Liberian Girl Wita :D

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
saszenka.

Post autor: saszenka. »

Witam witam :D też jestem nowa XD xD i też z okolic Warszawy xP

miłej zabawy!!
Heal the world.
Awatar użytkownika
Kaskon

Post autor: Kaskon »

Witam ;-)
(lepiej późno niż wcale... :] )
Obrazek
Awatar użytkownika
Lady Justine

Post autor: Lady Justine »

Liberian Girl pisze:Całej historii chyba nie będę opisywać bo poematy nie każdy lubi czytać.
Jak już osoby powyżej powiedziały- lubimy.
Nic straconego, napisz trochę o sobie :p

A tak w ogóle to witaj na forum!
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Może moja historia nie jest taka interesująca jak wasze. Każdy w swojej historii ma coś orginalnego więc i może w mojej coś znajdziecie.

Jestem normalną nastolatka lubiącą dobrą zabawę. Kiedy miałam prawie 6 lat tata oznajmił mi że widział Jacksona. Mój tata pracuje na lotnisku. Był zalednie pare metrów od niego. Dla małego dziecka to coś wspaniałego, zobaczyć znaną osobę. Ja niestety nie doświadczyłam tego widoku ale byłam tym podekscytowana gdyż Michael to gwiazda. Potem muzyka mnie nie interesowała aż tak żebym śledziła losy, każde wydarzenie jakie było w życiu muzyka. Z wiekiem jednak to przyszło i postać sprzed lat powróciła. Lubiłam i lubię słuchać starych piosenek bo one coś w sobie mają, ten klimat itp. Rok temu na youtubie obejzałam teledysk "Bilie Jean" i wtedy coś mnie ruszyło w środku. Od tamtej pory Michael jest dla mnie kimś wyjądkowym......
Awatar użytkownika
grzechu jackson

Post autor: grzechu jackson »

Witam cię. Ja też zaczełem od teledysku ale Beat It:P
Obrazek
ODPOWIEDZ