Szucia - nowoprzybyła
Szucia - nowoprzybyła
Witam wszytskich! Chcę powita serdecznie tu wszytskich :) kilka razy przeglądałam to forum więc stwierdziłam- czemu mam się nie zapisac?? Przy okazji, nazywam sie Karolina, i MJ słyszałam już od najmłodszych lat..bo moja kuzynka była fanką. Myślałam, czego ona słucha.. i takie tam. Ale od pewnego czasu stwierdziłam, że mimo wszelkich problemów osobistych, jest on genialnym człowiekiem, prekursorem całego współczesnego tańca i muzyki oczywiście ;)) MJ rządzi:)

- Lady Justine
- Jacksomanka
Witam moją kolejną imienniczkę.Szucia pisze:Przy okazji, nazywam sie Karolina

A gdzie to ? Jeśli mogę się spytać.Skąd: Rumia
Witam :) Może jeszcze jakieś inne zainteresowania ?
Albo jakiej muzyki oprócz MJ'a słuchasz ?

Niech Ci się miło pisze.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
-
Rumia- niedaleko Gdańska, na granicy Trójmiasta. Prócz MJ to słucham troche mocniejszych kawałków jak np. Nightwish i Within Temptation. Odpadają wszystkie Rihianny itd. Moje upodobania są częsciowo wpływem mojej szkoły( Szkoła Sztuk Pięknych :)) No ale tutaj nikt mnie nie tępi z powodu słuchania MJ. Zainteresowania- bezinteresowne rysowanie, malowanie, grafika komputerowa, kino.
Dzięki za przywitanie
Dzięki za przywitanie

mamy takie samo zdanieSzucia pisze:jak np. Nightwish i Within Temptation. Odpadają wszystkie Rihianny itd.

jak ja Ci zazdroszczęSzucia pisze:Moje upodobania są częsciowo wpływem mojej szkoły( Szkoła Sztuk Pięknych :))

WITAM NA FORUM

Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
- Dangerous_Dominika
- Streetwalker
- maadziulaa
Na początku przeczytałam RumuniaSzucia pisze:Rumia- niedaleko Gdańska, na granicy Trójmiasta. Prócz MJ to słucham troche mocniejszych kawałków jak np. Nightwish i Within Temptation. Odpadają wszystkie Rihianny itd. Moje upodobania są częsciowo wpływem mojej szkoły( Szkoła Sztuk Pięknych :)) No ale tutaj nikt mnie nie tępi z powodu słuchania MJ. Zainteresowania- bezinteresowne rysowanie, malowanie, grafika komputerowa, kino.
Dzięki za przywitanie

Szkoła sztuk pięknych?To zapraszamy do Twórczości fanów,może zapodasz jakieś swoje prace.Ja również rysuje(kiepsko co prawda ale robie co lubię i tak dalej

http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
- grzechu jackson