Kolczykowo

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

tam to jest tradycja, duma i kultura.
Ale to jest ich tradycja i kultura, a przejmowanie jej w tak "totalny" sposób jest (jak dla mnie) przejawem skrajnej głupoty (delikatnie rzecz ujmując).
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

malakonserwa pisze:Ale to jest ich tradycja i kultura, a przejmowanie jej w tak "totalny" sposób jest (jak dla mnie) przejawem skrajnej głupoty
ale ja nie mowie o przejmowaniu, a o szanowaniu, bo to tak jakby ktos wysmiewal sie z kultury naszych Slowian ;)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

ale ja nie mowie o przejmowaniu, a o szanowaniu, bo to tak jakby ktos wysmiewal sie z kultury naszych Slowian ;)
Śmiechu jak najbardziej jest warte zachowanie nas, którzy przejmujemy ich kulturę i upodabniamy się do nich.

Ale oczywiście masz rację - ich nie należy wyśmiewać :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

jak dla mnie bodyplay jest ciekawą opcją. Język rozcięty połowicznie miałabym już teraz, gdybym wiedziała, co będę robić w dalszym życiu.
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
Craaaazy

ee.

Post autor: Craaaazy »

Mi się te kolczykinie poodobają.
Jedynie w uszach.
Nie lubię takich emo. :-/
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Mi też w uszach,może jeszcze w nosie i na tyle glupija .Swego czasu chciałam sobie zrobić kolczyka w łuku browiowym :wariat: na szczęście mi przeszło,bo czuje że bym żałowała teraz.No i mam grzywke glupija
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
ODPOWIEDZ