http://pl.youtube.com/watch?v=J1Y94QjdFnk
tu jest link i mam odnośnie jego pytanie : w 33 sekundzie Michael gra na pianinie, ale tego urywka znikąd nie mogę skojarzyć. W ktoś może co/ gdzie mogę to normalnie zobaczyć?
Szucia pisze:u jest link i mam odnośnie jego pytanie : w 33 sekundzie Michael gra na pianinie, ale tego urywka znikąd nie mogę skojarzyć. W ktoś może co/ gdzie mogę to normalnie zobaczyć?
Michael jest naprawde nienormalny w pozytywnym tego słowa znaczeniu
5:42-6:00 & 6:39-6:45 myślałam że nie wyrobie
Prosze oceniać w skali 1 do 10. Ja daje 10
ale sie usmilam..a ten numer z jajkiem..no coz tez mam dobry kontakt z dziecmi i jajko na glowie tez juz mialam i tez potem zalozylam kapelusz tyle ze nie fedore:)
dlaczego tak malo jest takich ludzi...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Ten filmik bardzo mi się podoba (taki biedy Michael nieudolnie stara się czasem podnieść z tronu, i nie może na nim usiedzieć) A tak po za tym, to ma ktoś może normalną wersje na żywo tej piosenki?? Bo ja nie mogę jej znależć prócz przygotowaań...
Wszyscy już dawno widzieli, ale właśnie wróciłam ze spaceru o magicznej porze dnia jaką jest zmierzch ;) i nie mogę sie powstrzymać, bo cały spacer miałam skojarzenia z unauthorized interwiev z 1983, a szczytem kulminacyjnym było siedzenie na fontannie (jakby wrocławskiej ekipie brakowało kiedyś pomysłu na spotkanie w "michaelowych" klimatach to ja takowym służę :) )