Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Tu mała produkcja dla chętnego. Kto pierwszy ten lepszy.
Co do poradnika, to ja ani chęci. ani czasu na takie rzeczy nie mam. Ja nie robię ani w Corelu, ani w Photoshopie, więc i tak mój poradnik mało komu by się przydał. Dzięki sygnaturkom ćwiczę swój warsztat, który może mi się w przyszłości bardzo przydać. Widać nawet w pierwszym poście jak to się przez ostatnie 2,5 roku zmieniało.
Zacznijmy od tego, że lubię sygnaturki prawie tyle samo co banany.
Czy znajdzie się coś dla małpy? <prosi>
Mój idol to Bubbles i chciałbym mieć z nim sygnaturkę.
Hm. Ja w trochę innej sprawie.
Buszmen, czy mogłabym zwrócić moją sygnaturkę?
Mam ambicję sama nauczyć się takie robić, więc gdy się nauczę sobie zrobię Poza tym, twoje sygnaturki są świetne.
Właśnie to tu trzeba się zgłaszać z zamówieniem.. Więc jestem i bardzo proszę.. czekam na tą sygnaturkę z niecierpliwością... Dla podpowiedzi czy ułatwienia dodam, że podoba mi się bardzo piosenka P.Y.T. zarówno ta stara jak i nowa z Akonem. Podoba mi się też "Jam" i "Wanna Be Starting Something" i "Thriller". Ale to tak szybko spontanicznie wybrane piosenki, bo gdyby się dłużej się zastanawiać to byłby problem jakie tytuły wybrać. Pozdrowionka
P. S. Proszę o odpowiedź autora tematu.
iwa905 pisze:Właśnie to tu trzeba się zgłaszać z zamówieniem.. Więc jestem i bardzo proszę.. czekam na tą sygnaturkę z niecierpliwością... Dla podpowiedzi czy ułatwienia dodam, że podoba mi się bardzo piosenka P.Y.T. zarówno ta stara jak i nowa z Akonem. Podoba mi się też "Jam" i "Wanna Be Starting Something" i "Thriller". Ale to tak szybko spontanicznie wybrane piosenki, bo gdyby się dłużej się zastanawiać to byłby problem jakie tytuły wybrać. Pozdrowionka
P. S. Proszę o odpowiedź autora tematu.