Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Czarna Agnes

Post autor: Czarna Agnes »

Witam wszystkich! Ja również chciałabym aby takie spotkanko odbyło się. Nie znam zbyt wielu fanów z Poznania więc fajnie byłoby się spotkać i poznać, prawda? Obawiam się tylko, że będziemy mieli problem z ustaleniem takiej daty, aby wszystkim pasowało. Jeśli chodzi o mnie to może być w maju, ale nie pod koniec gdyż wyjeżdżam na wycieczke i nie będe mogła przyjść. Ewentualnie może być ok. 25 maja? Co Wy na to?
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Czarna Agnes pisze:Ewentualnie może być ok. 25 maja? Co Wy na to?
Oj proszę tylko nie ten termin. Od roku już mam zajęty cały ten dłuższy weekend. Spływ kajakowy :mj:

Z datą rzeczywiście może być problem...
Obrazek
Czarna Agnes

No to w takim razie chyba trzeba będzie przesunąć spotkanie na czerwiec. Ostatnie dwa dni maja odpadają, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. No chyba, że jeszcze wcześniej w maju? Tak w połowie, to napewno znalazłabym czas ale nie wiem jak to będzie z innymi fanami. Czy wszyscy zainteresowani zdążą się dowiedzieć do tego czasu o takim spotkaniu. W ogóle mało osób z Poznania odezwało się, szkoda... Ja chciałabym aby takie spotkanka miały miejsce. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
onlyKATE

eh patrząc na ten zapał odnoszę wrażenie, że w ogóle chyba nic się nie odbędzie...
Reszta się nie wypowie? A pomysłodawca? A Ci, którzy wcześniej wyrazili chęci?

Najwyraźniej już nikt nie zagląda do tego tematu :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

onlyKATE pisze:
Czarna Agnes pisze:Ewentualnie może być ok. 25 maja? Co Wy na to?
Oj proszę tylko nie ten termin. Od roku już mam zajęty cały ten dłuższy weekend. Spływ kajakowy :mj:

Z datą rzeczywiście może być problem...
mnie tez w pzn wtedy nie bedzie... powiem tak do 1 czerwca jakos czas mi sie uda znalzc ale na spotkanie w czerwcu ja sie nie pisze bo wtedy szalec bedzie na AE grozny wirus - S.E.S.J.A :nerwy: i podejrzewam ze inna fanka, studentka AEP tez sie nie pojawi bo bedzie w przepływach międzygałęziowych pływac :surrender:
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

onlyKATE pisze:eh patrząc na ten zapał odnoszę wrażenie, że w ogóle chyba nic się nie odbędzie...
Reszta się nie wypowie? A pomysłodawca? A Ci, którzy wcześniej wyrazili chęci?
Póki co ja nie mogę na razie.
Dopiero koło drugiej połowy czerwca.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Proszę,proszę...czego to moje oczka się doczekały...pomysłu zlotu w moim miescie.Hmm...niestety ostatnio nie bywam na forum-siła niższa nie bardzo pozwala dostąpic zaszczytu zasięgu internetu-ale w razie jakby,gdyby jestem oczywiscie skłonna do integracji z innymi fanami MJa .W tym celu moi drodzy poznaniacy numer mojej komóreczki na wasze konta pw i mam nadzieję do zobaczenia w naszym miescie jeszcze przed sierpniowym zlotem. ;-)
Obrazek

Post autor: Mjabs »

maj nie pasuje temu... czerwiec tamtemu....obawiam sie ze spotkanie wszystkich fanów naraz nie bedzie mozliwe :surrender: i bedzie sie trzeba w mniejszej grupce spotkac....
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Obawiam się że to jednak prawda Mjabs i będziemy musieli spotykac się na raty jesli wogle do spotkania dojdzie ;-)
Obrazek

Czy nikt już nie zagląda tutaj? Naprawde nikt nie jest chętny na małe spotkanko w Poznaniu? Ja napewno znajde czas i w czerwcu i w lipcu. Czekam na wiadomość od kogoś, kto znajdzie chwilke na kawke i pogaduchy. Pozdrawiam!
Canario

Post autor: Canario »

A ja jutro bede w Pozku. W godzinnach porannych. Kto chetny na spotkanko,kawke i pogaduchy? ;-)
Czarna Agnes

Ja też będe w Poznaniu jutro rano. O której będziesz? Tylko wątpie, żeby ktoś jeszcze przyszedł bo coś ostatnio zamilkło na forum, chyba wszyscy są strasznie zajęci i nie mają czasu :-(
Awatar użytkownika
onlyKATE

Ja również nadal chętna.
Dałam sobie tylko chwilowo spokój, widząc jakie tu panują nastroje.
Brak zacięcia.
Nie dziwie się. Sama byłam troszkę zabiegana, koniec roku szkolnego,
papiery do nowej szkoły.. itp
Teraz jednak odejmując w/w obowiązki mamy (czyt. uczniowie ;) więcej czasu.

Tak więc podkreślam- nadal wyrażam chęci.
Nigdy nie spotkałam się jeszcze z żadnym fanem Michaela.
Ani przypadkowo, ani tym bardziej celowo.
Sądzę, że mogłoby być ciekawie (;
Lecz nie jutro, nie w porannych godzinach.

Myślę, że dobrze by było wyznaczyć jakiś bardziej odległy termin
i zobaczyć ile osób się zdeklaruje.

Jeśli jednak macie ochotę się również jutro spotkać życzę
udanych pogaduch i smacznej kawki ;-)
I mam nadzieję, że wyrazicie chęci również na kolejne spotkanie.

Może ma ktoś jakiś pomysł na termin?
Ja jestem dosyć dyspozycyjna i jeśli byłaby możliwość, starałabym się dopasować.

Pozdrawiam serdecznie
i pamiętajmy, że Michael od 3 lat NIEWINNY :party:
Mandey

Post autor: Mandey »

Canario pisze:A ja jutro bede w Pozku. W godzinnach porannych. Kto chetny na spotkanko,kawke i pogaduchy?
Kurka Canario szkoda że dopiero teraz zjarzyłem twojego posta...

Na spotkanie z fanami w Poznaniu mam chyba większe szanse niż na główny zlot fanów :-/ który jak widzę cały czas wisi na włosku.
Jeśli naprawdę kilka osób miało by chęci się spotkać najlepiej w jeden
z wakacyjnych już weekendów, jestem jak najbardziej za!
Pisać tylko co gdzie i kiedy, a postaram się wstawić.
Canario? Robimy jakieś spotkanie przy browarach z Poznaniakami?
Oczywiście młodzież poniżej 18 roku życia pije soki "Kubuś" ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Canario

Post autor: Canario »

Mandey pisze: Canario? Robimy jakieś spotkanie przy browarach z Poznaniakami?
Oczywiście młodzież poniżej 18 roku życia pije soki "Kubuś" ;-)
Chetnie Mandey. Mozna by bylo cos zorganizowac w jakis wakacyjny weekend. Spotkanko z browarkami to jest mysl :-) .
Tylko ze u mnie teraz znowu bedzie problem z czasem ,pracuje za granica to sie wiaze z tym ze pare tygodni mnie nie ma potem wracam na pare dni i tak w kolko. Teraz co mi sie udalo troche dluzej pobyc w domu L4-chorobo-mistrzosko-europejsko,no ale nasi praktycznie odpadli wiec czas troszke popracowac..A tak apropo jesli ktos zna sposob zeby nie pracujac stan konta rosl to prosze dac znac na priva (lotto-juz przerabialem
;-) ) bede dozgonnie wdzieczny.

Jak bedzie jakies spotkanie zorganizowane i bede mogl przybyc to napewno sie stawie i pierwsza kolejke postawie :piwo:
ODPOWIEDZ