Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Mój nick pochodzi od imienia Marta, a że nie lubię mojego imienia zdrobniłam je sobie, wyszło Marcia i mi sie podoba a 654 przy moim nicku to przypadek...Bo jak zakładałam poczte i inne konta na necie to zawsze ten nick był zająty, no to zostało 654...ehh...nie za bardzo mi sie podoba ta końcówka
moj nick byl wymyslany dosc szybko... kiedys caly czas sluchalam Dirty Diany az kolezanki zaczely mowic na mnie Diana...no a '95' to moj rocznik w koncu
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
lama_louie pisze:Zresztą zawsze chciałam być lamą...
wybacz, ale nie mogę się powstrzymać... to brzmi tak śmiesznie... jakby to tak powiedzieć ironicznym głosem
a mój nick??
z połączenia Dirty Diany i Susie z Little Susie, Superfly Sister i tej Susie z Blood on the dancefloor wiem, te trzy ostatnie, to troche dziwne połączenie :) ale myślę, ze wszystkie Susie do mnie pasują... chociaz ta z Superfly Sister chyba najmniej
historia mojego nicku jest bardzo prosta:
mam na imie Alina a że nie podoba mi sie ono to z przodu dodałam sobie M żeby tak ładnie i smakowicie wyglądało a cyfrę wzięłam z nr mojej komórki *** *19 ***
tak poza tym ten nick troszke juz używam i praktycznie go nie zmieniam no może czasem kombinacje cyfr zależy gdzie sie loguje:D
"Saszenka" - tak nazywa mnie siostra xP a wzięlo się to z tąd, że imię Zuzanna po bodajże staro egipsku oznacza Seszen, Seszanah itp. Tyle, że nie dobrze przeczytała, i zamiast Seszen było Saszen. powiedzialam siostrze to jako ciekawostke, a ona zaczela mnie tak nazywać. z poczatku nie podobało mi sie, ale pojakims czasie sie przyzwyczaiłam ;) i tak zostało. Teraz uznałam, że jak się tak podpisze będzie może jakoś orginalnie, bo zawsze pisałam poprostu "Zuzia" . Uznałam że warto coś zmienić, jeszcze nie wiem czy to zmiana na lepsze, no ale jak juz tak wpisałam, to tak niech zostanie xD xd ;)