Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Mój nick wywodzi się z forum WoTR.
Wtedy go wymyśliłam, ponieważ lubię jak się na mnie mówi Justine, a Lady to dodałam, ponieważ kojarzyło mi się z Lady Croft.
No cóż, teraz to praktycznie ten nick używam wszędzie.
(A na WoTR jestem nazywana również Żastyna, ponieważ raz na naszym czacie ktoś tam wymyślił Justine->Dżastyna->Żastyna)
Mój nick?? xD Prince& Blanket.. No to tak: nick powstał od imion synów Majkela- Prince'a i Blanket'a. W szkole mówiąmi Prince, Blanket to moja najlepsza przyjaciółka, która też jest tu na forum pod nickiem OneDayInYourLife ;DD a czemu P&B zamiast Prince?? nie wiem, to był moment i tak wyszlo^^ pzdr;*
Mój nick to dosyć dziwna sprawa . Kiedyś jak miałem 3 lata mazałem po notesie (który później znalazłem) Detox Detox i tak przez 100 stron . Zupełnie nie wiem dlaczego , nudziło mi się . Następnie , w pewnej grze (już nie pamiętam jakiej) nie mogłem wymyśleć nicku . No to wziąłem na losowy . I co wylosowało ? Detox . No i od teraz taki nicku używam często chociaż mam też inne . Odkryłem ze pare osób używa takiego samego nicku , więc prosze nie wnioskować odrazu , że to ja .
hmm świetny temat Mój nick wziął się z pewnych przydomków nadanych przez znajomych <sami rozszywfrujcie w nicku> ..ktoezy twierdzą że popadłam obłęd,obsesje itp. na punkcie MJ ..:D hm..no dobra przyznaje się więc połączyłam głupie przezwisko z zafascynowaniem Michaele'm i tak powstało mjotka :D troche zmieniłam pisowanie,ot tak dla lepszego efektu p rzekazu
Mój nick...
Nazywali mnie najpierw Michael. Ale że kobieta, ludzie zaczęli wołac Michaelka ;)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Mój nick powstał w momencie kiedy zakładałem mojego pierwszego w życiu maila - zakładała go moja starsza kuzynka z 4 lata temu kiedy to ona miała dostęp do internetu i pytała się o nicka na maila, a ja się zastanawiałem nad czymś fajnym i nieskomplikowanym i po kilku chwilach odparłem - dajesz "hubertous":D I tak jakoś teraz prawie wszędzie używam tego nicka Ot krótka historia.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Mojego nie trudno się domyślać 'Smooth Criminal' była to dla mnie przez długi czas naj naj naj piosenka i żadna inna nie była jej w stanie przebić. 'Criminal' przerobione na 'Criminalistka', oczywiście. Żeby było żeńsko, a jednocześnie zaszalałam z obcokrajowym językiem i nie zmieniłam 'C' na 'K', a tak by było 100%-owo polsko. Więc taki wygmatwaniec
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~