Work aside, what artists are you currently listening to for your own pleasure?
Right now, Michael Jackson. I love listening to Michael, you know. Actually, I just signed a management deal with Michael Jackson’s managers, Frank DiLeo and Terry Harvey. So they’re managing me now, and we’re in talks to bring me into the studio for Michael Jackson’s next studio album. I’ve been listening to a lot of James Brown lately and Stevie Wonder. I’m going back into the old school. There’s always something you can learn from it. You gotta know what happened in the past to go into the future.
Podejrzewam że ta cała sprawa jest tak samo pewna,
jak nowy utwór na rzekomo nowej płycie "Loaded Pallete" wyprodukowany przez Quincy Jones'a.... yyy
Zresztą jak cała ta płyta widmo
Właśnie teraz , Michael Jackson. Kocham słuchać Michaela Jacksona, wiesz. Właściwie właśnie podpisałam kontrakt z menadżerami MJ'a , Frank'iem DiLeo i Terry'm Harvey. Więc oni teraz mną zarządzają i jesteśmy w trakcie rozmów żeby sprowadzić mnie do studia do następnego albumu Michaela Jacksona. Słuchałam dużo późnego James'a Brown'a i Stevie'ego Wonder'a. Wracam do starej szkoły. Zawsze jest coś czego możesz się nauczyć stamtąd. Musisz wiedzieć co się stało w przeszłości by iść w przyszłość.
Dobrze?
Ostatnio zmieniony czw, 08 maja 2008, 14:53 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
A propos Steve'a Pageot na swoim majspejsie napisał "CREATING HITS FOR MICHAEL JACKSON"
a swój nastrój określił:
ABOUT TO GO INTO THE STUDIO WITH MJ [mood widoczny jeżeli masz SP na liście swoich przyjaciół]
http://www.myspace.com/stevepageot
Uwaga napis "tworzenie przebojów dla Michaela Jacksona" jest w ciemnozielonym kolorze i zlewa się z tłem. Znajdziesz napis używając ctrl+F i wpisując MICHAEL JACKSON.
huczek pisze:A propos Steve'a Pageot na swoim majspejsie napisał "CREATING HITS FOR MICHAEL JACKSON"
a swój nastrój określił:
ABOUT TO GO INTO THE STUDIO WITH MJ
jaki skromniacha. chyba dla lansu zaprosze go do swoich zanjomych na majsrejsie :P
Ten facet ma talent,bardzo mi się podoba co robi.Wydobywa niesamowite dźwieki.A tak a propos gdzieś już mi sie obilo o uszy, ze nowa płyta Michaela ma być z wykorzystaniem orkiestry symfonicznej.Co ten Michael kombinuje???Robi się ciekawie to faktycznie może być coś niesamowitego i zaskakującego .Poza tym chodzą plotki ,że nagrywa duety z Leoną Lewis.
Podobają mi sie te ostatnie doniesienia i to bardzo.
gdzieś już mi sie obilo o uszy, ze nowa płyta Michaela ma być z wykorzystaniem orkiestry symfonicznej.Co ten Michael kombinuje??
... Serio?!
To byłoby naprawdę genialne!
Mike od jakiegoś czasu wypowiada się w wywiadach, że obecnie fascynuje go muzyka Czajkowskiego. Ale żeby chciał aż tak pójść w 'ślady' mistrza Piotra?
Naprawdę byłaby to absolutnie fantastyczna sprawa!
MJ wykorzystuje orkiestrę regularnie. Na Invincible są przynajmniej 3 kawałki z wykorzystaniem orkiestry symfonicznej. W jednej MJ nawet chwycił za batutę.
Leona bardzo pasuje do MJ - jest taka "spiritual"
Steve Pageot's news:
Wywiad z SP zaplanowany na 24 maja o godzinie 19 (nie wiem jakiego czasu) http://www.thatchannel.com/
kolejny opis na profilu świadczący o współpracy:
"MAKING HITS FOR MJ!!"