Skąd się wzięły Wasze nicki?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
maryska17

Post autor: maryska17 »

dobra przyznam się Maryśka to moje 2 imię, na necie zawsze się nim posługuje, a numer 17 hymmm... nie powiem :calus: :glupi:
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Mój nick powstał na potrzeby mojego bloga,który(tak przy okazji)teraz pod umiera z braku czasu :-) tak zostało i wszędzie gdzie się da jest przez dwa "a" ;-)
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

A mój nick to taki troche przypadek, lubię piosenką "Liberian Girl" a nie miała pomysłu na nick to się tak podpisałam ;-)
Awatar użytkownika
Lady Justine

Post autor: Lady Justine »

Mój nick wywodzi się z forum WoTR.
Wtedy go wymyśliłam, ponieważ lubię jak się na mnie mówi Justine, a Lady to dodałam, ponieważ kojarzyło mi się z Lady Croft.
No cóż, teraz to praktycznie ten nick używam wszędzie.

(A na WoTR jestem nazywana również Żastyna, ponieważ raz na naszym czacie ktoś tam wymyślił Justine->Dżastyna->Żastyna)
Obrazek
Awatar użytkownika
Prince&Blanket

Post autor: Prince&Blanket »

Mój nick?? xD Prince& Blanket.. No to tak: nick powstał od imion synów Majkela- Prince'a i Blanket'a. W szkole mówiąmi Prince, Blanket to moja najlepsza przyjaciółka, która też jest tu na forum pod nickiem OneDayInYourLife ;DD a czemu P&B zamiast Prince?? nie wiem, to był moment i tak wyszlo^^ :mj: :mj: :mj: pzdr;*
▪▪▪♪Don't Stop 'Til You Get Enough!▪▪▪
Obrazek
www.mj-king.blog.onet.pl ^^
Awatar użytkownika
Martyna

Post autor: Martyna »

Haha! Mojego nigdy nikt w życiu nie zgadnie :smiech: ! Jest super kodem zakodowany nenene
Detox

Post autor: Detox »

Mój nick to dosyć dziwna sprawa . Kiedyś jak miałem 3 lata mazałem po notesie (który później znalazłem) Detox Detox i tak przez 100 stron . Zupełnie nie wiem dlaczego , nudziło mi się . Następnie , w pewnej grze (już nie pamiętam jakiej) nie mogłem wymyśleć nicku . No to wziąłem na losowy . I co wylosowało ? Detox . No i od teraz taki nicku używam często chociaż mam też inne . Odkryłem ze pare osób używa takiego samego nicku , więc prosze nie wnioskować odrazu , że to ja .
Awatar użytkownika
eMJotka

Post autor: eMJotka »

hmm świetny temat :-) Mój nick wziął się z pewnych przydomków nadanych przez znajomych <sami rozszywfrujcie w nicku> nenene ..ktoezy twierdzą że popadłam obłęd,obsesje itp. na punkcie MJ ..:D hm..no dobra przyznaje się ;-) więc połączyłam głupie przezwisko z zafascynowaniem Michaele'm i tak powstało mjotka :D troche zmieniłam pisowanie,ot tak dla lepszego efektu p rzekazu :mj: :mj: :mj:
Life is hallucination ,death is awakening...
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

Oluksandra?
Zlepek Oli i Aleksandry. Nie lubię imienia Aleksandra, więc moja koleżanka zmieniła je na Oluksandra.

I tak zostało.
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

Mój nick powstał na potrzeby Youtube. MJ no wiadomo dlaczego :mj: :) 4 od forever a że nie było wolnego MJ4ever to w propozycjach dodali mi ify i tyle:)
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

heh, mój nick pochodzi od mojego imienia i pierwszej litery nazwiska, więc banalny jest :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maria Krystyna

Post autor: Maria Krystyna »

Hehe, w moim nicku nie ma niestety nic tajemniczego. Moje pierwsze imię - Maria, drugie - Krystyna
Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Mój nick...
Nazywali mnie najpierw Michael. Ale że kobieta, ludzie zaczęli wołac Michaelka ;)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Mój nick powstał w momencie kiedy zakładałem mojego pierwszego w życiu maila - zakładała go moja starsza kuzynka z 4 lata temu kiedy to ona miała dostęp do internetu i pytała się o nicka na maila, a ja się zastanawiałem nad czymś fajnym i nieskomplikowanym i po kilku chwilach odparłem - dajesz "hubertous":D I tak jakoś teraz prawie wszędzie używam tego nicka ;-) Ot krótka historia.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Mojego nie trudno się domyślać ;-) 'Smooth Criminal' była to dla mnie przez długi czas naj naj naj piosenka i żadna inna nie była jej w stanie przebić. 'Criminal' przerobione na 'Criminalistka', oczywiście. Żeby było żeńsko, a jednocześnie zaszalałam z obcokrajowym językiem i nie zmieniłam 'C' na 'K', a tak by było 100%-owo polsko. Więc taki wygmatwaniec ;-)
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
ODPOWIEDZ