W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam nową fanke Moje fanowanie zaczęło się od Billie Jean (chociaż przez jakiś czas o tym nie wiedziałem dopóki mi tutaj nie powiedzieli na forum ) Jednakże to Thriller mnie wprowadził w świat Michaela ^^
Coś w tej piosence jest xD
A moje zaczęło się od SC O matko pamiętam , że po tym jak usłyszałam ten utwór u jolene_ od tego momentu chodziłam jak narkoman na głodzie z ta różnicą , że ja nie byłam narkomanem , tylko początkująca fanką i nie byłam na narkotykowym głodzie tylko na majkelowym ; po prostu musiałam to odsłuchac raz jeszcze Więc witam Cie bardzo gorąco
P.S. Podobno kiedyś do mnie zagadałaś na gg , a ja niby Cię nawyzywałam...to nie byłam ja ...
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
czy zauważyliście że coś sie dzieje z ">>aGa<<" bo jak do niej pisze to odpisuje mi po angielsku i jak napisałem czy lubi MJ i jest na stronie MJPT to powiedziała że go nienawidzi (wszystko pisze on po angielsku) i to jest napewno jej GG[/code]
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus