Marzenczanka wita xD.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Marzenczanka

Post autor: Marzenczanka »

KrwawaMerry pisze:Co konkretnie?? Jak zaczęłaś się interesować Michaelem np. ;-)
Michael'em jak już pisałam na początku zaczęłam interesować się niedawno.A zaczeło się od koleżanki z klasy...Puściła mi kiedyś "Billie Jean".Na początku denerwowało mnie to że ciągle słuchała MJ'a.Wcześniej wierzyłam w te wszystkie bzdury o nim i uważałam że to stuknięty człowiek z odpadającym nosem xD.Taaak wstyd się przyznać ;].Jednak później gdy koleżanka zaczęła o nim opowiadać zainteresowała mnie jego osoba...Szukałam informacji w necie na jego temat, oglądałam filmiki jak tańczy, śpiewa.Szybko zmieniłam o nim zdanie i wtedy jakoś się zaczeło niewiadomo kiedy :).A teraz słucham gównie Michaela :).

A jak to było z tobą KrwawaMerry??

Pozdro:*.
Awatar użytkownika
Lady Justine

Post autor: Lady Justine »

Marzenczanka pisze:A jak to było z tobą KrwawaMerry??
Marzenczanka, odsyłam do tematu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4610
Obrazek
Marzenczanka

Lady Justine pisze:
Marzenczanka pisze:A jak to było z tobą KrwawaMerry??
Marzenczanka, odsyłam do tematu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4610
Oki oki dzięki xD
marcia654

Post autor: marcia654 »

Hey ;-) Widze, że coraz więcej osób choruje na tą nieuleczalną chorobe :knuje: Super xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Hej, Witaj na forum :D
Marzenczanka

marcia654 pisze:Hey ;-) Widze, że coraz więcej osób choruje na tą nieuleczalną chorobe :knuje: Super xD
Hehe a no zgadza się ;).Rzeczywiście nieuleczalna ale jakoś mi to nie przeszkadza xD

Pozdro:*.
ODPOWIEDZ