Temat ciekawy... ale wpisujcie tutaj różne informacje, dobra?Fakty dostepne w temacie: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1303
Sam za dużo nie wiem, mam tylko filmy Buszmena nagrywane 10 lat temu na wideo

Temat ciekawy... ale wpisujcie tutaj różne informacje, dobra?Fakty dostepne w temacie: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1303
Ani razu, prócz `96 i `97.Terminator pisze:Ile razy Michael miał być jeszcze w Polsce nie licząc jego dwóch wizyt z 1996 i 97?
O ile dobrze kojarzę, w Polsce za czasów Dangerous World Tour prawa autorskie nie były jeszcze dobrze uregulowane i ostatecznie z koncertu wówczas nic nie wyszło. Ale mogę być w błędzie.Terminator pisze:Słyszałem, że miał być u nas już podczas Dangerous Tour ale potem została ona odwołana z powodu zarzutów..., ale nie wiem czy to jest prawda...
WOW!Super zdjecia!dzina pisze:Aaaaaa! Po co cytujesz cały post by dopisać zaledwie parę zdań? Pank
Łaa niezła reklama:)
A i tak się pewnie wszyscy nie pomieściliPank pisze:W 1996 roku przeguby na nockach pojawiły się tylko dwa razy: na Sylwestra i z okazji koncertu Michaela Jacksona.
nie sprawdzalam, ale jesli wpisal sie do oficjalnych ksiag pamiatkowych, to kazdy podczas zwiedzania tego typu obiektow moze do nich zajrzec i samemu tez sie do nich wpisac...wiec droga wolna mysle :)onlyKATE pisze:Mike, podczas swojej obecności w naszym kraju, odwiedził m.in warszawskie Łazienki oraz pałac w Lubiążu. Zostawił również wpisy w księgach pamiątkowych.
Może ktoś się orientuje czy wpisy te można ujrzeć podczas zwiedzania w/w obiektów??
No własnie- odwołał tamtą wizytę, może zorganizowac sobie następną. No i zastanawia mnie, z której strony zostały one zerwane- czy od Michaela, czy od tego turka... No skoro Michael tak bardzo żałuje, to napewno to nie jego sprawka... Ciekawe, czy pamięta jeszcze o Nas- wiernych polskich fanach ??Xander pisze:Michael Jackson stwierdza także, iż jest mu ogromnie przykro, że odwołanie jego wizyty sprawia tak wielki zawód jego fanom w Polsce, którzy tak wiele dla niego znaczą.