W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć :) Mam na imię Zuzia (na forum będę istniała jako "saszenka.") , mam 14 lat i dołączyłam tutaj 30 marca 2008 :) Fanką Michaela jestem od niedawna, przypadkowo obejżałam w necie filmik jak śpiwa i tańczy, wcześniej nie bardzo miałam z nim do czynienia. Mam nadzieję , że będę jego fanką jeszcze przez długi czas, bo zazwyczaj moi ulubiency znikali z mojego życia po góra miesiącu. ;P
Oj, z Michaela człowiek raczej nie da się wyleczyć. Im więcej obejrzysz, tym więcej chcesz widzieć [o słuchaniu nie wspomnę]. A potem okazuje się, że to studnia bez dna... :)
zu pisze:Oj, z Michaela człowiek raczej nie da się wyleczyć. Im więcej obejrzysz, tym więcej chcesz widzieć [o słuchaniu nie wspomnę]. A potem okazuje się, że to studnia bez dna... :)
potwierdzam po pewnym czasie zauważasz,że już minął rok, dwa...i w końcu 14 lat...i potem zdajesz sobie z tego sprawę i dziwisz sie ponieważ dopiero co zaczęłaś go słuchać witam i miłej zabawy