Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

Erna Shorter pisze: Wiesz myślę,że jakiś nocleg zawsze można skołować... sesese
BlackDimension napisał:
ale po zdjęcia i opisach- zwłaszcza Twoich Erno :D są nieziemskie i takie.. pełne ekspresji :D -

Wiesz co, dziękuję za te słowa, naprawdę.
:) nie ma za co :D podobają mi się Twoje ralacje,pełne energii i pasji :D widać,ześ szalona dziołcha- nie wiem jak to tam u was po śląsku :P widać,że bardzo czekasz na te zloty :) może kiedyś na jakis się wybiorę(oprócz MJowiska bo na ten juz w zasadzie się zdecydowałam) to będzie okazja razem pogłupkować :D pozdrawiam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

Mimo ze byłam krotko to ciesze sie, ze w ogole byłam:-). Miło było sie znowu z wami spotkac i pogawedzic, rowniez z nowymi osobami:-). Super, ze sie dobrze bawiliscie; mi tez udalo sie pare razy uslyszec piosenki Michaela tego wieczoru, tyle ze we Wroclawiu. Fajnie tak z zaskoczenia.... Michael na fali:-). Pozdrawiam i do następnego!
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Maro pisze:ps.Ewelina ucz się kroków
dobrze tato nenene ale mówie Ci, to bardziej kwestia zaufania niż kroków ;-) poza tym nie każdy jest taką dancing machine jak Ty! no ale streścić papcie ;-) i cuś tam poćwiczyć zawsze mogie :dance:
Maro pisze:ps2. Kiedy zlot fanów Justina?
...może na MJowisku pozwolą nam przez pare minut poudawać że to zlot fanów Justina nenene oki, spox, tak sobie tylko zadżołkowałam glupija

Erna Shorter pisze:Wyskoczyłyśmy jak z procy wraz z MJfanTASTIC na prawie pusty, jeszcze wtedy parkiet i dałyśmy czaduuuuuu!
Ano, ktoś musiał zacząć :-) a że my takie wyrywne Sister jesteśmy to co się miałyśmy krępować :dance: :dance:

Erna Shorter pisze:chłopaki zaprezentowali nam umiejętności taneczne a’la Michael.
Jesteście genialni!!!
Wszyscy!!!
Jestem za a nawet przeciw heheh ;-) ;-) Panowie - szacun japrosic Ja jednocześnie byłam cała uchachana że tańczę w kółeczku z takimi zdolniachami i było mi łyso, że moje rychy albo raczej gibanie takie jakieś zmutowane :-/ nic tylko się pod pierzyne schować :wariat: ;-)

Erna Shorter pisze:MJfanTASTIC – siotra, ale żeśmy odwaliły kawał dobrej roboty na tym parkiecie. Normalnie jak Ty fajowsko tańczysz… bugi ługi!
Sis,ale o skakance zapomniałaś!!! :beksa:Parasolkę odbiorę w czwartek.
Dzięka Sis, Ty też tańcujesz w trąbeczkę, przeca wiesz ;-) no a z tą skakanką nie wiem jak to się stanęło :surrender: jak mogłam zapomnieć :podejrzliwy: przeca to miał być spirytus sytuacji, mój czarny koń, as w rękawie na tym zlocie hehehe glupija w końcu to podstawowe wyposażenie fana MJ'a :mj: ale co się odwlecze to nie uciecze więc... ;-) a parasolka chwilowo za granicą nenene na szybkensa wczoraj paszport wyrabiałam :smiech: ale jakoś udało się przemycić przez granice ;-)

Erna Shorter pisze:zrobimy zrzutkę na piętrowy autobus fanów MJ’a :P Co Wy na to?? Zbieramy się?
Melanż na kółkach!!! Bomba!
To byłby hicior Sis :cool: a o tym transporcie na zlot to ja zagadam z moim braciszkiem wiela by to wyniosło hmmm i zależy tez ile chętnych by się znalazło! Coprawda piętrowy to ten bus nie jest ale za to wesoły byłby na bank, jeżeli pasażerami byliby fani MJ'a :happy: i na dodatek wszystkie chwyty dozwolone (MJ w CD całą drogę, plakaty na oknach i siara co sekund 5hehee:), bo rodzine to co jak co ale promajkelową mam ;-)

Aga_88 pisze:Dziękuje wam wszystkim za wspólnie spędzony czas i szaleństwa na parkecie
nom Agnes chyba trochę przegięłyśmy z tym freefallem bo mam dziś kostkę, którą kiedyś miałam skręconą, spuchniętą jak banie :beksa: i że tak powiem no niezbyt sexołwnie to wygląda :-/ ale niechta, było warto :-) :-)
Maro pisze:Ciotka wiesz że ja cie i tak Lov'ya most:P
no co Ty Wujek, pierwsze słysze nenene nenene wracaj pryndko z tej zagramanicy i wiesz densu densu :dance: przeca Cie stać ;-)

Ludziska!!! Bawiłam się po prostu pysznie :happy: Ernulka jak zawsze swietne sprawozdanko, bez Ciebie to my jak dzieci we mgle ;-) dziękuje Wam wszystkim razem i każdemu z osobna japrosic
aha i póki pamiętam - jak wyszliśmy z Cogitaura to Marecki znowu powtórzył swój stary dobry numer z sikaniem na mieście na spontana hhehehe :-) nenene dobrze że tym razem się na bus nie spieszyliśmy!

Pozdrawiam Was bardzoł mocnoł i do zrobaczenia następnym razem!
Mega giga big buźka :calus: :calus:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Heloooooo :) To Znowu jaaa;]

Od czego by tu zaczac? <hmmm> dobra moze od srodka; P
CZŁOWIEKI!:
Maro,nie zapomnialem plyt, jakbym mogl taki prezent !! japrosic Swietnie sie z Toba gadało choc srednio to wszystko pamietam bo miejsca na film mi zabraklo i w ktoryms tam momencie mi sie skonczylo :P
Na parkiecie kozaczysz!! :) Ahhh te kocie ruchy ;] tez tak chce =( :surrender:
Pozdrawiam Cie serdecznie i do zobaczenia na MJowisku Aooow:P
Marcinie,Marcinie!! Elegancko sie bawilem dzieki Tobie! Nie dosc ze zaszalelismy z Kamikaze to jeszcze Totalne szalenstwo zaliczylismy na parkiecie ;) Oby tak dalej;] To kiedy idziemy na tego bro :>?
Tancerzu (Michale),Mistrzostwo swiata, skromnie sie pokazales na parkiecie tego wieczora :) ale i tak to wszystkie ruchy byly ponad moje mozliwosci ^^:p mmm.... na "Just 4" narazie koncze^^

Dziewczeta!!!!!;]
Natalko =* ,dzieki ze znów czuwałaś dzielnie przy moim ramieniu :)
Ernuś,zlot pierwsza klasa,nie wyobrażam sobie innej organizatorki takich fantastycznych spotkan ;) Wlasnie Ty pierwsza stawilas czolo "rewelacyjnej" :smiech: muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam ;-) Do zobaczenia Znow!!:)
Iwonkoo, dzieki za mile slowa =** (Wiesz o co chodzi ;') ) Nastepnym razem obiecuje,pogadamy wiecej :) Fantastico ze bylas/liscie =*
Asiu,ahh ten Twoj wigor ;) Szczera do bolu :] po raz kolejny przekonalem sie ze fajna z Ciebie dziewczyna jak i dobra Kolezanka Natalki ;) Nie rezygnuj!!; ) Nie mogloby Ciebie zabraknac na nastepnym zlocie :) Tymczasem :* Trzymaj sie i "Czerp najwiecej radości z chwili" (Pamietam co widzialem ^^ ;pppp) ;]
Lauro,ani slowka z Toba nie wymienilem =( Ale mam nadzieje ze nastepnym razem to sie poprawi ;] Pozdrawiam :* zdaj relacje z Impr, we Wrocku :)
MJFantastic,wiecznie usmiechnieta:) Totalne Szalenstwo na parkiecie, dalej pameitam kroki ktore tanczylismy przez caly jeden utwor:P ;] Ajaja ale znów nienagadalismy sie :(... Musisz byc na nastepnym Zlocie ;P ;]
Pozdrawiam =**
Aguśśś, swietnie ze bylas :) szkoda ze znow tak malo porozmawialismy... :) trzeba koniecznie to nadrobic ;] :*

Dziewczyny Tańczące i nietańczace na parkiecie sobotniej nocy :) Dla mnie wszystkie lsnilyscie na Parkiecie... i bylyscie efektywniejsze niz sam Michael i Janet razem wzieci =)

Na dzis koniec podlizywania sie :)
Nie moge sie doczkeac kiedy znow Was wszystkich zobacze;]
Poki co DObrej nocy;) Aoooow ;] "Niech Michael Bedzie z Wami" :)=**
Obrazek
Conchita

Post autor: Conchita »

Cieszę się bardzo, że poznałam tylu wspaniałych ludzi, to sprawka Erny!!!
A w sobotę było uroczo, kiedy Dj zagrał piosenki Michel'a My, fanki i Fani przeżyliśmy coś w rodzaju orgazmu muzycznego...
Złapałam już bakcyla, mam nadzieję, że przygarniecie Asię :-) :-) :muzyka:
Pozdrawiam Wszystkich
Buziaki

Ps. Dziękuje Maro za płytkę ;-)
Asia:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

BlackDimension pisze:nie ma za co :D podobają mi się Twoje ralacje,pełne energii i pasji
Dziękówa dziołcho! ;-) :hug: :calus:
BlackDimension pisze:szalona dziołcha-
Prawiy dobrzy godosz => "Szalono dziołcha!" ;-)
BlackDimension pisze:widać,że bardzo czekasz na te zloty :)
Wiesz, te spotkania to przede wszystkim ludzie, bez których nie wiem co bym teraz zrobiła! :glupi:
A Majki? He rocks my world! :mj:
BlackDimension pisze:może kiedyś na jakis się wybiorę
Zapraszamy! :happy:
BlackDimension pisze:oprócz MJowiska bo na ten juz w zasadzie się zdecydowałam) to będzie okazja razem pogłupkować
Do zobaczenia! :cool:
Laura1 pisze:Mimo ze byłam krotko to ciesze sie, ze w ogole byłam:-)
:hug:
MJfanTASTIC pisze:a parasolka chwilowo za granicą
Piyrunie!Kaj jóm tam wywiało? glupija
Ale mogłam być bardziej uważna i pamiętać o niej,jak wychodziłam z klubu...:wariat:

Dzięki wszystkim za pomoc w jej odzyskaniu! :-)
MJfanTASTIC pisze:a szybkensa wczoraj paszport wyrabiałam Buhahahaha ale jakoś udało się przemycić przez granice
Sis, rozumiem, Visa, zielona karta i te sprawy. Ciężko wywieźć cokolwiek ze Sląska w głąb Polski. :smiech:
Mojo kryka jes teroz u goroli. :smiech:
MJfanTASTIC pisze: To byłby hicior Sis Smooth a o tym transporcie na zlot to ja zagadam z moim braciszkiem wiela by to wyniosło hmmm i zależy tez ile chętnych by się znalazło! Coprawda piętrowy to ten bus nie jest ale za to wesoły byłby na bank, jeżeli pasażerami byliby fani MJ'a ZielonoMi i na dodatek wszystkie chwyty dozwolone (MJ w CD całą drogę, plakaty na oknach i siara co sekund 5hehee:), bo rodzine to co jak co ale promajkelową mam
Czekam na info,wiesz cza ludzi zebrać jak cuś! :knuje:
MJfanTASTIC pisze:Ernulka jak zawsze swietne sprawozdanko, bez Ciebie to my jak dzieci we mgle
Jak jo Wos wszystkich kochom, moje bajtle! :-) :hug:
Bartuu pisze:Ernuś,zlot pierwsza klasa,nie wyobrażam sobie innej organizatorki takich fantastycznych spotkan ;) Wlasnie Ty pierwsza stawilas czolo "rewelacyjnej" Buhahahaha muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam Do zobaczenia Znow!!:)
Dzięki Bartuś! :calus:
Ja uważam, że to nie miejsce i klimat są ważne, najważniejsi są ludzie. Ja się staram jak mogę wszystko organizować tak,żebyście byli zadowoleni,ale bez Waszego wsparcia i słów potwierdzających fakt,że sie Wam podobało nie dałabym rady. :hug: Nie miałabym chęci przede wszystkim. ;-)
Chyba się od Was moje ludki uzależniłam! :glupi:
Co do Bro^^ ;-) to przyznam,że ostatnio mi nawet zasmakował, mimo, iż męczyłam go ponad 5h. :piwo:
Bartuu pisze:Dziewczyny Tańczące i nietańczace na parkiecie sobotniej nocy :) Dla mnie wszystkie lsnilyscie na Parkiecie... i bylyscie efektywniejsze niz sam Michael i Janet razem wzieci =)
A czego się spodziewałeś po MJówkach płci żeńskiej? :cool:

Jesteśmy wszystkie THE BEST! :diabel2:
Conchita pisze:Cieszę się bardzo, że poznałam tylu wspaniałych ludzi, to sprawka Erny!!!
Asik, mordo Ty moja! :hug:
Nareszcie się zalogowałaś!:happy:
Tak, to wszystko mea culpa. nenene
Conchita pisze:orgazmu muzycznego...
Przyznam, że to bardzo intrygujące, aczkolwiek trafne określenie moja droga. :cool: :diabel:
Conchita pisze:Złapałam już bakcyla, mam nadzieję, że przygarniecie Asię
Z tydzień robię Ci test "Co wiesz na temat Michaela Jacksona i jego twórczości?". Jednym z Twoich zadań będzie wymienienie wszystkich jego utworow w kolejności alfabetycznej. :smiech:
Witaj z gronie MJówek (czyt. /mjówki/ tak jak mrówki ;-))! :hug:

C'ya and...

Obrazek
Obrazek
Conchita

Hehe Erna nie szalej tak! :rocky:
Masz mnie wsiąść pod opiekuńcze skrzydła:)
Conchita

A nie stresssować:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Marecki zemsta za fotkę będzie słodka!

Szykuj sie na MJowisko, bo nie odpuścimy Ci! :diabel:

Pozdrawiamy siostry Sisters :cool:

:dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Marecki zemsta za fotkę będzie słodka!
Szykuj sie na MJowisko, bo nie odpuścimy Ci! :diabel:

Pozdrawiamy siostry Sisters :cool:
:dance:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

:nerwy:

Co mi zrobicie? :knuje:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Bartuu pisze:MJFantastic,wiecznie usmiechnieta:) Totalne Szalenstwo na parkiecie, dalej pameitam kroki ktore tanczylismy przez caly jeden utwor:P ;] Ajaja ale znów nienagadalismy sie :(... Musisz byc na nastepnym Zlocie ;P ;]
Dzięka Bartuu ;-) i wiesz, trenuj tam ten jumping bo na następnym zlocie Cię przepytam :knuje: nenene pogadulcować też trza będzie, spokojna Twoja uczesana :-)
Maro pisze:Co mi zrobicie?
A Ty sie wujek tak nie dopytuj tylko udawaj, że chociaż trochę peniasz boba nenene Aha, i jeszcze jedno - nie podziękowałam Ci jeszcze publicznie za plakacik MJ'a, więc robie to teraz japrosic japrosic :calus: Obok plakatu Justina prezentuje się sjuperowo :banan: normalnie prawie jak ojciec i syn nenene nenene

ps. Ernulka, właśnie słucham sobie tej gitarowej wersji Human Nature od Ciebie i nasłuchać się nie mogę :happy: jeszcze raz dziekować japrosic :calus:
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Dorwałem neta więc tez cos skrobnę ;). Było zaje...szczo jak zwykle :).
Potajemne zgromadzenie sekty Michaela Jacksona modlącej sie do Ikony z okładki BAD :smiech: , Wspólne sesje zdjęciowe hetero i homo :smiech: , dziki szał na parkiecie podczas piosenek Króla i piosenek Jego "Przedłużnia" :smiech: , atak GUMY MJfanTASTIC :smiech: , śpiewanie Jego piosenek po kilku głębszych :smiech: ... Nie no było extra :D Kiedy znowu sie spotykamy :)!!!!!!!!!????
Erna Shorter pisze:Ja uważam, że to nie miejsce i klimat są ważne, najważniejsi są ludzie
Zgadzam się gdzie som my Śląscy i nie sląscy ani tam też jest i zabawa :dance:
Erna Shorter pisze:przygarnęliście mnie biedna na noc do siebie. Wynagrodzę Wam to jakoś.
Ja chcem za to <foch> They don't care about us visionary <foch>
:smiech:
Bartuu pisze:Tancerzu (Michale),Mistrzostwo swiata, skromnie sie pokazales na parkiecie tego wieczora :) ale i tak to wszystkie ruchy byly ponad moje mozliwosci ^^:p mmm....
Bom ja wstydliwy Bartuu nenene a poza tym ściskaliśmy sie tam jak sardynki bałem sie że jak wpadnę w kompletny szał tańcu to stratuje kilku ludzików :smiech: Taniec jak taniec dziekuję ;-) . Ale Twój strój Był iście Michaelowy respect japrosic
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Conchita

Zgadzam sie z Wami;) Było odjazdowo i zaje****
Taki miks, szał ciał:)
A Bartek wymiatał tanecznie...
W ogóle wszyscy świetnie sie bawili:)
Mam nadz,ze następny zlot też będzie taki, a może nawet lepszy
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Conchita pisze:Hehe Erna nie szalej tak! Bojowy
Masz mnie wsiąść pod opiekuńcze skrzydła:)

A nie stresssować:)
Se se se :diabel:
Maro pisze:Co mi zrobicie? sesese
Bój się! :diabel2:

Buuuuuu!!! :-o
MJfanTASTIC pisze:Ernulka, właśnie słucham sobie tej gitarowej wersji Human Nature od Ciebie i nasłuchać się nie mogę ZielonoMi jeszcze raz dziekować Buziak
Nie ma sprawuśka.:hug:
Mam nadzieję, że na jakimś spotkanku zabrzdękasz mi ten utwór na swojej gitarze. ;-)
tancerz pisze:Ja chcem za to <foch> They don't care about us visionary <foch>
Pfff... też mi wymagania... nenene :hahaha:
ok, ale na Twoje urodziny w sierpniu. ;)
p.s. zajebiaszczy avatar! :D
tancerz pisze:Bom ja wstydliwy Bartuu
Jak wszyscy! :glupi:

Ja jestem nieśmiała, Maro jest nieśmiały, nasz idol, Michael Jackson jest nieśmiały, jak i cała reszta MJówczego ludu.
Generalnie wszystkie MJówki są nieśmiałe i wszyscy się nawzajem siebie wstydzimy. glupija
Obrazek
ODPOWIEDZ