Prosto i na nowo
Prosto i na nowo
Witam. Mam na imię Krzysiek, a na nazwisko nie. Moja ksywka to kaem, od inicjałów i od nazwy broni. To tak, zeby sobie animuszu dodać. Lubię Michaela Jacksona bo fajny z niego gość i fajne rzeczy robi jako artysta.
Trochę o mnie. Jestem żonatym kawalerem, nie mam dzieci a tych co nie mam to nie molestuję, bo jestem fanem MJ. Bardzo lubię truskawki, ale też się nimi szybko nudzę. Właśnie wróciłem szczęśliwie z radiowego koncertu Tori Amos na 100 osób. Nie powiem, ze był w Trójce, by nie reklamować radia. Na forum utknąłem na etapie składania życzeń kobietom z LittleDevil na czele, co bohatersko informuje o fiktach, a nie fakcjach.
Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych, a reszty nie pozdrawiam, RZeby nie było pryginalnie. I Buszmen- głowa do góry- widać tak miało być. Nie ma przypadków.
Trochę o mnie. Jestem żonatym kawalerem, nie mam dzieci a tych co nie mam to nie molestuję, bo jestem fanem MJ. Bardzo lubię truskawki, ale też się nimi szybko nudzę. Właśnie wróciłem szczęśliwie z radiowego koncertu Tori Amos na 100 osób. Nie powiem, ze był w Trójce, by nie reklamować radia. Na forum utknąłem na etapie składania życzeń kobietom z LittleDevil na czele, co bohatersko informuje o fiktach, a nie fakcjach.
Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych, a reszty nie pozdrawiam, RZeby nie było pryginalnie. I Buszmen- głowa do góry- widać tak miało być. Nie ma przypadków.
- dirty_susie
Ojej. Nie wiedziałem, że mnie tak miło przyjmiecie.
A moderatorzy jacy tu są? Mili?
Ania15. Litości... Nie odkopuj tematów sprzed tylu lat, bo narażasz się na śmieszność.
A moderatorzy jacy tu są? Mili?

Ania15. Litości... Nie odkopuj tematów sprzed tylu lat, bo narażasz się na śmieszność.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
W pierwszej chwili jak to zobaczyłem to czaszka mi zadymiła,
bo myślałem że z rańca mam zwidy.
Później sobie mówie: Heh, Kaem zrobił psikusa
No ale jak zobaczyłem to...
Brawo dla koleżanki
bo myślałem że z rańca mam zwidy.
Później sobie mówie: Heh, Kaem zrobił psikusa
No ale jak zobaczyłem to...
...to pojechałem rechotem na całą chatękaem pisze: Ania15. Litości... Nie odkopuj tematów sprzed tylu lat, bo narażasz się na śmieszność.

Brawo dla koleżanki

- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Aniu powiedz mi jak tyś to zrobiła? 
Naprawdę chciało Ci się przeszukiwać wszystkie tematy w tym dziale?
To,że kaem miał 0 odpowiedzi nie znaczy,że nikt go nie "przyjął" do forumowego grona.
Poza tym chyba nie zwróciłaś uwagi na takie małe literki,znajdujące się pod każdym działem.To lista moderatorów forum i zdaje mi się,że kaem'a też gdzieś tam widziałam.
Acha i na przyszłość pamiętaj, nad każdym postem znajduje się data jego wysłania,też bardzo istotna informacja, bo w przypadku kaem'a to był
10 Marca 2005,a teraz mamy Maj 2008!!
kaem w sumie powinieneś się cieszyć, bo 3 lata temu nikt Cię nie powitał,a nagle zjawiła się nieświadoma niczego osóbka, gorąco cię przywitała i tym oto sposobem niektórzy użytkownicy się dołączyli. Nadrabiamy za tamtych...
Ja też w takim razie witam Cię serdecznie!

Naprawdę chciało Ci się przeszukiwać wszystkie tematy w tym dziale?

To,że kaem miał 0 odpowiedzi nie znaczy,że nikt go nie "przyjął" do forumowego grona.

Poza tym chyba nie zwróciłaś uwagi na takie małe literki,znajdujące się pod każdym działem.To lista moderatorów forum i zdaje mi się,że kaem'a też gdzieś tam widziałam.

Acha i na przyszłość pamiętaj, nad każdym postem znajduje się data jego wysłania,też bardzo istotna informacja, bo w przypadku kaem'a to był
10 Marca 2005,a teraz mamy Maj 2008!!
kaem w sumie powinieneś się cieszyć, bo 3 lata temu nikt Cię nie powitał,a nagle zjawiła się nieświadoma niczego osóbka, gorąco cię przywitała i tym oto sposobem niektórzy użytkownicy się dołączyli. Nadrabiamy za tamtych...

Ja też w takim razie witam Cię serdecznie!

Wejście Smoka z dużych literhomesick pisze:od razu z niemal dwoma tysiacami postow i statusem moderatora, to sie nazywa wejscie smoka :P

Tak... Kaem... witamy Cię serdecznie na forum na którym jesteś [zaledwie] ponad 3 lata

Miłego postowania

Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
- Liberian Girl
tak otwieram i czytam:
trochę dalej:
Ogólnie mówiąc dobrze jest, pożyjemy- zobaczymy...
To teraz ja dobiję i powiem: Witaj!
-swoją drogą to ciekawy temat...
zaintrygowało mnie i czytam dalej:kaem pisze:Witam. Mam na imię Krzysiek, a na nazwisko nie.
-trochę, że tak powiem późno... ale cóż...Ania15 pisze:Super że do nas dolaczyles....
trochę dalej:
-ręce opadają...kaem pisze:Ania15. Litości...

-Mandey dobiłeś mnie...Mandey pisze:...to pojechałem rechotem na całą chatę Buhahahaha
Brawo dla koleżanki

Ogólnie mówiąc dobrze jest, pożyjemy- zobaczymy...

To teraz ja dobiję i powiem: Witaj!
-swoją drogą to ciekawy temat...

Tą oto emotką zamykam ten przezabawany wątek zanim wszyscy dopiszą jak ich to rozbawiło, choć przyznam szczerze, że i mnie mocno

Bo jeszcze się znajdzie ktoś z mało rozgarniętych i na prawdę zacznie witać Krzyśka - oszczędzę tym ktosiom wstydu

To musi dołączyć do ewentualnych przyszłych "The Best of... ;>
...