Aisha
Aisha
Witam. Jakiś czas tu zaglądam i w końcu postanowiłam się zarejestrować. Fanką Michaela zaczęłam być w wieku około 12 lat. Zaczęło się od obejrzenia koncertu u znajomych, byłam zafascynowana. Później TV puściło film o Jacksonach, ogólnie w tym czasie było dość głośno o Michaelu, z racji wydania History, a później koncertu w Polsce. I tak zaczęło się moje zainteresowanie muzyką, tańcem, występami, osobowością, jednym słowem całą tą mieszanką jaką jest Michael Jackson. Słuchałam go na okrągło, całe kieszonkowe wydawałam na kasety, plakaty, gazety w których byłaby choć malutka wzmianka o Michaelu. W tym czasie każdy z mojej klasy miał jakiegoś idola i wszyscy byliśmy równo zakręceni na ich punkcie. Później zmieniłam szkolę, znajomych i o Michaelu powoli zaczęłam zapominać, a raczej jak mi się wydawało po prostu z niego wyrosłam. Koniec liceum i studia były czasem bez Michaela, wracałam oczywiście do jego piosenek, przyjemnie było usłyszeć go przypadkiem w radiu czy telewizji, nie przybrałam nagle postawy anty., ale…fascynacja minęła. Myślałam że to przywilej młodziutkich nastolatek, że to już zupełnie poza mną, że z tego wyrosłam, a jednak, znowu wróciłam. POZDRAWIAM
- Liberian Girl
- malakonserwa
Oj, uwierz, że nieMyślałam że to przywilej młodziutkich nastolatek

Fenomen Michaela polega na tym, że potrafi rozkochać w sobie (w swojej muzyce, głosie, tańcu) kobiety i mężczyzn, dziewczynki i chłopców, przedszkolaków i emerytów. I to jest właśnie piękne!

Witamy na forum

- MJfanTASTIC
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- maadziulaa
Od Michaela nigdy się nie uwolnisz
Witamy

Witamy

http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)