W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Wybaczie mi że nie wiem jak sie poprawnie pisze "allołhha"..Ale i tak sie zaprezentuje xD..Mam na imię Sylwia i fanką Michaela jestem od paru ładnych miesięcy..a więc witam cieplusio!!
Latek mam 15....a jestem z Radomska...Jessus taka wiocha że szok..nawet epiku nie ma (najbliższy w Czestochwowie)a dla mnie jak dla fanki empik jest poprostu głównym źródłem dostanie jakichkolwiek zagranicznych artykułów...z MJ się zapoznałam trafiając na remix teledysków Justina Tibmberlaka i MJ(In The Clothes)..nie jestem zbytnio fanką Justina ale miałam ochotę sobie go słuchnąć ..ale w tym remixie zobaczylam cos boskiego...Michaela jak on rusza tymi chydymi nóżkami..jak macha w góre w dól w prawo w lewo ..i sie normalnie zakochalam...no i oczywiscie natychmiastowe obrabowanie konta mamy (bo tatuś taki szczodry to on raczej nie jest)..i zaczelam wszytko kupowac co popadnie..tylko jakis dziwnym traem nie mam jescze ani jednej płyty