..::MJOWISKO 2008::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Mandey

Post autor: Mandey »

Sugar pisze:Tutaj ograniczenia wiekowe nie istnieją
No ale z tego co wiem musi być zgoda rodziców jeśli chodzi o osobę niepełnoletnią. Jeśli się mylę to poprawcie.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
dodoF

Post autor: dodoF »

ahh to dobrze :D
MJ the King of pop ;**
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

No wychodzi na to że zgoda musi być, ale co to za ograniczenie? ;D
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

dodoF pisze:ja nigdy nie byłam na taki zlocie ;P chętnie bym się wybrała, chociaż się troche boje bo nikogo nie znam :D
Nie spiesz sie. Wez przyklad ze mnie. Jestem fanem MJ od 25 lat, na forum MJPT pisze z przerwami od najstarszej wersji i na zlocie zadnym sie nie pojawilem. Chyba, że zlotem mozna nazwac zebranie stutdwudziestotysiecznej grupki fanow z okazji koncertu ich idola :-) (wtedy mialem juz 19 lat)
Obrazek
Awatar użytkownika
eworrra

Post autor: eworrra »

Ja mam problem z pobraniem formularza zgłoszeniowego. Nie wiem o co biega.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Mandey

Post autor: Mandey »

eworrra pisze:Ja mam problem z pobraniem formularza zgłoszeniowego. Nie wiem o co biega.
Pobranie nie problem. Do otwarcia potrzebny jest program Office.
Jeśli nie możesz ściągnąć daj znać na gg prześlę Ci na maila.

huczek pisze:Nie spiesz sie. Wez przyklad ze mnie. Jestem fanem MJ od 25 lat, na forum MJPT pisze z przerwami od najstarszej wersji i na zlocie zadnym sie nie pojawilem.
Tu mnie zaskoczyłeś. Ale tak bywa. Mnie też na 90% procent nie będzie.
Chyba że coś się zmieni. Chciałbym poznać wszystkich na żywo, byłoby interesująco na pewno, ale kurka chyba nie dam rady. Zobaczymy co będzie.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
eworrra

Mandey pisze:Jeśli nie możesz ściągnąć daj znać na gg prześlę Ci na maila.
Dzięki, już mi się pobrał. :)
baniakwls

Post autor: baniakwls »

Jak dla mnie 80 zcy 120 zł to niezła przycina fanów skoro Tyle kosztuja Majkelowe podchody na miescie to sory ale ja takie podchody zorganizuje wam za darmo,kupcie sobie tylko bilet i wpadajcie do Leborka.Bo jak narazie placi sie za cos zcego niema,ani zadnego posiłku spac tez gdzies trzeba skoro zlot 2 dniowy a za taka cene biegac po miescie to mi sie jakos niewidzi to ja sam sobie moge przyjechac i zwiedzic Łódz.Dziekuje za taki zlot:)
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

baniakwls pisze:Dziekuje za taki zlot:)
nikt Cie nie zmusza.
nie wiesz o czym piszesz. przeanalizuj może najpierw plan imprezy zamiast pisać herezje.
myślisz że wynajęcie sali imprezowej kosztuje 2 zł?
chyba nie myślisz, że Kinga te pieniądze do kieszeni chowa?
weź myślenie czasem włącz, bo robisz z siebie pajaca i widać, że nie myślisz 2 razy zanim napiszesz.

baniakwls pisze:,ani zadnego posiłku
Po koncercie czeka Was wspólna kolacja przy muzyce Michaela (miejmy nadzieję, że także z nowego albumu!).
W czasie kolacji będziecie pić zdrowie Michaela urodzinowym szampanem, kosztować Jego urodzinowego tortu
w Lęborku to zlot pasterzy i pomocników oborowych można zrobić prędzej.

doceń czasem czyjeś starania.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

baniakwls pisze:Jak dla mnie 80 zcy 120 zł to niezła przycina fanów skoro Tyle kosztuja Majkelowe podchody na miescie to sory ale ja takie podchody zorganizuje wam za darmo,kupcie sobie tylko bilet i wpadajcie do Leborka.Bo jak narazie placi sie za cos zcego niema,ani zadnego posiłku spac tez gdzies trzeba skoro zlot 2 dniowy a za taka cene biegac po miescie to mi sie jakos niewidzi to ja sam sobie moge przyjechac i zwiedzic Łódz.Dziekuje za taki zlot:)
No cóż. Nie ma to jak nie doceniać czyichś starań.

Skoro uważasz,że potrafisz wszystko zorganizować taniej i lepiej, udowodnij to. Może w przyszłym roku Ty się tego podejmiesz skoro jesteś taki mądry? :knuje:
Najlepiej jest się rzucać i krytykować,a samemu z założonymi rękami siedzieć.
Jakoś nie widzę,żeby ktokolwiek inny się palił do zorganizowania podobnego przedsięwzięcia. :wariat:
Do tego trzeba mieć jaja...

Zapoznaj się z cennikiem jakiegokolwiek klubu, podsumuj wszystko i wtedy zobaczymy,czy naprawdę wszystko będzie takie tanie.

Tutaj trzeba wynająć sale na 2 dni, kupić szampana, załatwić tort (na co najmniej 80 osób...),zamówić kolację.
Nie wliczając kosztów,które sama Kinga musi ponieść przy organizacji.
Poświęca na to mnóstwo swojego cennego czasu(a wiem,że nie ma go dużo) i jeszcze więcej nerwów,żeby wszystkim się spodobało. Wypadałoby to chociaż odrobinę docenić.
To tylko jej hobby, a nie obowiązek.
Poza tym Łódź to jedno z najciekawszych miast w Polsce, warto je przynajmniej raz w życiu odwiedzić,a zlot jest idealną do tego okazją.

Pamiętaj ,że impreza nie jest obowiązkowa, to oczywiste,że nie wszystkich stać,ale takie jest życie, nie ma szans,żeby wszystkim dogodzić.
baniakwls pisze:Dziekuje za taki zlot:)
Ja dziękuję za taki zlot, na którym Ty się zjawisz,bo poza prowokowaniem do burd i obrażaniem, nic lepszego nie potrafisz...:wariat:

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 14 maja 2008, 21:26 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
baniakwls

Post autor: baniakwls »

To było byc rok temu na zlocie uwazam ze ta impreza w tym roku jest gorsza i drozsza od poprzedniej...a za bieganie po ulicach łodzi tez tzreba zapłącic???zwazajac ze na jeden dzien jest pzrewidziany konkurs tanca a na drugi bieganie po ulicach łodzi z wieczorna z dyskotekaa koszt wynajecia klubu nieprzekracza 500zl na jeden dzien.Dziekuje!!! to sobie policz 80-120zł x 80 osób.Za Takie pieniadze,to chyba juz mozna cos na wiekszum poziomie zrobic:)takie moje zdanie,w sumie to drogi ten szampan musi byc:)
"He is my passion..."
Jethro

Post autor: Jethro »

Proponuję zachowanie swoich nie trafnych uwag dla siebie.
Awatar użytkownika
eworrra

baniakwls pisze:koszt wynajecia klubu nieprzekracza 500zl
Wynajęcie klubu w takim mieście jak Łódź to wydatek ok 1000 zł :)
baniakwls pisze:w sumie to drogi ten szampan musi byc:)
Skoro zależy Ci na imprezie na "większym poziomie" to na ten aspekt nie powinieneś narzekać. Człowiekowi z takimi wymaganiami jak Twoje, ruski szampan nie dogodzi. ;)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ojej.
No ja też na mnóstwo imprez nie idę w tym roku bo z tego czy innego powodu nie mam ochoty.
Ale nie piszę im tego po ich forach. Jaki sens?

Ja na MJowisko jadę, zapłaciłam już dawno dawno temu.
Jak do tej pory byłam na wszystkich, a nie jestem osobą, która lubi jeżdzić kilka razy w to samo miejsce. Chyba, że uważam, że warto.
Na MJowisko warto. Dla mnie warto.
Ale nikogo namawiać nie będę.
Każdy ma swój gust, inne upodobania, czego innego oczekuje po imprezie. Kinga wcelowywuje w moje upodobania i jestem jej za to wdzięczna. Za ten czas, pracę, planowanie, dzwonienie, chodzenie, uzgadnianie i ogarnianie wszystkiego naraz.
A łażenie po Łodzi... Hmmm.
Kinga wpadła na jakiś pomysł.
Za pomysły też się płaci. Warto sie nad tym zastanowić swoją drogą w skali całej idei MJowiska.

No ale ja sprawę widze tak:
Kinga oferuje pewien towar, w zasadzie usługę...nie wiem jak się nazywa imprezy... Proponuje też cenę (plus okres "promocji").
My jesteśmy potencjalnymi klientami.
Oferta jest uważam czytelna.
Chemy: kupujemy.
Nie chcemy: nie kupujemy.

Proste jak nie wiem.

Taki sam wybór jak inny zakup czegokolwiek.
Na straganie tez agitujesz przeciwko cenom marchewki?
Wołasz, że w ogródku możesz mieć lepszą?

Jeszcze jedna różnica: Ty możesz mieć.
Kinga już ma.

Jako klient wybieram tego pewniejszego dostawcę usług i towar, który już od pięciu lat jest na rynku i cieszy się powodzeniem.
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

eworrra pisze:Wynajęcie klubu w takim mieście jak Łódź to wydatek ok 1000 zł :)
W Warszawie wynajęcie klubu na 80 osób to wydatek rzędu 7tys.
Erna Shorter pisze:Poza tym Łódź to jedno z najciekawszych miast w Polsce,
Uściślając Łódź jest drugim największym miastem polskim, więc ceny są prawdopodobnie zbliżone.

baniakwls pisze:koszt wynajecia klubu nieprzekracza 500zl
"Nie" z czasownikami osobno
A za 500zł to na wsi nie wynajmiesz nawet remizy. Wiem bo sam wynajmowałem i jest to koszt 1000zł, wprawdzie dostajesz klucze na cały tydzień, ale my tak czy inaczej tydzień tam nie zabawimy.

Na koniec warto zapytać po co to wszystko piszesz? Liczysz, że nagle będzie taniej, czy że chętnych ubędzie, jaki masz w tym interes?

Wnioski:

- nie masz pojęcia, o czym mówisz
- Należysz do tej nieszczęsnej grupy ludzi, wywołujących bezcelowe awantury, żeby zwrócić na siebie uwagę.
Obrazek
ODPOWIEDZ