Nieśmiało zaproponuję , aby wrzucić te zdjęcia do kącika "Nasze Akcje" tak, żeby można było je komentować
Niektóre aż się prosi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Moi drodzy, proces Michaela odbił się nie tylko na jego zdrowiu. Nerwy, oczekiwanie, a potem ogromny pośpiech, nieprzespane noce, przyjemna, chociaż bardzo męcząca fizycznie demonstracja... To wszystko się odbija niestety także na nas.
Little Devil jest w szpitalu. Kontakt z nią jest utrudniony, ponieważ nie może rozmawiać przez komórkę, wysyła tylko smsy. Ma jakieś zaburzenia krążenia, nie wiem dokładnie.
Życzmy Jej wszyscy szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
aneta pisze:Moi drodzy, proces Michaela odbił się nie tylko na jego zdrowiu. Nerwy, oczekiwanie, a potem ogromny pośpiech, nieprzespane noce, przyjemna, chociaż bardzo męcząca fizycznie demonstracja... To wszystko się odbija niestety także na nas.
Little Devil jest w szpitalu. Kontakt z nią jest utrudniony, ponieważ nie może rozmawiać przez komórkę, wysyła tylko smsy. Ma jakieś zaburzenia krążenia, nie wiem dokładnie.
Oj tak, duzo zdrówka!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
aneta pisze:Little Devil jest w szpitalu. Kontakt z nią jest utrudniony, ponieważ nie może rozmawiać przez komórkę, wysyła tylko smsy. Ma jakieś zaburzenia krążenia, nie wiem dokładnie.
Życzymy, życzymy
Ucałuj ją od nas i przekaż, że sprawa, o którą prosiła jest załatwiona- przyjęcie wiadomości przez adresata potwierdzone
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Klaro wracaj nam do zdrowia szybko trzymamy kciuki za twoją dobra kondycje fizyczną <przytul> jestem pewny ze to nic powaznego i szybko wrócisz do nas radosna niczym skowronek :*
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..