i to w jakim stylu! ;dMaro pisze:i został baronem narkotykowym
Co dobrego leci w TV?
- majkelzawszespoko
Programu nie masz?Kingoosia pisze:Jak taki dobry, to mógłbyś się wysilić i napisać o której.

http://www.tvp.pl/program/
22.25
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Siedem już oglądałam i z chęcią obejrzałabym jeszcze raz, ale zawsze emitują to o późnej godzinie, a w niedziele to już w ogóle odpadaKingoosia pisze:11 maja, niedziela
23:25, Ale Kino - Siedem (z Morganem Freemanem, Bradem Pittem i Gwyneth Paltrow) - kryminał Davida Finchera, jednego z reżyserów Dangerous: The Short Films.

Zapraszam w najbliższy poniedziałek o 20:10 przed ekrany z włączoną 'jedynką' na dwie godziny z Gombrowiczem.
A ja z chęcią obejrzę po raz kolejny.Sugar pisze:Siedem już oglądałam i z chęcią obejrzałabym jeszcze raz, ale zawsze emitują to o późnej godzinie, a w niedziele to już w ogóle odpada SmutnyKingoosia pisze: 11 maja, niedziela
23:25, Ale Kino - Siedem (z Morganem Freemanem, Bradem Pittem i Gwyneth Paltrow) - kryminał Davida Finchera, jednego z reżyserów Dangerous: The Short Films.
Późna godzina? No cuż horror to horror

Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Późno piszę... przypadkiem zobaczyłam zapowiedź 
/Nie czytam gazet z programem tv. Dobrze, że są "zajawki" i ten wątek na forum... :) /
Dziś 23:20 TVP1 - musical Chicago
Jeśli ktoś nie widział i nie będzie mu się chciało spać ;) --> NAPRAWDĘ polecam!
To jedna z moich ulubionych musicalowych produkcji.

/Nie czytam gazet z programem tv. Dobrze, że są "zajawki" i ten wątek na forum... :) /
Dziś 23:20 TVP1 - musical Chicago
Jeśli ktoś nie widział i nie będzie mu się chciało spać ;) --> NAPRAWDĘ polecam!
To jedna z moich ulubionych musicalowych produkcji.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
albowiem leci jeden z moich ulubionyh filmów, mianowicie Scarface!

Ten film też oglądałam kilkakrotnie, ale zawsze się przestraszę tej sceny, w której znajdują tego gościa przykutego do łóżka, "skazanego" za lenistwo. Jak się budzi i otwiera te ślipia...masakra!Sugar pisze:Siedem już oglądałam i z chęcią obejrzałabym jeszcze raz
"Siedem" to raczej thriller. :)Diana_95 pisze:No cuż horror to horror
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
- malakonserwa
- calineczka
powiedz mi ile masz to Ci powiem:)malakonserwa pisze:Do jakiego wieku przysługuje miano "młodego forumowicza"? :p Chcę wiedzieć czy jeszcze się łapię, czy już nie :p
Film ogladalam w wielu ok 15lat i dlatego poleciłam, ale jest dla wszystkich. Oglądajcie bajki i efekciarskie filmy. Nic bardziej nie postarza jak towarzystwo rówieśników.