CHYBA :wariat: tego spotkania nie organizuję, bo z tego co wiem, to oficjalnie jestem wtedy w Beskidach :D
kaem pisze:Schmittko, masz jakis pomysł na miejsce? Jakby było ładnie, możnaby do jakiegoś parku- np. chorzowskiego, na kocyku. Ale nie mam kompletnie pomysłu, gdzie, jakby było brzydko. Zwracam sie do Ciebie, jako rodowitego Silezianina.
a to Katowice w końcu? Wczoraj lub przedwczoraj słyszałem inną wersję... :wariat: Park? na kocyku? hmmm... nie wiem, ja nigdy nie mam pomysłu na miejsce spotkania :] Póki co, słyszałem o Krakowie...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Schmittko pisze:no cóż... ale ja CHYBA :wariat: tego spotkania nie organizuję, bo z tego co wiem, to oficjalnie jestem wtedy w Beskidach :D
Schmiciu, wysłałam Ci jakiś czas temu sms'a.....
Chyba, że znowu wysłałam go do Twojego taty.... :nerwy:
:wariat:
Schmittko pisze:a to Katowice w końcu? Wczoraj lub przedwczoraj słyszałem inną wersję... :wariat: Park? na kocyku? hmmm... nie wiem, ja nigdy nie mam pomysłu na miejsce spotkania :] Póki co, słyszałem o Krakowie...
Halo! Halo! Pragnę ostudzić zapał.
Napisałam ten wątek ponieważ chciałyśmy się z Martą spotkać w KRAKOWIE.
Wybór miejsca był jej, więc póki co, nic mi nie wiadomo o jego zmianie.
Porozmawiam z Martą, na temat szczegółów i wrzucę tu bardziej konkretne informacje :-)
Ostatnio zmieniony pn, 04 lip 2005, 18:00 przez M.Dż.*, łącznie zmieniany 1 raz.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Ok! W takim razie ja przestaję śledzić ten wątek. Proszę mnie poinformować, jeżeli miałoby to być w okolicach Katowic. Jeżeli na pewno Kraków, to mnie i Paris na pewno nie będzie.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

..::BuSzMeN::.. pisze:Ok! W takim razie ja przestaję śledzić ten wątek. Proszę mnie poinformować, jeżeli miałoby to być w okolicach Katowic. Jeżeli na pewno Kraków, to mnie i Paris na pewno nie będzie.
:-/ Zabrzmiało dziwnie, Busz....
Jakoś nadal nie rozumiem niektórych Twoich zachowań, ale trudno- od tego nie umrę.
Tak, jak pisałam wcześniej, dokładne informacje wkleję, jak tylko będę je znać.
I wkleję je TUTAJ (warto, zatem śledzić ten wątek, jeśli jest się w jakikolwiek sposób zainteresowanym spotkaniem z Martą :war: )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Dobra!
Jestem po rozmowie z Martą. :-)
W jej i swoim imieniu, potwierdzam spotkanie 17 lipca, o godzinie 13:30, w Krakowie, na Wawelu.
Miejsce jest podyktowane zamiłowaniem Marty do tegoż obiektu.
Dokładniej- wchodzimy na Wawel po podjeździe, ciągnącym się wzdłuż ściany, na której znajduje się multum tabliczek, przechodzimy przez bramę i lądujemy na takim okrągłym placyku (dziedzińcu? :wariat: ).
Tam, przy murze, przy którym podziwiać można panoramę Krakowa, mamy spotkać się z Martą (i zdaje się, że keam'em już wtedy też ;-) ).
Gdyby ktoś mial jakieś dodatkowe pytania, to bardzo proszę o kontakt na PW- odpowiem, jak tylko będę mieć dostęp do netu (czyt. w poniedziałek) :-)

Aha! No i jeszcze jednak sprawa....
Marcie BARDZO zależy na wszelkich materiałach z procesu, które były u nas publikowane (szczególnie materiały TVN).
kaem'ie, napisz, proszę, jak bardzo Marcie na tym zależy ;-)
Prosimy Was więc o pomoc. japrosic
Tak, jak i kaem, uważam, że miłoby było zrobić Marcie taki drobny prezent :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Lika pisze:Nie mam dziś nastroju, by pisać na forum :surrender:... za kilka dni wyjeżdżam nad morze, i już się raczej nie odezwę, więc ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH, SŁONECZNYCH, WYJĄTKOWYCH WAKACJI :-)
Liko, Babeczko trzymaj się mocno i życzę Ci miłego wypoczynku :-)
M.Dż.* pisze:Aha! No i jeszcze jednak sprawa....
Marcie BARDZO zależy na wszelkich materiałach z procesu, które były u nas publikowane (szczególnie materiały TVN).
kaem'ie, napisz, proszę, jak bardzo Marcie na tym zależy ;-)
Prosimy Was więc o pomoc. japrosic
Tak, jak i kaem, uważam, że miłoby było zrobić Marcie taki drobny prezent :-)
Myślałam o materiałach, na których Marcie zależy! :-) Mogę jej na video nagrać całą taśmę newsów z BBC WORLD, RTL, SAT 1 plus wiadomość z TVN i Panoramy, gdzie pokazali Martę. Nie mam za bardzo możliwości, aby zgrać to na CD niestety, :smutek: ale na dobrą sprawę mogłabym się postarać jeśli by Marcie zależało na nagraniach na CD-musiałabym kogoś porządnie „pomolestować” ;-)
Jeśli miałabym Marcie nagrać kasetę to zastanawiam się czy by ją interesowały newsy z całego procesu czy tylko z końca? Kaem, M.Dż.* co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

M.Dż.* pisze:mamy spotkać się z Martą
Myślę sobie, że przede wszystkim to spotkanie fanów Michaela Jacksona. Takie lokalne. Kraków to miasto SUNrise, dobrze kojarzę?
M.Dż.* pisze: kaem'ie, napisz, proszę, jak bardzo Marcie na tym zależy ;-)
Już pisałem. Bardzo.
dzina pisze: Myślałam o materiałach, na których Marcie zależy! :-) Mogę jej na video nagrać całą taśmę newsów z BBC WORLD, RTL, SAT 1 plus wiadomość z TVN i Panoramy, gdzie pokazali Martę. Nie mam za bardzo możliwości, aby zgrać to na CD niestety, :smutek: ale na dobrą sprawę mogłabym się postarać jeśli by Marcie zależało na nagraniach na CD-musiałabym kogoś porządnie „pomolestować” ;-)
Jeśli miałabym Marcie nagrać kasetę to zastanawiam się czy by ją interesowały newsy z całego procesu czy tylko z końca? Kaem, M.Dż.* co o tym myślicie?
Mam nadzieję, że nie bedę tylko z Martą utożsamiany (choć to bardzo miłe skojarzenie :-)). Dzina, może wystarczy ten materiał z Martą, ale im więcej, tym milej. Jakbyś zgrała, byłoby super. Może być VHS. Za kasety na pewno Marta Ci zwróci. To bardzo miłe, że chce Ci się ślęczeć przy sprzęcie.
M.Dż.* pisze:(i zdaje się, że keam'em już wtedy też ;-) ).
Nie znam keama. To pewnie jakaś tania podróbka kaema :smiech:
M.Dż.* pisze: :-/ Zabrzmiało dziwnie, Busz....
Jakoś nadal nie rozumiem niektórych Twoich zachowań, ale trudno- od tego nie umrę.
Również. Szkoda by było, jakby Ciebie nie było.
Schmittko pisze:a to Katowice w końcu? Wczoraj lub przedwczoraj słyszałem inną wersję... :wariat:
Ech, my to jednak mamy jeszcze coś z uciemiężonego narodu. Jak nam dają wybór, to głupiejemy. Lepiej dawać odgórnie, to jest spokój. ;-)
Schmittko, czytałem, że możesz podjechać rowerkiem i że Ci zależy. To jak? Do zobaczenia??
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

kaem pisze:Schmittko, czytałem, że możesz podjechać rowerkiem i że Ci zależy. To jak? Do zobaczenia??
jasne, zależy mi :)
nie wiem czym podjadę, żeby zdążyć na 13:30, ale wykombinuję
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

kaem pisze:
M.Dż.* pisze: :-/ Zabrzmiało dziwnie, Busz....
Również. Szkoda by było, jakby Ciebie nie było.
No Busz nie to, że nie chce, ale nie może. Przez cały lipiec będzie pracował w ciągu tygodnia, a weekendy też będzie miał bardzo zajęte w domu. Nawet na spotkanie ze mną w lipcu chyba dnia nie znajdzie. Katowice by od biedy mu pasowały, bo on mieszka w okolicach... Tam to by jeszcze mógł podskoczyć na chwilę. Ot co. Ech...

A co do SUNrise, to ona nie z Krakowa. Ona Kielce.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

MJowitek pisze:A co do SUNrise, to ona nie z Krakowa. Ona Kielce.
Muszę sprostować. Ja kiedyś Kielce, ale od stycznia już Kraków (na stałe - przynajmniej jeśli chodzi o studia) ;-) , a tak naprawdę to mieszkam jeszcze zupełnie gdzieś indziej.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

kaem pisze: Mam nadzieję, że nie bedę tylko z Martą utożsamiany (choć to bardzo miłe skojarzenie :-)). Dzina, może wystarczy ten materiał z Martą, ale im więcej, tym milej. Jakbyś zgrała, byłoby super. Może być VHS. Za kasety na pewno Marta Ci zwróci. To bardzo miłe, że chce Ci się ślęczeć przy sprzęcie.
Postaram się nagrać Marcie najciekawsze newsy :-) ale przede wszystkim wiadomości z TVN i Panoramy! Nie jest to dla mnie żaden problem tym bardziej, że jutro mam ostatni egzamin i po na pewno znajdę czas na przegranie kasety! :-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Jeśli miałabym Marcie nagrać kasetę to zastanawiam się czy by ją interesowały newsy z całego procesu czy tylko z końca? Kaem, M.Dż.* co o tym myślicie?
Myślę, że kaseta VHS mogłaby być lepszym pomysłem niż CD ;-)
Co do zawartości- nie znam Marty na tyle, ale myślę, że najbardziej interesowałyby ją jednak materiały, które zawierają jakieś polskie akcenty :-)
kaem pisze:
M.Dż.* pisze:(i zdaje się, że keam'em już wtedy też ).
Nie znam keama. To pewnie jakaś tania podróbka kaema )

:wariat: UPS! Wybacz kaem'ie- tak się śpieszyłam, że mi się literki zbuntowały. japrosic
MJowitek pisze:No Busz nie to, że nie chce, ale nie może. Przez cały lipiec będzie pracował w ciągu tygodnia, a weekendy też będzie miał bardzo zajęte w domu.
Ależ MJowitku, dlaczego tłumaczysz Busza? :wariat:
Nie może, to nie może- ja to rozumiem. :-)
Szkoda. Trudno.
Tylko, tonu wypowiedzi Busza nie bardzo potrafię zrozumieć.... :-/
dzina pisze:Postaram się nagrać Marcie najciekawsze newsy ale przede wszystkim wiadomości z TVN i Panoramy!
:happy: Super!
No, to zrobisz Marcie niezłą frajdę :happy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

M.Dż.* pisze: Ależ MJowitku, dlaczego tłumaczysz Busza? :wariat:
Bo ja jestem od jego public relations :war: A co?
A on jest za to moim technical support.
ODPOWIEDZ