Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
mystery pisze:Schmiciu !
U mnie tez mozesz sie zawsze zatrzymac jesli bedziesz tylko potrzebowal schronienia
Wiem jednak,ze mam w Lodzi konkurecje najwyzszej klasy nie mniej jednak, jesli na trasie swojej podrozy zechcesz mnie odwiedzic to bede bardzo rada
no ba! Być tam i się z Tobą nie spotkać to byłoby jakieś patologiczne! :)
mystery pisze:Mysle ,ze odrazu powienienes zaplanowac w Lodzi wiecje niz one day .
niestety nie mogę :( Przy założeniu, że jadę do Świnoujścia, to ledwo się wyrobię z czasem - zaraz po powrocie jadę do Niemiec, a wcześniej nie mogę wyjechać. No więc przypuszczalnie będę jechał 25 lub 26 lipca (prosto z gór) i muszę wrócić 8 sierpnia. Zrezygnowałem już z Łowicza, bo to by mi tylko zabrało czas. Dzięki Maziemu mogę też liczyć na nocleg w Dębiu, co jest mi idealnie na rękę i być może w Bydgoszczy (zielona strefa :D). Jeżeli wszystkie punkciki "zagrają", to mam już gotową trasę - niesamowite! Teraz tylko trzeba ciułać grosze i trenować :D
Dziękuję Wam!
dziękuję wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć :) Tym razem Skawiny nie mam tak bardzo po drodze jak ostatnio - bardzo się stęskniłem i chciałem być u Ciebie bardziej dla spotkania niż dla noclegu :D
Schmittko, prawdopodobnie będę w tym okresie we Wrocku więc jakby co, to na mnie też możesz liczyć! Nie znamy się osobiście ale ja bardzo chętnie poznam nową MJówkę
Jak się spotkasz z Jowitą to o mnie nie zapomnijcie
Schmittko, do stolicy Dolnego Śląska trzeba zawitać obowiązkowo jest sporo pięknych miejsc do zwiedzenia np: przeuroczy Rynek lub Ostrów Tumski
Pozdro:)