Czarna Agnes
-
Czarna Agnes
Hej! Jestem zupełnie nową osobą, właściwie forum to znalazłam przez przypadek ale bardzo się ucieszyłam, że coś takiego istnieje. Michael był moim idolem kiedy byłam jeszcze dzieckiem, wtedy byłam jego wielką fanką. Teraz już nie jestem małolatą, jednak miłość do tego artysty nadal pozostała a szczególnie do jego muzyki. Bardzo chciałabym poznać innych fanów Michaela i w ogóle fajnych ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia. Pozdrawiam serdecznie! Agnes
Tu z pewnością ich znajdzieszCzarna Agnes pisze:Bardzo chciałabym poznać innych fanów Michaela i w ogóle fajnych ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia.

Witamy na forum

Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Witam.
Z twojego profilu wyczytałem że jak to ujęłaś...
i starsze osoby zaglądają na to forum. Ostatnio natłok tu młodej gwardii, więc tym bardziej Twoja obecność cieszy.
Mam nadzieję że przy najbliższej okazji napiszesz nam dlaczego i co najbardziej lubisz w naszym idolu, a także będziesz się często udzielała
postując w tematach które Cię zapewne zainteresują.
Tak więc jeszcze raz witam i życzę miłej zabawy z nami.
Z twojego profilu wyczytałem że jak to ujęłaś...
To nie żadna aluzja z mojej strony, tylko radość z tego żeCzarna Agnes pisze:Teraz już nie jestem małolatą,
i starsze osoby zaglądają na to forum. Ostatnio natłok tu młodej gwardii, więc tym bardziej Twoja obecność cieszy.
Mam nadzieję że przy najbliższej okazji napiszesz nam dlaczego i co najbardziej lubisz w naszym idolu, a także będziesz się często udzielała
postując w tematach które Cię zapewne zainteresują.
Tak więc jeszcze raz witam i życzę miłej zabawy z nami.

-
Dzięki wszystkim za powitanie! Fajnie, że są tu osoby w każdym wieku, choć rzeczywiście zauważyłam, że wiele tu bardzo młodych ludzi. Troche mnie to zdziwiło, myślałam że w obecnych czasach młodzież ma już innych idoli. Jednak to dowód na to, że Michael jest nadal lubiany i popularny a to bardzo cieszy. Dzięki Mandey za miłe słowa, napewno mam zamiar udzielać się częściej na forum jak tylko będę miała czas. Dopiero od niedawna mam stałe połączenie z internetem, wcześniej nie korzystałam z komputera zbyt często więc nawet nie wiedziałam, że są takie fajne strony o Jacksonie i że można poznać innych fajnych ludzi. Teraz mam zamiar nadrobić zaległości...
- Jacksomanka
- Prince&Blanket