Ja mam obsesje na punkcie grupowania moich plików na laptopie

w skład folderu Michael Jackson wchodzi wiele innych zdjęcia filmy i muzyka w której zaczynam właśnie grupowanie na albumy,a poza tym w muzyka mam jeszcze a capella,instrumental,piano i wiele wiele więcej

.U mnie wszystko jest pogrupowane,programy na programy do muzyki,grafiki,filmu...

trochę mnie to przeraża

.A co do innych jeszcze odchyłów?
-jeśli rano wstanę i obrazu po myciu nie umyje twarzy chociaż by samą wodą to....nie ma takiej opcji,zawsze tak robie
-Podczas snu nie ma takiej opcji,żebym prosto leżała na plecach lub na boku.Zawsze tak się powykrzywiam...nawet nie umiem tego powiedzieć

to jednak grozić mi może skrzywieniem kręgosłupa jednak leżąc prosto mniej czy więcej nigdy nie zasnę
-strasznie mnie denerwuję,jak ktoś próbuje robić to co ja,zachowywać się lub nawet bezwiednie (tego nie zauważa)ma jakiś podobny ciuch.Strasznie mnie to denerwuje i mam ochotę zabić.Lubię być oryginalna,po prostu
-w szkole zwykle na lekcjach uważam,znaczy się wiem że nauczyciel o czymś gada a ja tego nie słucham,ale jestem obecna.Jednak na lekcji języka polskiego mam totalne hmm zamulenie to nie jest dobre określenie,a może

myślami jestem zupełnie gdzie indziej,gapię się w okno i jakby nauczyciel zaczął się na mnie drzeć,to ja bym się nawet nie zorientowała

tak się dzieje wyłącznie na polskim,czuje że mnie tam nie ma po prostu duchem
-w moim pokoju może panować albo totalny chaos,alby idealny porządek.Wszystko musi być ułożone idealnie równo,albo rozwalone po całym pokoju.Nic pomiędzy chaosem a porządkiem
-każdą piosenkę,która mi się spodoba i nie rozumiem chociaż jednego z niej słowa,muszę dokładnie sprawidzić ,czytam tekst i tłumaczenie nawet jak jest ona w języku chińskim(bo takie mi się zdażają)musi być przeze mnie znana na pamięć tekst,jak i tłumaczenie.
-Każdej piosenki,przy której chociaż jeden krótki fragment mi się podoba,tekst muszę znać na pamięć.Jak nie znam,to się go uczę.
Jeszcze coś znajdę...