A potem zmyc się nie możesz przez tydzień.Diana_95 pisze:Szucia napisał:
Jaka fryzurka :)
Fryzurki boskie Smile
Tak , tak :D
A z makijarzem było jeszcze gorzej przez 2h. siedzenia nad umywalką.
Yeah !

Czyta godzina czyli 22:48 przypadkiem źle na ciebie nie wpływa ?Archi pisze:Dziewczęta zaczynają mieć kształty, a chłopcy...
Świeta racja.Nie ma sie co bulwersowac Jacksomanko,taka prawda.Kiedys to zrozumiesz.Archi pierwsza twoja wypowiedz ktora do mnie trafia.Przykre ale prawdziwe.Podziwiam za to ze to zroaumiales.Archi pisze: ale im dłużej żyję, tym bardziej widzę jak znacznie szybciej dorastają dziewczyny w stosunku do chłopców
Hmmm... mam to rozumieć w ten sposób, że dziewczyny dzisiaj wyraźnie szybciej dojrzewają od chłopaków... ?Archi pisze:im dłużej żyję, tym bardziej widzę jak znacznie szybciej dorastają dziewczyny w stosunku do chłopców.
No racja, nie ma czym się bulwersować.nikolka pisze:Nie ma sie co bulwersowac Jacksomanko,taka prawda.
nie teraz a zawsze, to jest fizjologiczna i psychologiczna prawda. sytuacja sie wyrownuje gdzies w okolicach konca liceum...i tez nie zawsze i nie z kazdym.Isabell__ pisze: Hmmm... mam to rozumieć w ten sposób, że dziewczyny dzisiaj wyraźnie szybciej dojrzewają od chłopaków... ?
hehe skad ja to znam, majac 12 lat wyrywali mnie 30 letni kolesie nie wiedzac, ze moga za to siedziec :P wmawiano mi nawet w wieku 14 lat, ze jestem matka mojego 6 letniego siostrzenca.Isabell__ pisze:Ja się już przyzwyczaiłam, że od 12 roku życia wszyscy mi narzucają 4 lata więcej... x)
(w razie jakby ktoś nie zrozumiał, choć wątpię, to miałam na myśli, że gdy miałam 12 lat to wszyscy myśleli, że mam 16, 13 lat - 17, a teraz myślą, że mam 18stkę... )