Wasze zdjęcia

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jesteście bliźniakami? bo wyglądacie podobnie:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Nie. Jestem starszy o 3 lata.
Awatar użytkownika
Maro

Dangerous pisze:Nie. Jestem starszy o 3 lata.
Acha. Ja na moje oko nie jestem podobny do mego rodzeństwa,może to przez różnice wiekową 12 i 13 lat do przodu i do tyłu.Albo to może zauważają tylko osoby trzecie.

Co do fotek to coś z pracy:

Obrazek

Ja do Paula:

Wiesz jesteś już stary,weź no tam szczotkę i pozamiataj a nie szwędaj mi się tu bo przeszkadzasz.

A tak na serio uwielbiam tego gościa,tylko mnie denerwuje tym że on uwielbia gadać jak lakieruje i mnie to rozprasza :D

Obrazek

ehh lakiery A/C i dach z azbestu nie zbyt dobre dla zdrowia,cóż przyzwyczajenie poruszać się bez maski:)

Obrazek

No i oczywiście coś pod Michaelowego:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

no to ja wrzucę kilka moich zdjęć z ostatnich wakacyjnych 2 tygodni :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

poniżej zdjęcie zrobione po zaciekłej walce błotnej ;-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

BlackDimension fajne fotki ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2009, 19:29 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

BlackDimension ooo wiedzę że w Gdyni byłaś :)) Ładne miasto, niestety chodzę teraz tam tylko do szkoły ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackDimension

Szucia pisze:BlackDimension ooo wiedzę że w Gdyni byłaś

tak,byłam w Gdyni przez 2 dni,niestety padało i było zimno przez większosc tego czasu.. i na 1 dzień w Sopocie,pozniej przenioslam się w Bieszczady :) a tam już była super pogoda :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Siemka:) dzisiaj byłem na małej wycieczce i porobiłem kilka fotek telefonem,chcę się spytać czy podobają wam się :) jak na telefon to fajnie wychodzą:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i chyba najlepsze,meduzka:)

Obrazek

:dance:
Awatar użytkownika
BlackDimension

podobają Maruś :) zwlaszcza pierwsze... świetne ujęcie nieba,widać ten dynamizm i kontrast :-) ruiny tez fajne :) widzę,że i Ty się wybrałeś nad morze :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

BlackDimension pisze:widzę,że i Ty się wybrałeś nad morze
hehe kiedyś trzeba:) ja mieszkam blisko do morza tyle że pierwszy raz jak tu jestem byłem tam:)

Widzę Ty też miałaś podobną pogodę na Bałtykiem :P
Fajne zdjęcia najlepsze ta w błocie:D
Awatar użytkownika
BlackDimension

Maro pisze:Widzę Ty też miałaś podobną pogodę na Bałtykiem :P

ta... nad Bałtykiem byłam w sumie 3 dni...2 dni bylo brzydko... padało.. a jak nie padało to było pochmurno i zimno a woda w morzu lodowata :P
za to w dzien odjazdu bylo pieknie i ciepło... a byłam tak krótko,bo zaraz po pobycie tam pojechałam na 10 dni w Bieszczady :-)
Maro pisze:Fajne zdjęcia najlepsze ta w błocie:D
no zabawa w błocie była świetna :D z chęcią bym to powtórzyła <lol> ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Ja nie komentuje zdjęć ze względu na wrodzona nieśmiałość plus nutkę lenistwa ale musze przyznać że fotka numer sześć odzwierciedla spryt i zreczność fotografa. Widać ze traktor uciekal przed obiektywem;-)
Pisalam w innym temacie o przedostatnich zdjeciach jak wiesz maro:P
ale te tez niczego sobie:)

Black, cos mi sie pomylilo i myslalam że Ty w gdyni na 2 tygodnie a nie na 2 dni. A zdjęcie numer pięc podoba mi się aż tak, ze oficjalnie i zachłannie nadaje mu nazwę: 'Wariacje na temat ogródka skalnego moich marzeń:]
Awatar użytkownika
Maro

Smooth_b pisze:Widać ze traktor uciekal przed obiektywem;-)
A ja go właśnie nie chciałem mieć na zdjęciu,ale ciekawa rzecz był odpływ i to dość duży i oni zakładali siatki gdzieś z 50 metrów jak nie dalej od że tak można powiedzieć oryginalnej linii brzegowej ,wysokie gdzieś na 3.5 lub 4 metry:)
Smooth_b pisze:Pisalam w innym temacie o przedostatnich zdjeciach jak wiesz maro:P
dziękuje :) na naszej-klasie mam zdjęcia ze mną z dziś,pomyślałem aby tu nie umieszczać swoich dziś aby nie było że tylko ja wklejam:) a narobiliśmy ze znajomymi prawie 300 fotek:)

Basiu czekamy na Twoje:P
Awatar użytkownika
BlackDimension

Smooth_b pisze:A zdjęcie numer pięc podoba mi się aż tak, ze oficjalnie i zachłannie nadaje mu nazwę: 'Wariacje na temat ogródka skalnego moich marzeń:]

to Kamień Leski w Bieszczadach :) pięknie tam :)

tu inna fota z tego miejsca :
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ