Spotkania fanów w Poznaniu
-
Witam wszystkich! Ja również chciałabym aby takie spotkanko odbyło się. Nie znam zbyt wielu fanów z Poznania więc fajnie byłoby się spotkać i poznać, prawda? Obawiam się tylko, że będziemy mieli problem z ustaleniem takiej daty, aby wszystkim pasowało. Jeśli chodzi o mnie to może być w maju, ale nie pod koniec gdyż wyjeżdżam na wycieczke i nie będe mogła przyjść. Ewentualnie może być ok. 25 maja? Co Wy na to?
-
No to w takim razie chyba trzeba będzie przesunąć spotkanie na czerwiec. Ostatnie dwa dni maja odpadają, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. No chyba, że jeszcze wcześniej w maju? Tak w połowie, to napewno znalazłabym czas ale nie wiem jak to będzie z innymi fanami. Czy wszyscy zainteresowani zdążą się dowiedzieć do tego czasu o takim spotkaniu. W ogóle mało osób z Poznania odezwało się, szkoda... Ja chciałabym aby takie spotkanka miały miejsce. Pozdrawiam!
mnie tez w pzn wtedy nie bedzie... powiem tak do 1 czerwca jakos czas mi sie uda znalzc ale na spotkanie w czerwcu ja sie nie pisze bo wtedy szalec bedzie na AE grozny wirus - S.E.S.J.AonlyKATE pisze:Oj proszę tylko nie ten termin. Od roku już mam zajęty cały ten dłuższy weekend. Spływ kajakowyCzarna Agnes pisze:Ewentualnie może być ok. 25 maja? Co Wy na to?![]()
Z datą rzeczywiście może być problem...

ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Póki co ja nie mogę na razie.onlyKATE pisze:eh patrząc na ten zapał odnoszę wrażenie, że w ogóle chyba nic się nie odbędzie...
Reszta się nie wypowie? A pomysłodawca? A Ci, którzy wcześniej wyrazili chęci?
Dopiero koło drugiej połowy czerwca.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Proszę,proszę...czego to moje oczka się doczekały...pomysłu zlotu w moim miescie.Hmm...niestety ostatnio nie bywam na forum-siła niższa nie bardzo pozwala dostąpic zaszczytu zasięgu internetu-ale w razie jakby,gdyby jestem oczywiscie skłonna do integracji z innymi fanami MJa .W tym celu moi drodzy poznaniacy numer mojej komóreczki na wasze konta pw i mam nadzieję do zobaczenia w naszym miescie jeszcze przed sierpniowym zlotem. 

-
Ja również nadal chętna.
Dałam sobie tylko chwilowo spokój, widząc jakie tu panują nastroje.
Brak zacięcia.
Nie dziwie się. Sama byłam troszkę zabiegana, koniec roku szkolnego,
papiery do nowej szkoły.. itp
Teraz jednak odejmując w/w obowiązki mamy (czyt. uczniowie ;) więcej czasu.
Tak więc podkreślam- nadal wyrażam chęci.
Nigdy nie spotkałam się jeszcze z żadnym fanem Michaela.
Ani przypadkowo, ani tym bardziej celowo.
Sądzę, że mogłoby być ciekawie (;
Lecz nie jutro, nie w porannych godzinach.
Myślę, że dobrze by było wyznaczyć jakiś bardziej odległy termin
i zobaczyć ile osób się zdeklaruje.
Jeśli jednak macie ochotę się również jutro spotkać życzę
udanych pogaduch i smacznej kawki
I mam nadzieję, że wyrazicie chęci również na kolejne spotkanie.
Może ma ktoś jakiś pomysł na termin?
Ja jestem dosyć dyspozycyjna i jeśli byłaby możliwość, starałabym się dopasować.
Pozdrawiam serdecznie
i pamiętajmy, że Michael od 3 lat NIEWINNY
Dałam sobie tylko chwilowo spokój, widząc jakie tu panują nastroje.
Brak zacięcia.
Nie dziwie się. Sama byłam troszkę zabiegana, koniec roku szkolnego,
papiery do nowej szkoły.. itp
Teraz jednak odejmując w/w obowiązki mamy (czyt. uczniowie ;) więcej czasu.
Tak więc podkreślam- nadal wyrażam chęci.
Nigdy nie spotkałam się jeszcze z żadnym fanem Michaela.
Ani przypadkowo, ani tym bardziej celowo.
Sądzę, że mogłoby być ciekawie (;
Lecz nie jutro, nie w porannych godzinach.
Myślę, że dobrze by było wyznaczyć jakiś bardziej odległy termin
i zobaczyć ile osób się zdeklaruje.
Jeśli jednak macie ochotę się również jutro spotkać życzę
udanych pogaduch i smacznej kawki

I mam nadzieję, że wyrazicie chęci również na kolejne spotkanie.
Może ma ktoś jakiś pomysł na termin?
Ja jestem dosyć dyspozycyjna i jeśli byłaby możliwość, starałabym się dopasować.
Pozdrawiam serdecznie
i pamiętajmy, że Michael od 3 lat NIEWINNY

Kurka Canario szkoda że dopiero teraz zjarzyłem twojego posta...Canario pisze:A ja jutro bede w Pozku. W godzinnach porannych. Kto chetny na spotkanko,kawke i pogaduchy?
Na spotkanie z fanami w Poznaniu mam chyba większe szanse niż na główny zlot fanów

Jeśli naprawdę kilka osób miało by chęci się spotkać najlepiej w jeden
z wakacyjnych już weekendów, jestem jak najbardziej za!
Pisać tylko co gdzie i kiedy, a postaram się wstawić.
Canario? Robimy jakieś spotkanie przy browarach z Poznaniakami?
Oczywiście młodzież poniżej 18 roku życia pije soki "Kubuś"

Chetnie Mandey. Mozna by bylo cos zorganizowac w jakis wakacyjny weekend. Spotkanko z browarkami to jest myslMandey pisze: Canario? Robimy jakieś spotkanie przy browarach z Poznaniakami?
Oczywiście młodzież poniżej 18 roku życia pije soki "Kubuś"

Tylko ze u mnie teraz znowu bedzie problem z czasem ,pracuje za granica to sie wiaze z tym ze pare tygodni mnie nie ma potem wracam na pare dni i tak w kolko. Teraz co mi sie udalo troche dluzej pobyc w domu L4-chorobo-mistrzosko-europejsko,no ale nasi praktycznie odpadli wiec czas troszke popracowac..A tak apropo jesli ktos zna sposob zeby nie pracujac stan konta rosl to prosze dac znac na priva (lotto-juz przerabialem

Jak bedzie jakies spotkanie zorganizowane i bede mogl przybyc to napewno sie stawie i pierwsza kolejke postawie