Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Dziękuję!
Nawet podoba mi się ta sygnatura, tylko nie mogę doczytać się co jest na niej napisane maciupkimi literkami Trochę taka tajemnicza jak Matrix a Michael bardzo seksowny Pozdrawiam serdecznie - Iwona.
1. Zgłaszać się można odpisując w tym temacie i nigdzie indziej! 2. Jeżeli chcesz sygnaturkę z jakimś konkretnym zdjęciem, dostarcz mi je. Najlepiej, zeby było w dużej rozdzielczości, bo z małymi sygnaturka nie będzie taka ładna. 3. Sygnaturki robię w kolejności zgłoszeń. Na każdego przyjdzie kolej. Jeżeli mi się coś pomiesza, napiszę to w wątku. 4. Jeżeli czekacie na sygnaturkę dłużej niż 2 tygodnie, to możecie się o nią do mnie upomnieć 5. Zamówienie to sygnaturka i avatar. Sygnaturka jest autografowana przeze mnie, a avatar ma w sobie Twój nick. Jeżeli ma być inaczej - pisz. 6. Sygnaturka jest o wymiarach 430x150 pikseli, a avatar 100x100 pikseli i o rozmiarze do 8 kb. Jeżeli ma być inaczej - pisz. 7. Od jednej osoby przyjmuję tylko 1 zamówienie - nie więcej!