Chyba kwietniowym Laura;)Laura1 pisze:Ja postaram sie zjawic na tym majowym zlocie no i wiecie lubie jak jest mozliwosc potanczenia, ale dostosuje sie. Nie jestem problemowa osobą:-)
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Oj kurcze tak!!Pomyliło mi się. Tak wiec do zobaczenia:-)Maro pisze:Chyba kwietniowym Laura;)Laura1 pisze:Ja postaram sie zjawic na tym majowym zlocie no i wiecie lubie jak jest mozliwosc potanczenia, ale dostosuje sie. Nie jestem problemowa osobą:-)
P.S. Czekam na gazetke

Michael Jackson is the King of Pop
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Tak wiem, pamiętam.prison break pisze:tak lubie bollywood[...]Erna i jej siostra wiedza ze interesuje sie Indiami.

Już z nim esemesowałam, niestety nie da rady. Szkoła, siła wyższa...MJfanTASTIC pisze:am mu znać na pewno bo będziemy się widzieć w święta ale czy sie wybierze do Katek to już się okaże w praniu.

Sis! Zrób sysko,żeby być! Plisss!MJfanTASTIC pisze:i już żałuje jeżeli mnie tam nie będzie

No niestety ja nie byłam.MJfanTASTIC pisze:Co do miejscówki to co powiecie na Gugalandera??[...]Był tam ktosik?

Wygląda ciekawie, możemy spróbować,ale jak się nie spodoba,to najwyżej wylądujemy w Hipnozie (nie w ElectroMJfanTASTIC pisze:Albo albo klub 2B3 Dancing na Placu Sejmu Śląskiego??

Laura1 pisze:Ja postaram sie zjawic na tym zlocie

Ja "już" szykuję swój pokój na przybycie MJowitka.

Wiecie kurze pościerać, szafy posprzątać itp. itd.

No nic lecę wypoczywać w to święto,a od wtorku sprzątanko... :P no dobra od piątku hahaha
Majkelowy weekend się zapowiada aoow!

Ja też bym chętnie się pojawiła ale niestety odległosc jest zbyt daleka i terminy nie te.Gdyby nie bollywood festival pewnie bym dotarła lecz ma on miejsce między jednym terminem a drugim.Może następnym razem się uda.Pozdrawiam fanów Indii 

No to kochani oto lista MJówek obecnych jutro na zlocie:
1.M.Dż.*
2.MJowitek
3.Schmittko
4.Natka
5.6.7.8.viva201 z rodzinką
9.Bartuu
10.Natalia
11.Asia
12.majkelzawszespoko
13.okussa
14.ja
15.KWASNA
kogo jeszcze nie wymieniłam??;-)
Szkoda,że zabraknie z nami FankiMJ ,tancerza,MJfanTASTIC, Buszmena, fly_away i całej reszty wszystkich krejzoli, których z pamięci wypisać nie potrafię,bo i tak zawsze o kimś zapomnę(glupija)...
=>:hug:<=
Długo myślałam nad tym gdzie moglibyśmy się udać, żeby wpuścili nasze kochane maluchy. Przechadzałam sie po knajpkach i znalazłam coś ciekawego jednak jest tam mało miejsca i może dzieciaczkom się nie spodobać.Trochę sztywno.
Na początek proponuję Punkt 44 (tj. Cinema City) na ul.Gliwickiej. Z Empiku jest tam co prawda kawałeczek, ale myślę,ze to nie problem, zważywszy na to,że jest coraz cieplej,to mały spacerek dobrze nam zrobi.
Nie znam się na kawiarniach w Kato, raczej na pub'ach, gdzie z wprowadzeniem maluchów mógłby być problem, także wybrałam to miejsce.
Plusy: znajdują sie tam przejmne kawiarenki, gdzie śmiało można przyjść z dziećmi, znajduje się tam też salon gier, także może dzieciaczki znajdą coś fajnego dla siebie, no i jest dużo miejsca do "latania".
To tyle!:mj:
Do zobaczyska jutro kochani!
1.M.Dż.*
2.MJowitek
3.Schmittko
4.Natka
5.6.7.8.viva201 z rodzinką

9.Bartuu
10.Natalia
11.Asia
12.majkelzawszespoko
13.okussa
14.ja
15.KWASNA
kogo jeszcze nie wymieniłam??;-)
Szkoda,że zabraknie z nami FankiMJ ,tancerza,MJfanTASTIC, Buszmena, fly_away i całej reszty wszystkich krejzoli, których z pamięci wypisać nie potrafię,bo i tak zawsze o kimś zapomnę(glupija)...

=>:hug:<=
Długo myślałam nad tym gdzie moglibyśmy się udać, żeby wpuścili nasze kochane maluchy. Przechadzałam sie po knajpkach i znalazłam coś ciekawego jednak jest tam mało miejsca i może dzieciaczkom się nie spodobać.Trochę sztywno.

Na początek proponuję Punkt 44 (tj. Cinema City) na ul.Gliwickiej. Z Empiku jest tam co prawda kawałeczek, ale myślę,ze to nie problem, zważywszy na to,że jest coraz cieplej,to mały spacerek dobrze nam zrobi.

Nie znam się na kawiarniach w Kato, raczej na pub'ach, gdzie z wprowadzeniem maluchów mógłby być problem, także wybrałam to miejsce.
Plusy: znajdują sie tam przejmne kawiarenki, gdzie śmiało można przyjść z dziećmi, znajduje się tam też salon gier, także może dzieciaczki znajdą coś fajnego dla siebie, no i jest dużo miejsca do "latania".

To tyle!:mj:
Do zobaczyska jutro kochani!

- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
Nie wiem czy to napisane jest z ironią "w głosie" czy jak,ale dziękimajkelzawszespoko pisze:łooo. no kurde genialne w swojej prostocie : )
sam bym tego lepiej nie wymyślił.

Jak już pisałam nie znam sie na kawiarniach w Kato,a żeby dzieciaczkom się nie nudziło cza coś wymyślić.
Ino to mi przyszło do głowy i wydaje się to być najbardziej racjonalne rozwiązanie.

Potem pójdziemy gdzieś indziej,a to juz będzie spontan.

Do zoba!
- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
Ta ja uprzedzę coby się za mną nie rozglądać, jako iż po raz 3 jestem zmuszona opuścić MJówkowe spotkanie. Niestety opuściła mnie umiejętność wydobywania
z siebie dzwięku i tym samym przekładanie swoich myśli i odczuć na słowa, śmiem twierdzić, że nie mielibyście ze mnie jakiegokolwiek pożytku. No to więc
z tego miejsca chciałam pozdrowić
wszystkich tych, których pomęczę własną osobą w czasie bliższym i uściskać tych, których zobaczę w czasie późniejszym, ciepłym i... sierpniowym
(No chyba, że MJowitku potrzebujesz nocnej sprzątaczki
)

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Ten kto wpadnie 5 kwietnia będzie miał szansę wygrać w jakimś konkursie który wymyślę:
Za 1 miejsce,najnowsze wydanie koncertu Live in Bucarest:The Dangerous Tour

Za 2 miejsce,film Moonwalker na DVD:

a za 3 miejsce singiel TGIM 2008,niestety tylko sam singiel chciałem aby było TGIM i WBSS ale u mnie jeszcze nie ma:)

Mam nadzieję że będziecie chętni w jakimś chorym konkursie wziąść udział:D
Za 1 miejsce,najnowsze wydanie koncertu Live in Bucarest:The Dangerous Tour

Za 2 miejsce,film Moonwalker na DVD:

a za 3 miejsce singiel TGIM 2008,niestety tylko sam singiel chciałem aby było TGIM i WBSS ale u mnie jeszcze nie ma:)

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ja z tego spotkania przywiozłam jeden zasadniczy wniosek- po raz kolejny przekonałam się, że WARTO POZNAĆ LUDZI NA ŻYWO, BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ, ŻE NASZA OPINIA O KIMŚ ULEGNIE GRUNTOWNEJ REWOLUCJI
Dzięki za miłe spotkanie, moi Mili- super jest sobie tak czasem na luzie pogadać, powygłupiać się i pożartować, nawet jeśli sprowadza się to do gadania o skórzanym abażurku na świeczniku, moonwalk'a szklanką czy rozbierania Michael'a
MJówki rulezzzz!

Dzięki za miłe spotkanie, moi Mili- super jest sobie tak czasem na luzie pogadać, powygłupiać się i pożartować, nawet jeśli sprowadza się to do gadania o skórzanym abażurku na świeczniku, moonwalk'a szklanką czy rozbierania Michael'a

MJówki rulezzzz!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me