..::MJOWISKO 2008::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ja na pewno będe z Fanką MJ na 100% szykujcie parkiet :mj: Do zobaczyska!!!
P.S. Ludzie zapisujcie sie bo zlot i tak czy tak się odbędzie więc jesli ktos miał wątpliwości to teraz już ich nie ma. Krótka piłka Jesteś Fanem ? Musisz byc na zlocie to Twoja coroczna impreza. ( potem będziesz żałował) Tyle mam do powiedzenia. pozdr. :)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Chciałam napisać, że niezmiernie cieszę się, że MJowisko jednak się odbędzie. Prawie się załamałam, że może nie wypalić... w urodziny Michaela i ma nie wypalić? Ale ja mam pytanie... a w zasadzie kilka.
Nie zapisywałam się jeszcze, bo nie byłam pewna. Teraz już wiem, że na pewno mogę. I bardzo chcę wziąć udział w MJowisku. Ktoś tu napisał, że dead line minął... Czy jeszcze mogę wysłać formularz i tym samym zapewnić sobie miejsce na imprezie? Poza tym na pewno chcę przygotować występ taneczny. W formularzu trzeba od razu wpisać informacje dotyczące występu, a ja jeszcze nie do końca wszystko zaplanowałam... Więc czy mogę np. wysłać formularz, a załącznik odnośnie występu dosłac później? Bo już sama nie wiem... Bardzo proszę o odpowiedź kogoś, kto wie na ten temat więcej niż ja. :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Poczytaj ostatnie posty Siadeh z tego tematu a dokładnie strone wczesniej:) mozesz sie dalej zapisać:)została zmieniona formuła zapisów:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Uff... dzięki Maro, przeoczyłam ten post...
Szkoda trochę skrócenia, ale najważniejsze że impreza się odbędzie! Strasznie się cieszę i już nie zaśmiecam wątku - idę pisać PM do Siadeh.
Dzięki jeszcze raz i... do zobaczenia! :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Przepraszam za spóźnienie, ale w tym roku organizacja sie zamotała straszliwie. ;-)

ZLOT ODBEDZIE SIE NA 100% niemniej jednak w innej formie niz byl planowany wczesniej (wiem, ze juz o tym pisalam, ale powtarzam, bo zauwazyłam, ze nie wszyscy doczytali).

Najprawdopodobniej zlot będzie wygladal tak ("najprawdopodobniej" ponieważ zwazywszy na to, co dzialo sie do tej pory - niczego nie jestem poki co pewna "na bank"):
- 19.00-20.00 nieoficjalna zbiorka fanów na rynku MANUFAKTURY (nieoficjalna, bo spotykaja sie tam Ci, co sie nie maja gdzie podziać do godziny 20.00... to czas na wymiane plytami, kupno , sprzedaz etc., ten punkt mozemy pominać )
- 20.15 - otwarcie zlotu, hall kina BALTYK, ul Narutowicza 20.
- 20.30 - 21.45 - pizza, pogaduchy oraz tort i szampan
- 22.00 - 22.45 - seans filmu GHOST (mysle, ze będziecie zadowoleni z obejrzenia tego filmu na tak wielkim ekranie. Sala ma 600 miejsc...mam wrazenie, ze nie zapełnimy tego na full ale kto wie ;-) Ekran jest jednym z najwiekszych tego typu w Polsce także...)
- 23.00 - zabawa na hallu kina do godziny 6.00-7.00 rano (do naszej dyspozycji jest barek z tym wszystkim , co mozna kupic w kinie + barek piwny, zdjecia kina mozecie znaleźc na stronie http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/OpisKina/
- około godziny 1.00 konkurs taneczny. Tym razem wszyscy tancerze, którzy zglosza sie do konkursu będą tańczyc w tym samym czasie do tego samego utworu. Dopiero wybrana w drodze głosowania trójka najlepszych bedzie sie mogła pokazać indywidualnie (mysle, ze taka forma konkursu pozwoli nam uniknac przedłużenia konkursu). Nagrodami w konkursie są podwójne bilety do wykorzystania w sieci kin CF HELIOS oraz KINOPLEX oraz plyty DVD z filmem "MARZYCIEL", który - jak chyba wszyscy wiedzą- swietnie wpasowuje sie w klimat spotkania fanów MJa.

Koszt imprezy podam najpoxniej w środę. Jutro mam spotkanie z głównym sponsorem ;-)

W tym miejscu jednak moge zapewnic, ze koszty beda nizsze na pewno niż w poprzednich latach, a reklamę naszego zlotu znajdziecie w w całej Polsce ;-)

Pozdrawiam serdecznie,
kinga_aka_siadeh_

Ps. Na liście jest niezwykła liczba 33 :-/ liczę, ze zmiana planów, a co najwazniejsze zmniejszenie kosztów, powiekszy te liczbę conajmniej dwukrotnie...
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
tancerz

siadeh_ pisze:- około godziny 1.00 konkurs taneczny. Tym razem wszyscy tancerze, którzy zglosza sie do konkursu będą tańczyc w tym samym czasie do tego samego utworu. Dopiero wybrana w drodze głosowania trójka najlepszych bedzie sie mogła pokazać indywidualnie (mysle, ze taka forma konkursu pozwoli nam uniknac przedłużenia konkursu).
Znowu 1 w nocy??? Kinga wiesz ja tam nic nie mówie ale ostatnio wszyscy tancerze narzekali ze za pozno nikt nie miał sił tanczyc po tylu godzinach balowania na parkiecie z fanami. Nie dałoby sie to przeniesc na wczesniejsza godzinę? Proponuje w hali kina ok 23:30 japrosic lol :) taka tam moja prosbicka :).Najpierw konkurs a potem zabawa do rana ;)

P.S. Na liście jest niezwykła liczba 33 iście Jezusowa :D .

BTW super że się zdecydowałas zrobic jednak ten zlot:) DZIĘKUJĘ!!!
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Szczerze? Mnie jest wszystko jedno o ktorej bedziecie tańczyc wiec spokojnie moge to przenieśc nawet na sam poczatek ;-)

Pozdrawiam,
Kinga

* * *
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

:happy: :happy: :happy:
Super, dzięki Kiniu za tak dobre wieści.

Nie chcę nic mówić ale ja znowu widzę te słupki (na zdjęciach z kina)
:smiech:
Więc tańce sobie odpuszczę, bo słupki większe niż ja sam.

Co do promocji:
siadeh_ pisze:a reklamę naszego zlotu znajdziecie w całej Polsce
to jak już wspomniałem wcześniej, wraz z kolegą Robertem chcemy ogłosić informacje o zlocie w dziale Imprezy na http://www.michaeljackson.pl/fans.html więc czekamy na formularz pod adresem http://www.michaeljackson.pl/kontakt.html
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Spokojnie..tańczyc bedziecie chyba nie tam gdzie slupki wiec szykuj sie mój drogi, szykuj :)

Co do Waszej stronki: ja bardzo chetnie tylko musze miec wszytsko zapiete na tip top, bo tutaj to sobie moge zmieniac, ale jak juz podaje gdzies poza MJ PT to bym chciała miec pewnie info.

Pozdrawiam,
Kinga

* * *
Awatar użytkownika
tancerz

siadeh_ pisze:Szczerze? Mnie jest wszystko jedno o ktorej bedziecie tańczyc wiec spokojnie moge to przenieśc nawet na sam poczatek ;-)

Pozdrawiam,
Kinga
Lol :) Spoko ;) wystarczy troszke wczesniej ;) ja tylko tak napisałem ;) w sumie nie zauwazyłem ze tance zaczynają sie o 23 lol :) w tamtym roku chyba cos koło 20 ;) Już nie moge sie doczekac tej imprezy :) pozdr.
777 pisze:ja znowu widzę te słupki
Był taniec z gwiazdami może teraz taniec ze słupkami :smiech: ?
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

No spoko Kinia. To czekamy.
tancerz pisze:Był taniec z gwiazdami może teraz taniec ze słupkami
Taa, ale tym razem to ja będę w jury
:siesta:
- tak bezpieczniej dla nas wszystkich
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Mnie się podoba bardzo, plan zmienieonej imprzy. W sumie każdy plan miał swoje zalety i kazdy mi się podobał. Co do kina, to mysłąme, że Imax ma najwięszy ekran, ale chyba jednak nie sądząc po opisie:P Ale efekt GHOST będzie musiał być zapierajacy dech w piersiach, bo nie ma to jak nie codzinne oglądanie MJ'a na wielkim ekranie:D. Dzieki Kiniu :*
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

IMAX ma najwieksze ekrany - to prawda. Nie napisałam,ze najwiekszy wogóle tylko jeden z najwiekszych tego typu ;-) To jest jeden z najwiekszych ekranów w kinach tradycyjnych. IMAX ma ekrany przystosowane do innego rodzaju projekcji i sa to kolkosy rozpostarte na wysokosc ilus pieter i zaokraglane po to, by - po rzuceniu obrazów z dwóch projektorów - uzyskac głebie. W kinie tradycyjnym nie bylo to do tej pory konieczne w związku z tym ekran jest duzo mniejszy od IMAXowskiego. Niemniej jednak jest duzy i robi wrazenie, zwlaszcza jesli ktos przywykl do ogladania filmów na ekranach multipleksowych, które gigantami nie są.
Tak czy siak mam nadzieje, ze uda sie puscic GHOST w dobrej jakosci...

Pozdrawiam,
Kinga

Ps. Zreszta nie wazne chyba jaki ekran tylko co na ekranie ;-) w ŁDKu, zesmy ogladali na malutkim ekranie na małej salce i tez było ok :)

* * *
ABmoonwalker

Post autor: ABmoonwalker »

Zlot rozpocznie się 29 sierpnia, prawda?
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Nie, 30 w sobotę.

I tu wychodzi bardzo ciekawa sprawa, bo dokładnie tego samego dnia i prawie o tej samej porze, w niemal dokładnie tym samym miejscu ma mieć miejsce wieeelki koncert w Filharmonii, którą od Bałtyku dzieli jedynie podwórko. Będzie bardzo ciekawie, jak te 700 osób wyjdzie po koncercie z Filharmonii :P. Może ktoś z melomanów się załapie na zlot :D. W końcu sam artysta tego koncertu, pan Janusz Olejniczak ma zdjęcie z Michaelem, więc kto wie, kto wie... Może nas zaszczyci :hahaha:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
ODPOWIEDZ