Wysyła, wysyłaSchmittko pisze:...o ile w ogóle wysyła, nie dodałaś :]

A zaraz tam głupoty! Sama prawda!Schmittko pisze:Oj, Erna, ile Ty zawsze głupot powypisujesz

Akurat..:-p nie schlebiaj sobie...Schmittko pisze:a juz o mnie najwięcej :P

Ja już nawet kiedyś słyszałam,że wyglądasz jak Prince, ale zostawmy tą teorię...Schmittko pisze:Jestem tak podobny do Michaela jak do Bolesława Bieruta.

No to rzeczywiscie z samego rana...Schmittko pisze:Przyszłyście do mnie z samego rana, o 13 :P

Yeah right!:dance:Schmittko pisze:Nigdy więcej zdjęć bez autoryzacji o tej porze! Masakra jakaś...
Teoria jak najbardziej prawdziwa Fanko MJ.Fanka MJ pisze:bo przyciagął Go nadmiar estrogenów tudzież poprostu damske towarzystwo ...

Tiaaa... akurat...Fanka MJ pisze:Musiał zamówić książki w bibliotece ślaskiej, a poniewaz mnie nie bylo a biblioteka czynna jest dopiero od 9, wpadł do Erny , jako do jednej z Trójcy Ot i cała historia

Ja myślę!Fanka MJ pisze:5 kwietnia obowiązkowo bedziemy

Bartuu pisze:Ernus ciesze sie ze wszysto juz jest OŁKEJ :)

Faktycznie, z M.Dż.* trzymałyście mu koszulkę.Natka pisze:Ja też miałam w tym jakiś udział

Guys d'U know each other?Maro pisze:Maybe You should give Your phone number to Erna Shorter? She'll maybe makes a call to You?
I can give U my number if U want (on priv.)and If U want U can call me to get some information.

Where r U from Spades?
Aniu! Generalnie to prawda jest taka,że jestem... nie ten tego teges.KWASNA pisze:Ernuś! diewucho ależ ty sie rozpisujesz:P! -podziwiam

Natka,w Tobie nadzieja...KWASNA pisze:szkoda tylko że mogłam tylko tyle zostać !
poprawie sie i nastepnym razem będę dłużej ...może NAtka mnie przenocuje:*

Mały bonus!.
Relacja z niedzielnego spacerku po WPKiW:

Tego dnia było naprawdę cudownie. Słoneczko tak pięknie świeciło.

Gangsterskie foto MJowitka w lansjerskich okularach Schmittka.

Poszliśmy zobaczyć rzeźby znajdujące się gdzieś w czeluściach parku. Naprawdę mnie fascynują i przyznam, że zawsze zaskakują mnie ich nazwy :

MOTYLem być…

Nie pamiętam jak się to coś nazywało, ale to jest fascynujące. Zgadnijcie co to?

Erna nadaje RYTM!

A to jest ban! Metafora taka.

W hołdzie Schmittkowi – KOLARZE.

Najjjzz… bat łot is dis?

Cała ekipa w komplecie (w tle pól głowy Schmittka

Podobno przytulanie brzozy odpręża, MJowitek chciała się o tym przekonać na wlasnej skórze.

Pozdrawiam
Ernestyna